41

Re: Prekybos centras Mega

vilniui tik kaimas ir ubagai akropoli lankos .kino tetra zmones eina i "vingi"ledas virsuliskese,restoranai ,krautuves prabangios gedimino prospekte senemiesti ir tt...kai kam vilniuj net geda i akropoli eit(kas labai pasikele:)seip akropoli tikrai pramogos nera labai kokybiskos.ledas prastas(nesuligint sportines arenas)ir tt...

42

didelis tvartas ta mega isplanavimas lievas.. :V na bet ten mano drauggute dirba tai atleksiu kada aplankyti :-)

43

Auste......geriausias kinas ne tik kaune, bet visoj lietuvoj.. taip bent jau sako :-)

Gintautas, 24 пишет:

vilniui tik kaimas ir ubagai akropoli lankos .kino tetra zmones eina i "vingi"ledas virsuliskese,restoranai ,krautuves prabangios gedimino prospekte senemiesti ir tt...kai kam vilniuj net geda i akropoli eit(kas labai pasikele:)seip akropoli tikrai pramogos nera labai kokybiskos.ledas prastas(nesuligint sportines arenas)ir tt...

a mes apie kauno akropoli kalbam :V bet tu su ta geda cia ir suvartei.... zdz... zmogui geda eiti i parduotuve ;D nes man tas pats ar laisve kaune pereiti, ar akropoliu ;D
o su tuo kaimu ir ubagais.. tai cia ir nusnekejai laukus....
prabangios krautuves... o dieve ;D mane tai juokina tokie dalykai ;D as tiek neuzdirbu, kad paprasta maike pirkciau uz kokius 400 lt ;D ir apskritai, as neuzdirbu ;D man sazine neleistu palikti tiek pinigu uz kazkokia maike ;D << tai del to zmogus yra ubagas ir kaimietis :? na gal su 400 persistengiau ;D bet dzin ;D

44

oi nepasiseke megai smile kai akropolis atsidre kaune smile vaje vaje kaip negerai smile nu bet man arti namu tai ir gerai smile koks skirtumas visvien vienodi parduotuves, tik man mega kaip turgus koks smile)))))

45

Nijolė, 20 пишет:

Auste......geriausias kinas ne tik kaune, bet visoj lietuvoj.. taip bent jau sako :-)

Gintautas, 24 пишет:

a mes apie kauno akropoli kalbam :V bet tu su ta geda cia ir suvartei.... zdz... zmogui geda eiti i parduotuve ;D nes man tas pats ar laisve kaune pereiti, ar akropoliu ;D
o su tuo kaimu ir ubagais.. tai cia ir nusnekejai laukus....
prabangios krautuves... o dieve ;D mane tai juokina tokie dalykai ;D as tiek neuzdirbu, kad paprasta maike pirkciau uz kokius 400 lt ;D ir apskritai, as neuzdirbu ;D man sazine neleistu palikti tiek pinigu uz kazkokia maike ;D << tai del to zmogus yra ubagas ir kaimietis :? na gal su 400 persistengiau ;D bet dzin ;D

na tai tu ir eini pirkt kur ubagai eina:)aisku as kai buvau kaune ,laisves aliejoj tai ten nieko gero,nuo kaikuriu namu net tinkas byra.yra zmoniu pvz tokia publika kaip nauji rusai kuriam turbut nemalonu butu apsipirkinet metaliniam angare(akropoli)manau kokiam gedimino prospekte butu maloniau.vien tik privazevimas lievas,pvz vilniui pastoviai kamsciai prie to akropolio,vien tik malaletkos ir treninguoti kaimieciai.aisku ne visi bet dauguma,nes gryni vilnieciai kurie turi litu zino solidesniu vietu,restoranu,ledo arenu,kino saliu,baulingo klubu.o kainuoja ta pati

46

Gintautai, jau tokia tuštybe neša nuo tų tavo pasisakymų, kad... :::215
O jei į temą... nesu buvus toj Megoj, bet nieko nepraradau, ko gero. Visi tie centrai vienodi.

