281

Re: Kaunas

Nu Nijole, kaip parašei, tai mes čia su Monika juokėmės iki nukritimo big_smile Mes tai nesenai parsiradom:> nes buvom dar su vienu berneliu susitikę, kuris pramiegojo meeta...:::734 nereali diena buvo... reikės pakartot :::833

282

sorry, kad nepasirodziau, niekaip nepavyko pasprukt.. hmm tikiuosi kitakart susmatysim, ane? big_smile

283

Būtinai wink big_smile Aš ir tikiuosi, kad kitas meetas bus gausesnis big_smile Ir, kad jis būtinai įvyks wink

284

kitas meetas taip pat planuojamas prie kauno mariu? smile

285

Dar neplanuojamas tongue

286

nu Deividai, saldainiu atsinesi i meeta ir tavo kaltes ispirktos bus ;D
>> na siaip, Auste isvaziuoja rugsejo vidury, todel mreikia iki jo prisiruosti, nes as ja pazadejau vaisinti tuo daiktu, kuri valgem mes big_smile)
>>>> tayp, Kestai.. GAL dalyvausi.. lb klysti, kad zodis gal mus nudziugins ;D bet kaip ir Deividui pasakysiu >> sokoladas yra visagalis visuose asmenyse ;D

287

Sokoladas... :::520

288

jee jee jeeee:::a48 ot smagi dienele buvo:D:D fantastika:::b18 o seip Nijole cia viska taip nuostabiai ir issamiai papasakojo kad net ir sunku sumastyt ka cia prideti galima:D nebent.. tai kada vel meetinames?..:D
>> o seip Nijole tu cia ziuriu viena anksciausiai vakar parsiradusiu namo;D as tai tik kazkur apie 2 parsibeldziau:D

289

Nijolė, 20 пишет:

------------->> misteri Linai wink verkiu >> sad lauktuviu negavau hmm tai kaip cia sita paaiskinsit man fakta :V mmm???..... isdavike prakeiktas.....iki 1..... viska zinau... sad

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Princese karaliene ir visokia kitokia mano Zmona tongue
>> Nijole, gi tu negavai lauktuviu todėl kad mano igaliotasis jaunikaitis Ponas Deividas, neatvyko i  meeta wink
>> O bet taciau tu atsigiebsi si savaitgali as zn zn big_smile big_smile nes gi mes meetinsimes KLP tai jau siautesim ir tau shike irkai saukes :::b18 as tau pazadu wink

290

Auste, 19 пишет:

jee jee jeeee:::a48 ot smagi dienele buvo:D:D fantastika:::b18 o seip Nijole cia viska taip nuostabiai ir issamiai papasakojo kad net ir sunku sumastyt ka cia prideti galima:D nebent.. tai kada vel meetinames?..:D
>> o seip Nijole tu cia ziuriu viena anksciausiai vakar parsiradusiu namo;D as tai tik kazkur apie 2 parsibeldziau:D

O aš ta per viduriuką kuri gryžau tongue

291

O leiskite prasau paklausti, kur, kada, su kuo ir pas ka Auste iki 2 nakties bastesi? negavai nuo mamytes berzines kosytes gryzus? wink

292

Kęstas, 24 пишет:

O leiskite prasau paklausti, kur, kada, su kuo ir pas ka Auste iki 2 nakties bastesi? negavai nuo mamytes berzines kosytes gryzus? wink

kadangi mamyte zinojo su kuo ir dar paskui sese isgelbejau is tokio hm hmm "baliaus", tai negavau:D
o seip tai pasimatyme buvau:::b18
>> gerai tai galim pradet planuot antra meeta;D pats laikas jauciu, nes kol suplanuosim...:D o nuotrauku galerija tai reik papildyt:D:D vat tik ka kaip tik ziurejau, tai prisizvengiau;D

293

Tai jau galim pradėt big_smile O Autė nuo mamytės košytės negauna, ji nuo sesytės gauna bart, kuriai jos labai namie pritrūksta tongue ;D

294

tai jus dekit k atik norit ;D as ir ten klykiau atsisedus.. tai va.. as net i mare spejau grizt namo, nes mama paskambino man ir sako kur tu :?  sakau, ant laiptines sedziu... o kadangi valgius buvau rimtai tik 5dieni vakare, tai mamos pasiulymas labai suviliojo :::742 tai ir parsiausiau namuciu tongue ir paskui tik OP ir uzmigau :::818
meeta siulau po 3 sav. statau koriuko ;D
>>>>Linuk, mielasis... negavau as lauktuviu tongue nes isvaziavau i marijampoliuke :V buciau likus, btu likimas kitaip viska suklostes (emo).... o apie tai, kam sike skaudes.. mes pasnekesim asmeniskai kad ir 4dieni vakare ;D

295

po 3 sav?.. utiutiu kaip toli:::041 o jei mm.. pvz.. kita sekmadieni;D big_smile ka cia as tik dar vienam meete spesiu sudalyvaut iki isvaziavimo?:D gi nesaamone:D

296

Gal ir galim kitą sekmadienį. Man tai rugpjūtis toks gan užimtas mėnuo tai nežinau kaip čia bus, bet bet bet...:p būtinai stengsiuosi galėti tongue

297

o man tai.. atostogos:D galiu meetintis ir meetintis;D tai vat mastykit zmogeliukai, mastyyykit:D

298

Auste, 19 пишет:

po 3 sav?.. utiutiu kaip toli:::041 o jei mm.. pvz.. kita sekmadieni;D big_smile ka cia as tik dar vienam meete spesiu sudalyvaut iki isvaziavimo?:D gi nesaamone:D

0 kur gi tu jau blaskaisi ? po pasauli kaip varle keliauninke ? big_smile  :?

299

Auste, 19 пишет:

o man tai.. atostogos:D galiu meetintis ir meetintis;D tai vat mastykit zmogeliukai, mastyyykit:D

Man ir man ir tongue Bet mamai atostogos bus irgi, tai gal kur nukeliausim big_smile O dar į tą kaimą reikės trenktis...:x vieną savaitgalį.. :> O kitą savaitgalį gal į kėdainius...:> ten ledų šventė!!! big_smile

300

Egle, 17 пишет:
Auste, 19 пишет:

Man ir man ir tongue Bet mamai atostogos bus irgi, tai gal kur nukeliausim big_smile O dar į tą kaimą reikės trenktis...:x vieną savaitgalį.. :> O kitą savaitgalį gal į kėdainius...:> ten ledų šventė!!! big_smile

uzspaskiskikiko ten svente o ne ledu gi jam priklauso ta dadu ar kas ten duos ledus dalina.. :V man ten tokia apgailetina svente.. :V :V
>> na tik mano nuomone big_smile