281

Re: londonieciai, kur jus?

aga kai uzimtas esi tai ir nepajunti kaip prabega savaite, o tuo labiau diena.. smile

282

oi oi, kas cia daros, veiksmas vyksta be manes, o kalbos apie mane!?!:::b56:::021 ir kam cia dar mano nosis uzkliuvo, man atrodo egis kazkuo ten nepatenkintas...siaip ten nosiuks visai neblogai atrodo ir ne tokas jau raudonas, nebent nuo cocos burbuliuku big_smile
uzjauciu tave ritute del darbelio, bet nors atostogas turejai, o as jau pamirsau kas tai ir su tai valgoma :::809
o jus, visi vyriskosios lyties forumieciai, maziau ten nuotraukas mano tyrinekit ir aptarinekit, man atrodo reiks visas issiimt, tai pamirsit kaip atrodau tada smile

283

Nemanau jog uzimtumas sudaro esme wink Esme gludi tame, kad megtuma ta darba kuri darai smile Man pvz darbe laikas praeina labai greitai, bet vat turiu dar toki darbeli po darbo - vienam zmogui saita sukonstruoti, tai labai gailiuosi, kad apsiemiau tai padaryti. Labai didele kancia man prie sito projektuko sedeti, bet kad jau pasiimiau, tai reikia ir pabaigti smile Nors is esmes darbas nelabai kuo skiriasi nuo to, kuri dirbu tikrajame darbe smile Taip, kad, Rita, ziurek, kad vaikus gerai isaukletum, kad malonu su jais laika leisti butu smile
O del atostogu tai negarzu tokius dalykus pamirsti smile Zmogus ne masina, reikia pailseti smile As va buvau balandzio pabaigoje i Lietuvele nulekes 10-iai dienu, birzelio pabaigoje vel leksiu ilgam savaitgaliui, tik sikart is Lietuvos i Latvija keliausim su valtimis pasiplaukioti smile Vasaros pabaigoj su draugais gal kelione po Europa padarysim smile Vien darbu juk gyvas nebusi smile Vakarines/naktines pramogos irgi duoda tik trumpalaiki poveiki - reikia ir normaliomis atostogomis pasidziaugti smile

284

aciu kad rupiniesi algi, kaip tik dabar bilietus ziurinejau i lt smile

285

Kad tik macytu smile Dabar galvoju, gal tu kartais koki sms pranesima gauni, kad kazkas nauja posta parase wink Tik suraiciau jau ziuriu tavo atsakymas sedi wink

286

taip algi, kad tie vaikai taip lengvai pasiduotu auklejimui big_smile nors man jie ir taip geri, kaip angeliukai.. smile bet kad ir megstu as juos ir darbas neblogas, bet vistiek man truksta uzimtumo.. smile nepratusi as taip leisti dienos, nieko neveikiant.. smile
o mildute jau ir miega nete big_smile

287

baikit juokus zmgiukai, dar nete nemiegu, dabar bilietu i lt ieskau..

288

na mieli forumo dalyviai ne ka as cia apie save ir pasakysiu, gyvenu berniokas nw london, ka veikiu? ogi staliauju po truputi smile lyg ir viskas trumpaio drutai jei ka kas domina klauskit nesidrovekit smile wink

289

na ir kaip sekasi su bilietais? rugpjucio pradziai gal duos Dievas susitixim big_smile
;D

290

Labai noriu mylėtis. Ar manęs neištiks infarktas?
Vilius, 58 m.
Mylėtis galima iki žilos senatvės. Kitas dalykas, jei turite problemų su širdimi, tarkime, stenokardiją ar širdies nepakankamumą. Tada prieš mylėdamasis paklauskite savęs: ar galiu sau leisti atlikti vidutinį fizinį darbą? Jei taip, jokių infarktų tikrai nebus. Viską darykite pamažu ir su partnerės pagalba. Tegu ji būna aktyvesnė.

:::810, vos is lovos neiskritau, ot senukas pavaro! :::044

291

aga sita jau as kazkada ir skaiciau, tai vos nuo kedes nenuvirtau..:::044:::044:::044

292

tiesa mano mergiote jau grizo is atostogu, tai nuo manes ir neatlimpa smile sedi prie manes net mamos nereikia smile

293

Nana panos... Is dieduko problemos nesijuokite wink Jei zmogu prispaude reikalas bet nepasitiki savo sveikata wink Nors 58 tai dar visai ne diedukas wink

294

labanakt visiems, milda nusiraso jau...:::642:::540

295

labas labas ziuriu forumas vel atgijas tai dziugu.
as tai va paskutines dieneles mokslu siais  mokslo metais ir rjau ruosiu savo darbu paroda kuri vyks kita savaite elephant & castle - menu universitete, tai jai kas turit laiko ir jai idomu butinai apsilankykite bus begalo daug studentu darbu. Tikekimes mano darbai taip pat neliks nepastebeti...
Algis teisingai sakai kad vien darbu gyvent negalime bet  kai nei to neturi tada jau negyveni o egzistuoji. megstamas darbas yra smagumelis praktiskai renkiesi gyvenimo buda kuris yra kartu ir darbas ir hobi. vat taip ir noreciau kad butu smile
Milda negalima juoktis is senuku bedu reikalalas rimtas ir zmogus nori gyvent be traumos tai teisingai daro kad iesko atsakymo i tokius smaikscius klausymelius wink pirmyn seniuk! smile
........vis nekantrauju kada -Lost serialas parsisius..... smile

296

o as i lt dumsiu, o as i lt dumsiu, xixixixixixi katik nusiprkau bilietukus, tai jau zandai plysta, tokia plati sypsena dabar :::629

297

Siaip keista kaip iki siol nesuplyso su tokia syspsena wink O pas mane tai sypsena iki ausu dabar nes labai smagia melodija ismokau groti pianinu smile Dar ne visa, bet jau graziai skamba smile

298

dziugu mildute kad bilietus jau gavai as vis dar ieskau ir neissirenku kuria diena, bet kainos mazdau vienodos visur isskyrus tuos pigius smile
algis muzika yra jega! smile

299

o pas mane dabar muzika taip pat plysauja, nes as viena namie ir nuoaika fantastiska :::a48:::037:::024:::012:::010:::034:::021:::542:::b09:::935:::522:::908:::738

300

kartais gerai pabut vienai ar ne Milda? gal jau su kedem soki?:::d07