Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu liaba Nijoliuk
laba Lina
-nu nieka gera iskirus keleta pasikeitimu del darbo
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 562 563 564 565 566 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nu liaba Nijoliuk
laba Lina
-nu nieka gera iskirus keleta pasikeitimu del darbo
na na pasakokis pasiguosk kur Fiodora pakavojai
;D
Sveiki...seniai manes cia nebuvo tai pagalvojau uzsukti...paziureti kaip jum visiem sekasi;)
nu va ! Theo isidarbina naujam darbe ir dirba iki velaus vakaro !!! o DDDD o as jau ieskaus naujo darbo ,kad po savaitem nepradingineciau is namu ir su boba pabuciau daugiau tikiuosi !!!!tikiuosi grieit jam tas darbas uzkas kojas i assfalta ir pagalvos ka daro tokioi jaunystei be panu be pramoru be gyvenimo ir kitu gerruuuu dalyyyku kiek galima dirbti :? be poilsio :? vapsie zmones nupuso sakau jums pasensim o uzdirbtus piningus kazkas kitas isleis ir isvaistys
taip ir bus Tomukai jei nesirupinsim savo jaunyste
>> Labas Evelina na man tai jau matai kaip sekas , o kaip tau paciai sekasi? kaip gyvenimas:)
>>> ir PLEASE NUIMK MANE NUO TO PIRMO PSL
Lina pirmaji puslapi galimeir mes liesti bet tai Tatos pareiga as nelysiu paskui peex
Sveika Lina;) man tai neblogai sekasi...o geras oras pagerina nuotaika...
o del 1 puslapio tai Linas teisus, tegul Auris keicia ar daro ka nori jug jo nuosavibe:)
Evelina pasakokis kaip tau ten gyvenimelis ? mes tai vieni mokomes egzus laikom kiti dirba o kiti tinginiauja
nu as mokausi... ir kartais tinginiauju :=) jug gi galima (tikiuosi:D))
Nu va vapshie nier ko veikt internets sting ;( nes su stringais laukia taip karsta kar net i akis prakaits beg o ant lango dvi muses seksu uzsiiminei (pritreskiau;D) ekstremalus seksas buvo ... nu va boba grys tik dvylikta:? o gal ir puse dvilikos :? ka veikt musiu neber
Tomukai kodel tu savo drauge boba vadini :? mantai nepatiktu kad mane taip vadintu
Taip jau yra cia nuo mokses tokie zodzinai:? ir Theo taip sako :? ir draugai ir visi mano draugai :? tiesiog jau jau i krauja iaugo o jos sako kuiliai nu manoji tai ne lietuvaite tai sako mazibinius o tos kurios buvo is lietuvos tai ir sakydavo taip negraziai nu mes ir priprantam .gal tikrai reikia keisti kiek galima :? pradesiu vadint zuike :? ar gerai
ooo cia jau graziau ir mieliau :H
ooo cia jau graziau ir mieliau :H
nu va dabar beliks priprasti prie naujo zodzio
tai kas be ko
tai kas be ko
taip taip tai ko be ko
o tu avatara vel pasikeitei ar cia man vaidenasi jau :?
Nu pirma skusdavaus kad avatarai visalaik neisikelia ir kartais pradingsta senas keicia nauja paskui vel atsiranda ...jei prisimeni nu vizdelto supratau kur saknys slypi cia del to kad ikeldavau nauja avatara neistrynes seno nu daba ikeliau septynis ir kompas su laiku nezino ko noriu tad ir rodo ka pats uzsimano
o tavo tas avataras tai tipi kaip o ir koks Merlyn Mansonas
jo tas is to klipo kur atvaro su ta masina juoda durys atsidaro i abi puses ir atvaro kruva gotu grandinuotu su spygliais skerelem ir plikos gogo sokejos niu o klipas tai tikrai MM
Страницы Назад 1 … 562 563 564 565 566 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~