261

Re: Kaunas

niu bet scenariju galeciau parasyt. wink

262

Kęstai, parasyk, mums bus idomu paskaityt.. big_smile:D:D:D

263

big_smile Oi taip :> na ką žmogiukai ryt šeštadienis... Tai 12valandą prie soboro?:D

264

Nu nu Egle as tavo nr daviau Nijolei wink tai jau jus ten susikukuosit tongue
P.S. Perduok jai lauktuviu wink :::b18 :::b02

265

zdz, pranesimas oficialus ir rastiskas, nes jau ir taip abiems musu mergaitems pranesiau :::114
>> tai mes su Deividu apie kokia 3 ir uzsirodysim.. nes as vaikas i darbuka turiu nubegti :::818 ir aip gaunasi, kad paskui dar noriu grizti namuciu ir nusipraust (rain) tai va :::818 tikiuosi labai neprailgs jums tas laikas wink ir lauksit musu sulauksit :H
>> tai net nebezinau.. gal tariam tada kokia 3 :? nes kai su Auste ir su Egle kalbejau, tai tik jus 2se ir busit :? tai arba tas 3 valandeles jus pasibusit dviese.. arba. >> veliau tariam ir visi wink
-------------
o tau vaikeli mano mielas... grazinsiu asmeniskai jusu lauktuves su palukanomis :::b18 paciomis didziausiomis ne tik lietuvoje bet ir visame pasaulyje.. paglostysiu as tau taip sikute, kad........ ai.....

266

big_smile Na gerai gerai smile Galim ir trečią...:D Galim ir anksčiau... Aš dar savo draugutę vieną atsitempsiu tongue Aš tai galiu ir anksčiau... smile Tegul Austė taria žodį wink

267

MUSIC BABY irgi varo:)  Ash sheip uzh 12h, bet jei kiti negali taip anksti tai tegul 15h rengiam meetaa:)

268

Negali negali, nes Nijolė dirba tongue

269

velnias as naktibalda tik db namo parsiradau;D tai ka, teks ryt keltis ziuret ka nusprendet?..:D as tai nieko pries ir su Egle dviese pabut, o jei jum geriau trecia, tada busiu laiminga ir miegooosiuu=)) idomu ar jau miegat visi ar dar ne visi:D

270

Nijole jau tirkai miega big_smile big_smile as zn zn :::b18 smagios jums ryt dienos wink

271

o Egle panasu kad irgi=) jei turi jos nr, mestelk man;) nes panasu kad mes busim pirmos besimeetinancios:p

272

Nemiegojau:p Tik nebuvau prisijungus smile va dabar jau eisiu į patalą :>

273

ei ei ei=)) man savo nr pries miega;)

274

liabu ryta... :::b25
>>pamenat, sakiau, kad susirasysim vakare :::818 tai vat :::818 man vakaras baigesi ir naktis prasidejo 8 :::818 net nejauciau kai smigau ;D tai va :::b49 baigiu darbuka ir jau skambinu kaiptik imanoma ir bandau rysi ir visa kita rast su jumis :::920 tipo, laukit :::b18
> aciu, Linuk, ji bus gera :::a03 ir tau gero savaitgalio wink jei ka nuplanavai :::b49

275

tai vat, bandysim mes su Egle susimatyt dar pries tris, o jei ne, tai susitiksim su visais 3 pries soburo:D tik tokiu atveju turesit man smarkiai mojuoti, nes su mano regejimu tai..;D :::008

276

Na, o as  einu pasidazyt akytias ir leksiu :>

277

ho ho ho :::b52 parsibeldziau namo :::b49
na tai ka.. pasakoju ispudzius, kad pavydetu kiti ir nagus bei visa kita nusigrauztu :::906
>> mano versija, kiti gales destyt savo mintis wink
----------------------------------------
zdz, atlieku pareiga sau ir visiems kitiems, ir  pries 15:00 keliauju 7 troleibusu :::103 iki laisves.. tada islipus tipenu iki soboro :::632 ten mane pasitiko 3 paneliukes ir vienas berniokas :V susipazinom, draugiskai rankas paspaudem ir nusprendem, kad gidas po Kauna bus .. kas kas??? niekada gyvenime neatspesit >> panele Nijole is Marijampoliukes miesto ;D leiskit pasijuokti ;D rasau toliau ;D ... ai, dar paskambinom dedei Deividui ir paklausem, ar jis vaikas atleks mums rankos paspaust ar ne.. na, jis nzn, bet mes pasizadejo jo laukti :-) va.. tada nukulniavom :::312 iki maximos (arba machimos ;D ) ir nusipirkom MIAU MIAU MIAU, siemku, meduoliu (nes kazkas nevalges nuo 6 ryto :::818) ir saldainiu :::b18 vo... tada panele gide nuvede vaikus iki stoteles ir pasake i kuri troleibusa visas vaiku darzelis ir sulipo... :::315:::111:::110:::109 vaa.... ir nukeliavom iki kauno mariu... << nijolyte zadejo, kad vandenelis bus toks ok ir jokio blogo kvapo.. taciau o bet nes kadangi :::818 laikas bega, viskas keiciasi :::b02 vanduo nuzaliavo >> http://forumas.ieskok.lt/imgload/3700 [kaip Egle sake.> zaliu bangu vyna geriu... arba kaip as >> toooli prie zaaalio vandens ;D pasirodo nelabai toli, o kaune ;D ] kvapas atsirado http://forumas.ieskok.lt/imgload/3701 zdz... nijolyte apsimelavo iki nzn.. auksciau ausu net ;D bet nieko....
tada va.. nusprendem keliauti iki jacht klubo :::035 lipom kalniuku >>> :::d18 ir uzlipom iki pazaislio vienuolyno ir paskui nuejom iki to klubo po beprotiskai fantastisko grozio medeliuka ... bet o taciau pries tai ;D pamirsau pamineti... gavooooooooooom saldainiu :::742 buuuvo vestuviukes.. tai issiprasem saldziu belekiek.. prilinkejom jauniesiems laimes ir meiles ir visko viskiausio :::b18 ir laimingi ejom sau saldainem apsiputoje ;D va...
tai ka.. pabuvom, pasisupom ant supyniu, papliurpem, pasijuokem :H zdz... dar ne ten i double V si nuejom :V i toosa kazkoki nerealu nuejom :::818 bet nieko, viskas o.k. :-) ir grizom.. partipenom sau laimingi ir apsipatenkine :H
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
va... na, nzn, kaip jus vaikai, bet as grizau su belekokiais ispudziais ir laime :H  wink einu ieskot jusu savo drauguose :H
>> Auste, 3 kartas :H lemtingas :::920 ir nepamirsau, kad turiu menesi tau paruosti pona koriuka wink todel pazadu, kad kai galesiu, po kokiu 3 sav as tave vaisinu koriuku wink valgysim vel :::742
------------->> misteri Linai wink verkiu >> sad lauktuviu negavau hmm tai kaip cia sita paaiskinsit man fakta :V mmm???..... isdavike prakeiktas.....iki 1..... viska zinau... sad

278

kada cia buvo tas meetukas/:)))

279

a kaip tau atrodo :?

280

Tai va Nijole (gide is Marijampoles) perskaiciau as jusu ataskaita apie meeta ir pasijauciau kaip pats sudalyvaves. wink net saldainiu uzsimaniau nes is jusu pasakojimo jie labiausiai istrigo... ai dar troleibusas 7 istrigo i atminti... big_smile tai gal kita meeta priklausomai nuo jo datos - sudalyvausiu... gal... big_smile