Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 41 по 60 из 73
- Sonata, 16
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Re: Kaip palikti vaikina?
Agnė, 17 пишет:Draugauju su vaikinu apie 5 men. ir jauciu kad nebeturiu kompromiso su juo,nebeturiu ka sneketi su juo, ypac tai,kad jis niekur su manimi nevaziuoja pasilinksminti, visada turime sedeti pas ji namie,o jei ir prizada kita savaitgali vaziuoti,po 5min apsigalvoja. Man Nuobodu, nebenoriu su juo buti, kaip jam tai pasakyti?
P.S. viena karta bandziau jam tai isaiskinti,bet jis to nesupranta, ir nenori manes paleisti.
isresk jam tiesai i akis ka apie ji galvoji ir pasakyk kad tau su juo nuobodu ir nenori but daugau drauge jokio pasigailejimo ner cia ko ju gailet kai jiem merginos nereikia jie nemasto apie paneles jausmus meta ir tiek
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Jei taip padarysi, žinai, kas bus? Jis nuspręs, kad nebenori su juo bendrauti. Na, pasikankins porą dienų, paskui pradės patyliukais dairytis kitos.
tai ji to ir nori ;D
nemanau, kad ji to nori. jei jai jis rūpi, tai ji nori būt kartu, bet nenori nuobodžiaut ir toliau su juo
Darius, 18 пишет:Ewelina, 17 пишет:kejsti santykiaj..nenori palejsti bet ir bendraut normaliaj nemoka.o ka?jis tau sautuwa iremes lajko ir nelejdzia palikt jo??
paaiskik,kad atsibodo tokie santykiaj.sakyk,kad tu nelajminga.
gal ji tiek drasos neturi :\
tai reik vienąkart reik nugalėt save ir pasakyt, kas iš to jei kankini save? juk gyvenimas yra tam, kad juo džiaugtumėmės
- Dora, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Darius, 18 пишет:Dora, 18 пишет:Darius, 18 пишет:Dora, 18 пишет:Agnė, 17 пишет:Draugauju su vaikinu apie 5 men. ir jauciu kad nebeturiu kompromiso su juo,nebeturiu ka sneketi su juo, ypac tai,kad jis niekur su manimi nevaziuoja pasilinksminti, visada turime sedeti pas ji namie,o jei ir prizada kita savaitgali vaziuoti,po 5min apsigalvoja. Man Nuobodu, nebenoriu su juo buti, kaip jam tai pasakyti?
P.S. viena karta bandziau jam tai isaiskinti,bet jis to nesupranta, ir nenori manes paleisti.
Buvau praktiskai tokioj pacioj situacijoj pries keleta metu. Pasakiau, kad nusibodo, ir nebegaliu taip, bet vistiek nedaejo. Galu gale tiek uznervino, kad as jam grubiai viska i akis paemiau ir isreziau. Tikrai suveike - pradejo manes vengti kaip juodojo maro
va cia tai panele tiesiai sviesiai tik reike iskarto taip saktyti
Na matai, kaip ir nesinori zmogaus skaudinti, vien is mandagumo. Bet jei jau kitaip nesupranta, reikia imtis drastisku priemoniu
o tai kai snekesi meiliai tai jo neyskaudysi?
Nekalbu apie snekejima meiliai. Reikia sakyti tvirta ne ir tiek. Tai yra pakankamai mandagu manau. Taciau jei to nesupranta tada jau galima jam visas jo klaidas isvardinti, ispeikti sugebejimus lovoj, ir apskritai i suns dienas isdeti ;D
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Dora, 18 пишет:
Nekalbu apie snekejima meiliai. Reikia sakyti tvirta ne ir tiek. Tai yra pakankamai mandagu manau. Taciau jei to nesupranta tada jau galima jam visas jo klaidas isvardinti, ispeikti sugebejimus lovoj, ir apskritai i suns dienas isdeti ;D
o as manau kad klaidas yra butina pasakyt, o ne palikt zmogu taip ir nesupratusi ka blogai padare (aisku, tai neturi buti tolygu ispeikimui=))
- Dora, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Auste, 19 пишет:Dora, 18 пишет:
o as manau kad klaidas yra butina pasakyt, o ne palikt zmogu taip ir nesupratusi ka blogai padare (aisku, tai neturi buti tolygu ispeikimui=))
na, jei geri santykiai, tai klaidas reiketu pasakyti dar draugaujant ir jas istaisyti. Issiskyrus, ypac jei issiskyrimas buna negrazus buna tik ispeikimas.
