11721

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

rtl 102.5 pet klipas praejo :::111
---bandyk rasti mano avatarui panasu varijanta ar analoginis ... kaip jis ten :?...

11722

ai tipo daragonas big_smile

11723

Labas rytas smile suraitytas big_smile nu as jau nuo sesiu ryta atsikeles ir jau i darba nuejau o daba pauze ir uzsukau cia :::b33 tai pabudome ir kelkimes ant smugia :::917

11724

Fiodoras, 25 parašė:
Tomas, 25 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

na, Lina jau ten.. buvo 5dieni :V arba 4dieni (geda man) ..
zdz,, perleke visa svedija ir nusibaladojo iki norvegijos.. 6dieni kaip zmones pailsejo.. dar siandien sake filma toki ziurejo kazkoki namie.. nes kompa pasieme :::d13 .. tiek ziniu.. ryt jau pradeda dirbti wink
>>>> transformeriai jus man visi trys ;D ;D

stai ji cia big_smile o kas trecias big_smile Linas :::961:::b18

nu Linas ir nevisalaik vienodai atrodo :::110 domisi bahuras imidziu ...ar nenusisnekejau :::819

komikai ;D ;D

11725

Nijolė, 20 parašė:

na, Lina jau ten.. buvo 5dieni :V arba 4dieni (geda man) ..
zdz,, perleke visa svedija ir nusibaladojo iki norvegijos.. 6dieni kaip zmones pailsejo.. dar siandien sake filma toki ziurejo kazkoki namie.. nes kompa pasieme :::d13 .. tiek ziniu.. ryt jau pradeda dirbti wink
>>>> transformeriai jus man visi trys ;D ;D

nepamirsk Nijole kad ir tu toj backoj sedi :::036 plius Nijole big_smile ir gaunasi fantastiskas ketvertas ;D

11726

as transformeriu neziuriu, todel transformeriai tik jus ;D ir jus cia sedit vienoj backoj ;D draugaukit be manes :::b02

11727

Nijolė, 20 parašė:

as transformeriu neziuriu, todel transformeriai tik jus ;D ir jus cia sedit vienoj backoj ;D draugaukit be manes :::b02

kaiptai be taves :Ho transformeriai tai geras veiksmo filmas as jau zejau stai biletas http://forumas.ieskok.lt/imgload/3495
o stai Optimus Sprai :::036 autobotu vadas :::b18 kovos visahttp://forumas.ieskok.lt/imgload/3496 da pries Megatrona ir jo sutve :::917http://forumas.ieskok.lt/imgload/3497

11728

jsu mano transformeriai ;D ;D as jums sakau :H ;D transformeriukai :::d06:::d35

11729

transformeraite big_smile:H kokia lame :::036

11730

net avatara uzsidejai ;D ;D ;D
>> einu as liuliu turbut.... kazko uzvargus as :? nzn.. labos :::207

11731

ai tai tas avataras ten kelias sekundes buva :::036

11732

na, jo ... tikras transformeris tuu ;D jei spejai pasikeisti ;D ;D
>> ale, Tomuk, tau sviesiaplaukes patinka sad << verkiu ;D

11733

Nijolė, 20 parašė:

>> ale, Tomuk, tau sviesiaplaukes patinka sad << verkiu ;D

žinau:| labai kvaila:::909 bet čia iš prigimimo man taip :::818 nes pats turiu plaukus tai tamsius :::111, bet man tai nelabai sekasi su šviesiaplaukėm :::036 tikriausiai kad labai susijaudinu kai jos šalia ir labai daug nusišneku big_smile tai jos iš 10 kokios 8 -nios manim pasibiauri :::036 todi beveik visos mano draugės turi plaukus tamsiasnius .Jei tureciau mergina blondinae melinakę:::740 tai bučiau pats laimingiausias ... noriu to kaip mažius :::155 saldainio:::b32

11734

pasiseks juk :::b18 .. jei ne.. eisiu per lietuva vaiksciosiu per visus miskus ir klonius del taves :::918 kad tik rasciau :::a39

11735

Nijolė, 20 parašė:

pasiseks juk :::b18 .. jei ne.. eisiu per lietuva vaiksciosiu per visus miskus ir klonius del taves :::918 kad tik rasciau :::a39

Tu Nijoliuk neskaudink manes neutral man tai labai skaudi tema :::a56 as jau kai pamatau blondine pasisuku ir nebeziuriu hmm paskui dedu i padus :::036 kad vdrug neuzkalbintu :::937

11736

maciau maciau ir as tuos transformerius tongue (emo) tai vaidinti galiu tongue pasiziurejau ir istryniau is savo pc nes kokybe buvo prasdtokoka.. :V

11737

sveiki, draugužiai smile
Linai, o pats filmas ar patiko?

11738

Diana, 18 parašė:

sveiki, draugužiai smile
Linai, o pats filmas ar patiko?

reikejo paklausti manes big_smile
as zejau kinoteatre ir buvo "pilnos kelnes Lames :::036"

11739