Re: Ketvirtas meetas Siauliuose
aciu turbut tavo palinkejimai veike kol plaukem tas kelias valandas saulute svietie issisiepus tik kai jau gryzom i stovyklaviete jau prasidejo lietutis,bet jis visiskai netrukde nes pastogiu buvo daugybe
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
aciu turbut tavo palinkejimai veike kol plaukem tas kelias valandas saulute svietie issisiepus tik kai jau gryzom i stovyklaviete jau prasidejo lietutis,bet jis visiskai netrukde nes pastogiu buvo daugybe
nu ir kaip ? smagu buvo? gaila negalejau , teko kitur vaziuot ;/
joo, gaila kad as negalejau sudalyvauti
bet nieko, kita karta sudalyvausiu >:)
Tai kas ten dalyvavo?
Nu biski gaila, kad negalejau, bet ten kur buvau laaaaaaaabai smagu buvo...............
sunku atsakyti kas lengviau butu jei viktorija i ta klausima atsakytu ji sarasiuka nurasyt galetu
na galiu pasakyti ingute kad tu tik mane ir kriste pazysti:D
aga tas tiesa
bet kompanija visvien super
huh, dbr lauksim kito... gal tada bent geras momentas pasitaikys..
rugpjucio 4-5 dienomis galvojam pakartoti plaukima,tik sykart su truputi ilgesne distancija nes lyg ir truko prisijungsit?
joo, su mielu noru prisijungciau
puiku deni saunuolis !!!!!!!!!!!!!
Gerai, galima ir man prisijungti? Nors nesu shiaulietis, bet niekad ten nebuves.
kur nebuves? na zinoma galima kad tik noras butu
deni ir tomai iki liepos 20 turite tvirtai nuspresti ar prisijungiate ar ne,nes jau greit bus ribojamas skaicius norinciuju. parasykite man asmeniskai i mano anketa ir jei reiks sutarsime susitikti aptarti konkreciai. ikikiuka.
o tai mane kas nors priims?
zinoma kad tik noras butu
mano skype - angeliuxe ..o chat nickas-ragaina .lauksiu jusu ten jeigu ka...
O kokios ten ilgumo plaukimo distancijos yra, nes is musu su minde ne kokie plaukikai, nu bet prie bonkos mes pirmaujam...............
zinok ne problema nei vienas is musu nebuvo geras plaukikas o ypac as tai isvis,vandens gi paniskai bijau :d :d ale zinok taip patiko kad ta pailginta distancija keliais kilometriukais net pasirode super ideja nesunku ten...smagumelis pamatysi ateikit ryt prie "kapeiku" pasnekesim
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose