Re: Kaunas
Nu Nijole, kaip parašei, tai mes čia su Monika juokėmės iki nukritimo Mes tai nesenai parsiradom:> nes buvom dar su vienu berneliu susitikę, kuris pramiegojo meeta...
nereali diena buvo... reikės pakartot
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Nu Nijole, kaip parašei, tai mes čia su Monika juokėmės iki nukritimo Mes tai nesenai parsiradom:> nes buvom dar su vienu berneliu susitikę, kuris pramiegojo meeta...
nereali diena buvo... reikės pakartot
sorry, kad nepasirodziau, niekaip nepavyko pasprukt.. tikiuosi kitakart susmatysim, ane?
Būtinai
Aš ir tikiuosi, kad kitas meetas bus gausesnis
Ir, kad jis būtinai įvyks
kitas meetas taip pat planuojamas prie kauno mariu?
Dar neplanuojamas
nu Deividai, saldainiu atsinesi i meeta ir tavo kaltes ispirktos bus ;D
>> na siaip, Auste isvaziuoja rugsejo vidury, todel mreikia iki jo prisiruosti, nes as ja pazadejau vaisinti tuo daiktu, kuri valgem mes )
>>>> tayp, Kestai.. GAL dalyvausi.. lb klysti, kad zodis gal mus nudziugins ;D bet kaip ir Deividui pasakysiu >> sokoladas yra visagalis visuose asmenyse ;D
Sokoladas...
jee jee jeeee ot smagi dienele buvo:D:D fantastika
o seip Nijole cia viska taip nuostabiai ir issamiai papasakojo kad net ir sunku sumastyt ka cia prideti galima:D nebent.. tai kada vel meetinames?..:D
>> o seip Nijole tu cia ziuriu viena anksciausiai vakar parsiradusiu namo;D as tai tik kazkur apie 2 parsibeldziau:D
------------->> misteri Linai
verkiu >>
lauktuviu negavau
tai kaip cia sita paaiskinsit man fakta :V mmm???..... isdavike prakeiktas.....iki 1..... viska zinau...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Princese karaliene ir visokia kitokia mano Zmona
>> Nijole, gi tu negavai lauktuviu todėl kad mano igaliotasis jaunikaitis Ponas Deividas, neatvyko i meeta
>> O bet taciau tu atsigiebsi si savaitgali as zn zn
nes gi mes meetinsimes KLP tai jau siautesim ir tau shike irkai saukes
as tau pazadu
jee jee jeeee
ot smagi dienele buvo:D:D fantastika
o seip Nijole cia viska taip nuostabiai ir issamiai papasakojo kad net ir sunku sumastyt ka cia prideti galima:D nebent.. tai kada vel meetinames?..:D
>> o seip Nijole tu cia ziuriu viena anksciausiai vakar parsiradusiu namo;D as tai tik kazkur apie 2 parsibeldziau:D
O aš ta per viduriuką kuri gryžau
O leiskite prasau paklausti, kur, kada, su kuo ir pas ka Auste iki 2 nakties bastesi? negavai nuo mamytes berzines kosytes gryzus?
O leiskite prasau paklausti, kur, kada, su kuo ir pas ka Auste iki 2 nakties bastesi? negavai nuo mamytes berzines kosytes gryzus?
kadangi mamyte zinojo su kuo ir dar paskui sese isgelbejau is tokio hm hmm "baliaus", tai negavau:D
o seip tai pasimatyme buvau
>> gerai tai galim pradet planuot antra meeta;D pats laikas jauciu, nes kol suplanuosim...:D o nuotrauku galerija tai reik papildyt:D:D vat tik ka kaip tik ziurejau, tai prisizvengiau;D
Tai jau galim pradėt O Autė nuo mamytės košytės negauna, ji nuo sesytės gauna bart, kuriai jos labai namie pritrūksta
;D
tai jus dekit k atik norit ;D as ir ten klykiau atsisedus.. tai va.. as net i mare spejau grizt namo, nes mama paskambino man ir sako kur tu :? sakau, ant laiptines sedziu... o kadangi valgius buvau rimtai tik 5dieni vakare, tai mamos pasiulymas labai suviliojo tai ir parsiausiau namuciu
ir paskui tik OP ir uzmigau
meeta siulau po 3 sav. statau koriuko ;D
>>>>Linuk, mielasis... negavau as lauktuviu nes isvaziavau i marijampoliuke :V buciau likus, btu likimas kitaip viska suklostes (emo).... o apie tai, kam sike skaudes.. mes pasnekesim asmeniskai kad ir 4dieni vakare ;D
po 3 sav?.. utiutiu kaip toli o jei mm.. pvz.. kita sekmadieni;D
ka cia as tik dar vienam meete spesiu sudalyvaut iki isvaziavimo?:D gi nesaamone:D
Gal ir galim kitą sekmadienį. Man tai rugpjūtis toks gan užimtas mėnuo tai nežinau kaip čia bus, bet bet bet...:p būtinai stengsiuosi galėti
o man tai.. atostogos:D galiu meetintis ir meetintis;D tai vat mastykit zmogeliukai, mastyyykit:D
po 3 sav?.. utiutiu kaip toli
o jei mm.. pvz.. kita sekmadieni;D
ka cia as tik dar vienam meete spesiu sudalyvaut iki isvaziavimo?:D gi nesaamone:D
0 kur gi tu jau blaskaisi ? po pasauli kaip varle keliauninke ? :?
o man tai.. atostogos:D galiu meetintis ir meetintis;D tai vat mastykit zmogeliukai, mastyyykit:D
Man ir man ir Bet mamai atostogos bus irgi, tai gal kur nukeliausim
O dar į tą kaimą reikės trenktis...:x vieną savaitgalį.. :> O kitą savaitgalį gal į kėdainius...:> ten ledų šventė!!!
Auste, 19 пишет:o man tai.. atostogos:D galiu meetintis ir meetintis;D tai vat mastykit zmogeliukai, mastyyykit:D
Man ir man ir
Bet mamai atostogos bus irgi, tai gal kur nukeliausim
O dar į tą kaimą reikės trenktis...:x vieną savaitgalį.. :> O kitą savaitgalį gal į kėdainius...:> ten ledų šventė!!!
uzspaskiskikiko ten svente o ne ledu gi jam priklauso ta dadu ar kas ten duos ledus dalina.. :V man ten tokia apgailetina svente.. :V :V
>> na tik mano nuomone
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas