Re: Kokią knygą dabar skaitote?
Kadangi domiuosi psichologija, tai siuo metu skaitau labai man patikusia knyga- "Gerai elgtis su savimi"
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 48 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kadangi domiuosi psichologija, tai siuo metu skaitau labai man patikusia knyga- "Gerai elgtis su savimi"
aš dabar skaitau Ryth Rendell "krokodilo nasruose". neeilinė knyga
Haruki Murakami "Prisukamo paukščio kronikos".. myliu šitą siauraakį! Jei skaityt popsą, tai tik tokį...
"Meistras ir Margarita"
na as dabar skaijtau V.M. Putino - Altoriu sesely... man asmeniskaij wisaij idomi knyga:)))
Og Mandino "Sekmes universitetas"
ivanauskaites"ragana ir lietus"
g.wohmann "paulinchen war allein zu haus" ir jau ana pabaigiau skaityt
sorry uzantra posta kazko interas pastrigo :?
Sigitas Parulskis "Trys sekundės dangaus". Eks desantininko svaičiojimai kažkokie.. o gal ir neįmanoma suvokt, pačiai tokios patirties neturėjus geriau jau Sigito esė paskaitinėt
Peter Stamm "Agnesė"
Che, skaičiau "Agnesę" originalo kalba Savotiška istorija, bet didžioji jos dalis neužsiliko atminty ilgesniam laikui...
Ir kaip tau, Egle, ji?
Fiooras Dostojevskis "Pazeminti ir nuskriaustrieji" savotiska knyga, bet juk tai Dostojevkis.... bet man ji labai patinka, nes kuo sunkesne, tuo geriau...
Martyna,perskaiciau dar tik 30puslapiu,nezinia,kaip ten veliau bus,bet kol kas nieko idomaus ir "uzkabinancio"neradau:)
namu sei9mininke cia tos romanas nedaug dar perskaiciau taj nzn idomi ar ne
Tim Guenard "Stipriau uz neapykanta". vakar nakti pradejau, tai koki koki trecdali prarijau, snd jau link pabaigos keliauju. nesugebu atsiplest. labai ziauri, bet tikrai gera knyga. o dar autorius izangoj teisinasi, kad "nemoka rasyti"..
markezas "100 metu vienatvės" super
"norai"
kas jos autorius?
Skaitau Richard Bach "Tiltas per amzinybe"
Zavi mane kazkuo si knyga.
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 48 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?