Re: Vienas iš dviejų. Kuris?:)
tai jau istvirkimas ant altoriaus
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Vienas iš dviejų. Kuris?:)
tai jau istvirkimas ant altoriaus
niu bet kitose salyse tai buna
niu bet kitose salyse tai buna
Maroko egipto tai taip bet mes krykscionis:?(dauguma)
niu niek,cia greit galima viska sutvarkyt:D::D
niu niek,cia greit galima viska sutvarkyt:D::D
tau cia as panasus i sultona ne vienas is dvieju o visi kartu ;D kazkokie gyvuliai esam :?
niu tik jau nereikia visiems to pritaikyti:D:D niu o negaletum pabut uz sultona,visai geros pareigos sakyciau:D:D
niu tik jau nereikia visiems to pritaikyti:D:D niu o negaletum pabut uz sultona,visai geros pareigos sakyciau:D:D
ar zinai kad tos kurios laikomos hareme yra nekas kita kaip prostitutes tai as kaip sakiau nenoriu buti sultonu ,o Tu ka nori buti viena tū haremu gyventoja :?
oj ne:D:D bet siuo atveju butu ne merginu daug,o vaikinu:D:D nors cia jau ziauriai istikro butu... kazkas nerealaus ir neigyvendinamo.. geriau griztam prie normaliu patarimu
tai va renkames viena is dvieju, bet ne is dvieju visus du
Fiodorai, sulauksi mano metų, pats nieko nebežinosi. Tik kol jaunas tai viskas labai aišku,o su amžiumi ateina nežinia...:):)
a va šitą jau ir aš pastebiu ;D
tai va renkames viena is dvieju, bet ne is dvieju visus du
o jei Loretai sunku pasirinkt? padek
Tomas, 24 пишет:tai va renkames viena is dvieju, bet ne is dvieju visus du
o jei Loretai sunku pasirinkt? padek
Turetum zinoti kad tas klausimas Loretos atzvilgiu jau isprestas ir Ji jau padare savo pasirinkima vieninteiai neaiskumai yra susije su tavim ir tavo nuvedinejimai
Man iš principo įdomu,kaip jūs pasielgtumete tokiu atveju. Laukiu nuomonių.
Man iš principo įdomu,kaip jūs pasielgtumete tokiu atveju. Laukiu nuomonių.
Na as viska susumuociau pliusus ir minusus ir geriausia pasimciau o jei abu po lygai tai imciau ta kuri man butu patogesne maziau nervintu ir nevargintu taip kaip daro Gintare
oi jau ta Gintarė...:):):)
oi jau ta Gintarė...:):):)
Taip i maisa ja ir i Kazahstana pas Borata bulviu kast ;(
niu maza cia ko tas bulves kast,galejai ka nors geriau sugalvot:D:D niu jei man reiktu rinktis,tai rinkciaus ta su kuriuo noreciau likt visam laikui,nes du vienodai patinkanciu pasitaiko lb retai,buna du,bet skirtumas ju buna didelis.. o pvz ka darytumet jei vienas siulytu meile ir lb patiktu o kitas meile ir pinigus bet irgi patiktu,tik gal ne tiek?.. juk abu myli,abu turi pliusu ir minusu,bet vienas turtingas,kitas vidutines turtines padeties..
O kaip pasielgti, jei galiu be abiejų apsieiti?:)
tai palikt abu.. nera cia ko but,jei galima apsieit ir be ju abieju :D
taip būtų geriausia, bet bijau likti viena.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Vienas iš dviejų. Kuris?:)