Re: Tavo apimtys
kam reik?:) geda man per dideli jie...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Tavo apimtys
Lo : Kokios jus nuspejamos
nu ka jau padarysi kad taip su mumis yra
nu ka jau padarysi kad taip su mumis yra
Todel ir patinkat tokios
na sito patvirtinti negaliu
na sito patvirtinti negaliu
nu as tai galiu apzejau as tas tavo gabaritus islinkimus nu da pakalbejau su tavimtai gaila kad vesti ruosios
Rasa, 18 пишет:na sito patvirtinti negaliu
nu sa tai galiu apzejau as tas tavo gabaritus islinkimus nu da pakalbejau su tavimtai gaila kad vesti ruosios
nustebinai
Nu tai sulauzik moteru steriotipa ir resik kuno formu liniju matmenis
net nezadu to daryti
net nezadu to daryti
supratau esi tikra moterys ir centimetrai kerine paslaptis leisiu tau kviepuot ramiai
as ir taip ramiai kvepuoju o siaip centimetrai ne kitu reikalas ir man atrodo kad maziausiai cia visiems tai rupi
jo maziausiai bet as zinau kaip jus i tai reaguojat
gal i tai nesigilinkim
gerai;)
o tu isivaizduojias sveriu 62kg.o ugid tik 174..tai siaubas
bun i blogesniu atveju:D bet as cia nesiskelbsiu:D o siaip tai 8 metu sveriau daugiau negu dabar
nu ce biski ne i tema pasakysiu,bet kai nemegstu kai normalios panos saukia kokia stora as kiek lasiniu o sveru kiek daug...o kas svarbiausia kad taip sako kaulu vyniotiniai:) ir aplamai kaip yr nustatyta kad idealiai yra 90-60-90 tj krc kai as matavaus man kad butu 60 reiktu kelis sonkaulius issiimt;D nes be sansu butu iki 60 susimazint net iki kaulu apsipjauscius:DD ir beja...cia nepagalvokit tikrai ka giruos ar pan. bet ka tipo sako tie top modeliai kur ten kaip is fabriko 90-60-90 tean didele krutine tur:D mano 90 o da sako ka cia skaitos dideli papai...(sry uz issireskima):D bet tai ka tiesa,mano manymu:D
nu ce biski ne i tema pasakysiu,bet kai nemegstu kai normalios panos saukia kokia stora as kiek lasiniu o sveru kiek daug...o kas svarbiausia kad taip sako kaulu vyniotiniai:) ir aplamai kaip yr nustatyta kad idealiai yra 90-60-90 tj krc kai as matavaus man kad butu 60 reiktu kelis sonkaulius issiimt;D nes be sansu butu iki 60 susimazint net iki kaulu apsipjauscius:DD ir beja...cia nepagalvokit tikrai ka giruos ar pan. bet ka tipo sako tie top modeliai kur ten kaip is fabriko 90-60-90 tean didele krutine tur:D mano 90 o da sako ka cia skaitos dideli papai...(sry uz issireskima):D bet tai ka tiesa,mano manymu:D
bet tavo anketoje didele klaidele padaryta... tipo stambus sudejimas... kur tu ji stambu matai? jei daugiau tokiu sudejimu butu, tai ir pasaulis graziau atrodytu
Na,jau tikrai,pritariu Justui.Monika,joks pas tave ne stambus sudejimas:)Nekvailiok,lb grazi mergaite esi.Nes,kai pradedi svori mesti,tai tada ir sustot negali,rimtai sakau.Vat uztat tos merginos ir sako,kokios jos storos.As irgi galvoju,kad man dar reiktu biskuliuka numest,bet ne del kitu,del saves.
savo apimciu tai as nezinau, bet tai ka matau veidrodyje manes nedziugina...
bet ka jau padarysi, gyvenimas tesiasi
Na,jau tikrai,pritariu Justui.Monika,joks pas tave ne stambus sudejimas:)Nekvailiok,lb grazi mergaite esi.Nes,kai pradedi svori mesti,tai tada ir sustot negali,rimtai sakau.Vat uztat tos merginos ir sako,kokios jos storos.As irgi galvoju,kad man dar reiktu biskuliuka numest,bet ne del kitu,del saves.
pritariu. juk esi klaseje graziausia mergina. prie taves berniukai kaiplapai prie uzpaka*** turetu kibt
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Tavo apimtys