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Dora, 18 пишет:Auste, 19 пишет:Dora, 18 пишет:
na, jei geri santykiai, tai klaidas reiketu pasakyti dar draugaujant ir jas istaisyti. Issiskyrus, ypac jei issiskyrimas buna negrazus buna tik ispeikimas.
jei "klaidos" yra tiesiog del charakteriu nesuderinamumo?.. kad ir kaip kartais zmones norisi pakeisti, bet neimanoma. ir jei del to issiskiri, manau pasakyti butina. mano atveju ispeikimo nebuvo ir nemanau, kad normaliai su zmogum draugaujant isvis imanoma issiskirt besikoliojant ar varant ant vienas kito. atsisedi, kaip du protingi zmones pasisneki ir jokiu peikimu nereikia
- Dora, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Auste, 19 пишет:Dora, 18 пишет:Auste, 19 пишет:Dora, 18 пишет:
jei "klaidos" yra tiesiog del charakteriu nesuderinamumo?.. kad ir kaip kartais zmones norisi pakeisti, bet neimanoma. ir jei del to issiskiri, manau pasakyti butina. mano atveju ispeikimo nebuvo ir nemanau, kad normaliai su zmogum draugaujant isvis imanoma issiskirt besikoliojant ar varant ant vienas kito. atsisedi, kaip du protingi zmones pasisneki ir jokiu peikimu nereikia
Na taip dazniausiai ir turetu buti. Taciau ta mano draugyste buvo vienas didelis nesusipratimas is pat pradziu. Nesielgiant siurksciai atsikratyti neisejo. Vaikinas nusprende, kad as jam esu isipareigojusi visam likusiam gyvenimui ir kad turiu jam pagimdyti 3 vaikus. As nemanau, kad tokia situacija galima graziai isspresti Taciau dazniausiai vengiu siurksciu issiskyrimu. Su dauguma vis dar sneku ir subendraujam pakankamai draugiskai.
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Dora, 18 пишет:
Na taip dazniausiai ir turetu buti. Taciau ta mano draugyste buvo vienas didelis nesusipratimas is pat pradziu. Nesielgiant siurksciai atsikratyti neisejo. Vaikinas nusprende, kad as jam esu isipareigojusi visam likusiam gyvenimui ir kad turiu jam pagimdyti 3 vaikus. As nemanau, kad tokia situacija galima graziai isspresti Taciau dazniausiai vengiu siurksciu issiskyrimu. Su dauguma vis dar sneku ir subendraujam pakankamai draugiskai.
na mano atveju jis irgi buvo tvirtai isitikines, kad as esu butent ta Vienintele ir kad jis galu gale vis tiek mane ves=) ir kai issiskyrem dar tikejosi, kad vis tiek susitaikysim.. bet kazkaip kai mes abu tokie nepiktybiski, tai ir nesiriejom=)
- Ruta, 19
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
- Dainius, 23
- Forumo Naujokas
- Неактивен
labai paprastai, sakai yra taip : uzkniso mane tavo namai, as einu ten ir ten, nenori nepatinka nejk. nepatinka kad einu eik (xn) uzdraust negali, bendrauk su kitais bernais dook siausk siautek daryk ka nori neklausk jo nuomones vnz ignoruok ir viskas jei nesupranta lietuvishkaj kai sakai kad nuobodu man su tavim.
