Тема: Supermenas3... patiko?
na paziurejau as pries pora dienu superman3, sitaip isreklamuota, isliaupsinta ir isgirta... bet tai kad mano nuomone tai neverta buvo visai... kaip jus manot?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Supermenas3... patiko?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na paziurejau as pries pora dienu superman3, sitaip isreklamuota, isliaupsinta ir isgirta... bet tai kad mano nuomone tai neverta buvo visai... kaip jus manot?
leviausias is visu supermenu... per daug melodramu, o ne veiksmo.
Patiko buvo net juokinga jei ne tragiska pabaiga buciau sakes kad komedija:D siaip nepagailejo specialiuju efektu
mes tai pabaigoj irgi juokemes
mes tai pabaigoj irgi juokemes
tu viena su savim :? tai "mes" o pabaiga trgiska kur ten linksmybiu matei
man tia ka zn man ti visi spidermenai tokie vienodi siaip saldus man tas filmas
tai kad ji jau seniai rode :? as jau net nepamenu kas kaip ten.... :?
keisciausia tai, jog mano akim ziurin veiksmas apie panas sukos, o ne apie vaikinus
Tiesiog Milada ziuri savo akim
jei savas paskolinsi, tai gal tavom pabandysiu
pradek galvoti globalai taip nebusi sukaustyta i panos remus ir perspektyvos ir patisris ir visa kita daaaaaaug placiau atsiveiria dingsta visi tabu
jo kas ten sukosi api tas panas as tai maciau ir smelio zmogu ir jo problema del vaiko.Paskui Vor. problemas darbe paskui jo problemos su zadetuvem ir kiti kvaili personazai
tiu ziuriu toks truputuka filosofas gal...:)
tiu ziuriu toks truputuka filosofas gal...:)
bet kokia tu isiblaskius net nematei kad kalbu ne apie _Supermena3 o apie spaidermena3
Zodziu isiaiskinau kad Tau dzin ka as rasau ;D;D;D;D
buk idemesne
Taip man patiko supermenas kaip personazas tsai labai pasikeite siuolaikines tehnolodijos paverte ji daug tikresni ir specialieji efektai daug ispidingesni neber to kompiuterinio slamsto daba ira daug geresnis kompiuterinis slamstas
nuuuda...
o jopstvailio! as ir apie spydermena pagalvojau
o jopstvailio! as ir apie spydermena pagalvojau
nu as pirma tai sukydau va
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Supermenas3... patiko?