47

Martyna, 19 пишет:

Gintautai, jau tokia tuštybe neša nuo tų tavo pasisakymų, kad... :::215
O jei į temą... nesu buvus toj Megoj, bet nieko nepraradau, ko gero. Visi tie centrai vienodi.

aciu:::044

48

man kartais tenka su naujais kazachais ,rusais ,lietuviais bendraut.viena kart manes paklause kur galima nusipirkt irankiu komplekta uz 20000 lt kaip dovana kazkam. tai kur as nusiusiu?i akropoli?i mega?:::044ta turejau omeni

49

Megoj yra didelis grazus akvariumas ir tiek big_smile daugiau ten nieko gero nemaciau smile
Kauno akropoli dar neteko lankytis tai pakomentuoti negali, bet sake kad gerulis ten...
O vln akropolis gerai gintas sake, vilnietis ten retas svecias, nes tas akropolis jau vienoj vietoj sedi visiems... smile

50

Karolis, 22 пишет:

Megoj yra didelis grazus akvariumas ir tiek big_smile daugiau ten nieko gero nemaciau smile
Kauno akropoli dar neteko lankytis tai pakomentuoti negali, bet sake kad gerulis ten...
O vln akropolis gerai gintas sake, vilnietis ten retas svecias, nes tas akropolis jau vietoj vietoj sedi visiems... smile

vilniecio zodziai:)

51

dar pakuomentuosiu nes man i pasta ipykes kaimas pradejo rasyt:::044jau 20 litu turi tai irgi pinigu turejimas skaitau.ir sakykim kinas vilniuj yra geresnis negu akropoli tai ko man ten eit.eina tas kas nezino,nepazysta vilniaus. o del ubagu,tai yra tokiu kur nei vieno lito neturedami eina tik pasivaiksciot po ta akropoli.aisku as irgi apsilankau nors retai(nors sale givenu)kartais su reikalais,i banka,alaus maksimoj maisto paimt,maike kokia nusipirkt.bet tik su reikalais,ne pramogaut.beto akropolius labai naglai stato tiesiai ant draustiniu,per kysius.net gaila pinigus tokiems zulikams leist

52

o kokia prasme dovanoti irankiu komplekta uz 20000?man dabartes klausimas pasistojo: gal zinote kur nusipirkti tualetinio popieriaus uz 1000lt?mirtinai reikia del prestizo;Dale kaimas, nera kur nueit tokiu klausimu;D

53

reiskia tu naujosios publikos nepazysti.ot kaimas:::044pazystu viena kuris nauja s klases mersa pirko ,kad tai publikai itikt,kad per prastai neatrodytu.su juo net nevazineja.o jiems tualetinio popieriaus nereik jie sikna pinigais valo:::044

54

Migle, 27 пишет:

o kokia prasme dovanoti irankiu komplekta uz 20000?man dabartes klausimas pasistojo: gal zinote kur nusipirkti tualetinio popieriaus uz 1000lt?mirtinai reikia del prestizo;Dale kaimas, nera kur nueit tokiu klausimu;D

va čia jo palaikau - įrankiai už 20 štukų - eto kruto! smile Gintautai gal mums, kaip tokiam kaimui, vis tik pasakysi, kur tualetinį popierių už štuką parduoda - prestižas netgi kaime reikalauja kokybiško produkto!  :::044

55

Gintautas, 24 пишет:

reiskia tu naujosios publikos nepazysti.ot kaimas:::044pazystu viena kuris nauja s klases mersa pirko ,kad tai publikai itikt,kad per prastai neatrodytu.su juo net nevazineja.o jiems tualetinio popieriaus nereik jie sikna pinigais valo:::044

o tu turi ka nors del krutumo nusipirkes, ko visai nereikejo?:D

56

parduotuvej prancuzijoj,tokios kaip versaci tik ar ten popierium prekiauja nzn.baksai is medvilnes gaminami ir gan dideli, paglamzius labai gerai valo:)nauja publika tuom ir pasizimi ,kad nekaupia turto o viska isleidzia.nes tokioj rusijoj turta kaupt gali baigtis kaip vienam naftos mangnatuj Michailui Chodorkovskiui baiges.visa milijardini turta arestavo ir i kalejma pasodino

57

man tai naujas rusas joks ne autoritetas...
anei naujas lietuvis...

58

uztai gerai moka jie.kam teko dirbt pas juos visi patenkinti

59

matai, verslas...kad ir kiek moketu, nedirbciau pas toki pona ir be to, uz jokius pinigus savigarbos neparduociau. jis gerai gal moka, bet list i s...  kiek reikia!

60

Migle, 27 пишет:

matai, verslas...kad ir kiek moketu, nedirbciau pas toki pona ir be to, uz jokius pinigus savigarbos neparduociau. jis gerai gal moka, bet list i s...  kiek reikia!

Migle, o tu nemoki dirbt nelįsdama į š... ? smile