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Agnė, 17 пишет:Draugauju su vaikinu apie 5 men. ir jauciu kad nebeturiu kompromiso su juo,nebeturiu ka sneketi su juo, ypac tai,kad jis niekur su manimi nevaziuoja pasilinksminti, visada turime sedeti pas ji namie,o jei ir prizada kita savaitgali vaziuoti,po 5min apsigalvoja. Man Nuobodu, nebenoriu su juo buti, kaip jam tai pasakyti?
taip ir pasakyk ka pasakiai cia ir kad jau niekas nepadedes net jei ir pasitaisytu dar pasakyk kad jo penis ne ilgas ir reika ilgesnio da pasakyk kad noriu daugiau idomesniu vaikinu kurie veztu mani po visur da pasakyk kad jis didziausia nubudila ir negrazus tikrai pades
- Dovydas, 17
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Tomas, 25 пишет:Agnė, 17 пишет:Draugauju su vaikinu apie 5 men. ir jauciu kad nebeturiu kompromiso su juo,nebeturiu ka sneketi su juo, ypac tai,kad jis niekur su manimi nevaziuoja pasilinksminti, visada turime sedeti pas ji namie,o jei ir prizada kita savaitgali vaziuoti,po 5min apsigalvoja. Man Nuobodu, nebenoriu su juo buti, kaip jam tai pasakyti?
taip ir pasakyk ka pasakiai cia ir kad jau niekas nepadedes net jei ir pasitaisytu dar pasakyk kad jo penis ne ilgas ir reika ilgesnio da pasakyk kad noriu daugiau idomesniu vaikinu kurie veztu mani po visur da pasakyk kad jis didziausia nubudila ir negrazus tikrai pades
pritariu zodziu visko jam bloga pasakyk tai ir paliks
- Agnė, 22
- Forumo Naujokas
- Неактивен
VALIO PALIKAU VIENA DIENA SUSITARIAU SU JUO SUSITIKTI KLUBE TAIP IR IVYKO: KRC AS ISGERIAU, JIS ISGERE. PASKUI JAM PRADIEJAU WISKA AISKINTI KAD NENORIU BUT SU JUO KAD WISKA, TADA JIS MAN PRADEJO ANT KAKLO KABINTIS, AS JI ATSTUMIAU, TJ JIS MANE JAU PER PRIEVARTA ASILAS. AS ATSIKRACIAU JO, BET BUWO DAR ZIAURIAU... DAUGIAU NENORIU TOKIU BAXURU. AS PASIKABINAU PO KOKIO 20MIN KITA BAXURA IR SOKAU SU JUO NU IR ZINOT BUCIAWAUS, BUWAU TIKRAI NEMAZAI ISGERUS, PAMATE MANO EX! NEISIVAIZDUOJAT KAS BUWO JIS PLESYTIS PRADEJO BET APSAUGINIAI JI APRAMINO IR JIS LAIMINGAI ISVAZIAWO NAMO O AS LIKAU LAIMINGA, BET KITA DIENA PARASE KAD MANES DAUGIAU NEBENORI AKYSE MATYT: AS JAM PARASIAU: KAD AS TO IR SIEKIAU IR WISKAS BAIGESI LAIMINGAI, NEBERASO IKI SIOL.
ACIU XEBRYT KAD PALAIKET, PADARIAU WISKA DRASTISKAI, NES KITAIP NEBEBUWO IMANOMA, PLANAS SUWEIKE DEKUI DAR KARTA :*********
- Dovydas, 16
- Forumo Vanagas
- Неактивен
tu 3 menesius su juo skyreis.............. WTF?!
- Laima, 19
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Tavo vietoje jau senai buciau ji uzmirsusi jei toks nesupratingas yra...
- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
man atrodo jis neturi litu ,arba taupo,kad niekur nenusiveda.tai tu ji pakviesk i koki filma sakyk uz viska apmokesi tai tikrai jis net pasogdamas lektukad nesiveda ot problemos,tai varyk su draugem ,draugais pramogaut.pavydas paims tai pats vedziosis.o jai tau tiesiog nepatinka pasakai,parasai: ne,as tave metu ir pasikeiti numeri (jai pyldimo kortele:)
- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
cia kitiems kas jau skirtis dar zada :)nepaziurejau i virsu.o Agnei tai keksiskas skirybas padarei.
Сообщений с 41 по 60 из 73
Страницы Назад 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.