Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o jei rimtai tai nejamk i plaucius
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 568 569 570 571 572 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
o jei rimtai tai nejamk i plaucius
sesiau 3.14sk is cia
as sakiau >>> 3,14SK TU IS CIA....
oj sesiau kas butu jei taves nebutu :? niekas nesakytu 3,14sk tu is cia ;d ir niekas nekniauktu nedarytu topiniu grimasu sesiau uz tai mes tave ir mylim ir dar daugiau
labiausia isema tie gimtadieniai kurie su kazkokias ivykiais susije, na savaime aisku kad ne visus prisimenu, cia ir durnam aiksu . negi tu prisimeni savo 3-aiji gimtadieni :? tuo labai abejociau :?
nu turbut neturėjau omeny visiškai visų gimtadienų ;D
3.14 kas cia ne keturiolika o trys :?
itariu kad jusu pokalbis kazkur uzibaige private
---Diana nori paklaust tavi apie tai :?---->>"Surinkus tris korteles lankytoja netenka teisės rašyti žinučių ar kurti naujų temų." kokia cia velneva kodi parasyta LANKYTOJA :? KODEL MOTERISKA GIMINE :? TAI KA VYRAMS NEGALIOJA sita radau po avataru kur ira Geltonos korteles ar zinot kad tarp uzblokuotu dalyviu ya 4 Vardai kurie rasomi taip- Tomas ir tik viena Diana
Tomuk, aukseli.. 3,14 >> tai skaicius PI... tai ir sifruok.. 3,14ze ;D << taip geriau, niekas neitars, na, zinai, bet kiti gal nzn,, ir nesiskaito kaip keiksmazodis.. ir idomiai atrdodo
>>> ... sesiau
Tomukai, LANKYTOJA cia parasyta galininko linksniu ka ci visiems bendrai ir moterom ir vyram
>>> sesiau
ar zinot kad tarp uzblokuotu dalyviu ya 4 Vardai kurie rasomi taip- Tomas ir tik viena Diana
tik Tomai ir Diana? :?
81815 ai kaip sis
Tomas, 24 пишет:ar zinot kad tarp uzblokuotu dalyviu ya 4 Vardai kurie rasomi taip- Tomas ir tik viena Diana
nu da ira vienas Linas
Tomuk, nerodo man jos ;D
ko nerodo :DNijolia
Diana, 18 пишет:Tomas, 24 пишет:ar zinot kad tarp uzblokuotu dalyviu ya 4 Vardai kurie rasomi taip- Tomas ir tik viena Diana
nu da ira vienas Linas
kokie mūs garbingi vardai
81815 ai kaip sis
jau degiau as maniau, kad cia ID davei tos Alinos ir ziuriu ziuriu, nera jos foto.. ir maniau, kad tos Alinos foto kaip ta ikonele <<<< degimas ;D nesveikai;D
>>> bet jau supratau .. jojo.. 3,14 tas pats kaip 81815 ;D zdz.. duok penkis
nu 8 tai raide B vienas 1 tai I o penki 5 tai S nu nereik taip galvot sudetingai
-Diana nu ne kalti esam kad musu bendravardziai kakos Uztat mes garbe ieskokui ir neleidziam manyti kad tie Tomai Linai ir Dianos pagal varda jau kvailai ;( nu esam pavyzdys kokie visi turetu buti nu as gal ne nes kalbu kaip kanapiu vidzikloi uzismilkines
sesiau tai to bajerio su skaiciais nezinojai (chuckle)
Nu Tomai ti tikrai kanapiiu neuzsikales ;D
na, as jau supratau, supratau ;D bet tik va, kai tu paklausei, tai man ir uzsilo ten galvelej vandenelis, kad cia kiatip reikia galvoti ;D zdz.. svarbiasusia, kad supratom vienas kita :H
>> na taip.. cia vardas nieko nereiskia Tomas, geras zmogus ir cia nereikia dabar ant jo stumti .. na, Dianos irgi geri vaikai :H.... apie Linus ir Linas man neleidzia nieko blogo sakyti mano padetis ;D
sesiau tai to bajerio su skaiciais nezinojai (chuckle)
jei ant ciopkes skaiciopkes tai as zinau, bet nesupratau cia
:H.... apie Linus ir Linas man neleidzia nieko blogo sakyti mano padetis ;D
nu ziurek tu man kad su laiku nepasikeistu tavo nuomone
Nijolė, 20 пишет::H.... apie Linus ir Linas man neleidzia nieko blogo sakyti mano padetis ;D
nu ziurek tu man kad su laiku nepasikeistu tavo nuomone
na, prisiminiau.. tik viena Lina man siek tiek kartais ... nu ... pati zn
Страницы Назад 1 … 568 569 570 571 572 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~