Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
rtl 102.5 pet klipas praejo
---bandyk rasti mano avatarui panasu varijanta ar analoginis ... kaip jis ten :?...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 585 586 587 588 589 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
rtl 102.5 pet klipas praejo
---bandyk rasti mano avatarui panasu varijanta ar analoginis ... kaip jis ten :?...
ai tipo daragonas
Labas rytas suraitytas nu as jau nuo sesiu ryta atsikeles ir jau i darba nuejau o daba pauze ir uzsukau cia tai pabudome ir kelkimes ant smugia
Tomas, 25 пишет:Nijolė, 20 пишет:na, Lina jau ten.. buvo 5dieni :V arba 4dieni (geda man) ..
zdz,, perleke visa svedija ir nusibaladojo iki norvegijos.. 6dieni kaip zmones pailsejo.. dar siandien sake filma toki ziurejo kazkoki namie.. nes kompa pasieme .. tiek ziniu.. ryt jau pradeda dirbti
>>>> transformeriai jus man visi trys ;D ;D
stai ji cia o kas trecias Linas
nu Linas ir nevisalaik vienodai atrodo domisi bahuras imidziu ...ar nenusisnekejau
komikai ;D ;D
na, Lina jau ten.. buvo 5dieni :V arba 4dieni (geda man) ..
zdz,, perleke visa svedija ir nusibaladojo iki norvegijos.. 6dieni kaip zmones pailsejo.. dar siandien sake filma toki ziurejo kazkoki namie.. nes kompa pasieme .. tiek ziniu.. ryt jau pradeda dirbti
>>>> transformeriai jus man visi trys ;D ;D
nepamirsk Nijole kad ir tu toj backoj sedi plius Nijole ir gaunasi fantastiskas ketvertas ;D
as transformeriu neziuriu, todel transformeriai tik jus ;D ir jus cia sedit vienoj backoj ;D draugaukit be manes
as transformeriu neziuriu, todel transformeriai tik jus ;D ir jus cia sedit vienoj backoj ;D draugaukit be manes
kaiptai be taves :Ho transformeriai tai geras veiksmo filmas as jau zejau stai biletas
o stai Optimus Sprai autobotu vadas kovos visa da pries Megatrona ir jo sutve
jsu mano transformeriai ;D ;D as jums sakau :H ;D transformeriukai
transformeraite :H kokia lame
net avatara uzsidejai ;D ;D ;D
>> einu as liuliu turbut.... kazko uzvargus as :? nzn.. labos
ai tai tas avataras ten kelias sekundes buva
na, jo ... tikras transformeris tuu ;D jei spejai pasikeisti ;D ;D
>> ale, Tomuk, tau sviesiaplaukes patinka << verkiu ;D
>> ale, Tomuk, tau sviesiaplaukes patinka << verkiu ;D
žinau:| labai kvaila bet čia iš prigimimo man taip nes pats turiu plaukus tai tamsius , bet man tai nelabai sekasi su šviesiaplaukėm tikriausiai kad labai susijaudinu kai jos šalia ir labai daug nusišneku tai jos iš 10 kokios 8 -nios manim pasibiauri todi beveik visos mano draugės turi plaukus tamsiasnius .Jei tureciau mergina blondinae melinakę tai bučiau pats laimingiausias ... noriu to kaip mažius saldainio
pasiseks juk .. jei ne.. eisiu per lietuva vaiksciosiu per visus miskus ir klonius del taves kad tik rasciau
pasiseks juk .. jei ne.. eisiu per lietuva vaiksciosiu per visus miskus ir klonius del taves kad tik rasciau
Tu Nijoliuk neskaudink manes man tai labai skaudi tema as jau kai pamatau blondine pasisuku ir nebeziuriu paskui dedu i padus kad vdrug neuzkalbintu
maciau maciau ir as tuos transformerius (emo) tai vaidinti galiu pasiziurejau ir istryniau is savo pc nes kokybe buvo prasdtokoka.. :V
sveiki, draugužiai
Linai, o pats filmas ar patiko?
sveiki, draugužiai
Linai, o pats filmas ar patiko?
reikejo paklausti manes
as zejau kinoteatre ir buvo "pilnos kelnes Lames "
nu aš jau supratau, kad tau laaaaaaabai patiko
nu aš jau supratau, kad tau laaaaaaabai patiko
laaaaabai laaaaabai !
Страницы Назад 1 … 585 586 587 588 589 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~