121

Re: alus

Nijolė, 20 parašė:

tai kiek jis kainuoja? nes as ne nepaziurejau :::818
>>> Aleksandrai, kad ir kiek jis bekainuotu... jis vertas kiekvieno cento wink

guli saldytuve ir laukia progos but isgertas big_smile kuo ilgiau tempiu, tuo labiau norisi big_smile che che.. megstu as ta alu.. ;]

122

Aleksandras, 22 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

guli saldytuve ir laukia progos but isgertas big_smile kuo ilgiau tempiu, tuo labiau norisi big_smile che che.. megstu as ta alu.. ;]

o as jau uzziurejau siandien >> lygiai 2,29 + buteliukas wink zdz.. ne tokia jau ir baisi kaina wink o skonis jo pats fainiausias :::742 ...  mano proga bus 5dienis po visu sunkiu vargu wink laukiu nesulaukiu.. nes nebeisivaizduoju skanesnio alaus..

123

man tai asmeniškai porto šviesusis arba utenos mėlynas smile

124

calsberg, arba horn,arba svyturio raudonas,arba HBH big_smile

125

Nijolė, 20 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

o as jau uzziurejau siandien >> lygiai 2,29 + buteliukas wink zdz.. ne tokia jau ir baisi kaina wink o skonis jo pats fainiausias :::742 ...  mano proga bus 5dienis po visu sunkiu vargu wink laukiu nesulaukiu.. nes nebeisivaizduoju skanesnio alaus..

plius 25 ct uz buteli, taigi sumoj 2,54 ;] o ka galiu pasakyt, kad alus moteriskas big_smile labai svelnaus skonio, kazkuom primena carlsberga, o as carlsberga laikau myzalu tongue nes jis preskas yra. man patinka kai alus turi savo skoni, o ne panasus i mineralini ;]

126

Toks kaip pvz Teisybes alus? big_smile Skonis su savo charakteriu? big_smile:D:D:D

127

amsterdamo kazkoks "norfoj" 2 litai skarbonke 11,5 gradusu labai geras ,ant saulutes padeda:)arba euro strong or 9.5 gradusu pusle:)

128

skonis nelygu laipsniai. bet kaip sakoma, del skonio nesigincyjama, visi supranta savaip ;]

129

aisku skaniau lengvas alus(nebent koks chronius butum,ar Olandas,Belgas jie geria stipru alu:).

130

man skaniausias buvo degintas alus. bet ji iseme is prekybos:::003 matyt, nedaug tokiu kaip as buvo...

131

man skanus buvo horn light tamsus smile berods dabar tokio irgi nebera..

132

Aleksandras, 22 parašė:
Nijolė, 20 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

plius 25 ct uz buteli, taigi sumoj 2,54 ;] o ka galiu pasakyt, kad alus moteriskas big_smile labai svelnaus skonio, kazkuom primena carlsberga, o as carlsberga laikau myzalu tongue nes jis preskas yra. man patinka kai alus turi savo skoni, o ne panasus i mineralini ;]

nu matai.. o man ir calsbergas labai skanus :? ir tas pils... nu nzn.nzn.... isvadinai mano alu kazkokiu sysiuku.... sad verkiu sad nieko, istversiu....
>>> o apie tai, kokie skanus buvo - tai man skanus buvo kalnapilio red.. bet jo nera :?

133

svyturio man skaniausias

134

man tas kur neseniai apdiskutuotas visa kaip svyturio pils na tas svyturio naujausias tai toks kaio mineralinis big_smile
> o  pats mieliausias ir gardziausias svyturio baltas su dcitrina wink

135

visi lietuviai moka zaist krepsini ir puikiai ismano apie alu:):):)

136

Indre, 27 parašė:

visi lietuviai moka zaist krepsini ir puikiai ismano apie alu:):):)

galima, pataisysiu? :::818 visi lietuviai megsta ir ismano apie krepsini bei alu wink

137

beto tikras lietuvis turi gert lietuviska alu

138

tayp...  bet del ivairoves, gintautai, galima ir paragauti uzsienietisko, kad gerdamas lietuviska alu, suprastu, KOKS jis skanus (mm)

139

fu nemgstu negeriu ir net nesiruosiu gert ;D

140

pats paciausias alus yra svyturio baltas,o jei dar su laimu tai is vis supper:)o dar siaip man skanus horn light:)