Тема: mergaiciu zaidimai ir ne tik...
Noreciau paklausti visu merginu ar jos noretu kada nors bent pasibuciuoti su mergina?IR kaip jus,mielosios toleruojate mergaitiskus zaidimus?(tikrai ne su lelem)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → mergaiciu zaidimai ir ne tik...
Noreciau paklausti visu merginu ar jos noretu kada nors bent pasibuciuoti su mergina?IR kaip jus,mielosios toleruojate mergaitiskus zaidimus?(tikrai ne su lelem)
Man vyrai labiau patinka ;D
Man karta teko su mergina... bet tik pasibuciuoti... gal ir nieko ..
o kodel tai ivyko?kaltas alkoholis ar siiap netycia?
eh, netraukia kazkaip. Padaryciau tai jei butu gera priezastis. But other than that.....
kokia gi gali buti priezastis?
kokia gi gali buti priezastis?
Na, jei tureciau galimybe, mielai pabuciuociau mergina pries Westboro Baptist Church narius - gal but vienas kitas sirdies smugi gautu.
Dora ;D ;D ;D
>>> Aš nieko blogo nemanau, nes tai kiekvieno asmeninis reikalas
vyrai man labiau patinka, cia manau merginos paveiktos musu salyje ypac propoguojamo sexso kulto.. tipo jos sustresnes, nes joms viskas be tabu... juokingos jos man
Na, jei tureciau galimybe, mielai pabuciuociau mergina pries Westboro Baptist Church narius - gal but vienas kitas sirdies smugi gautu.
respects! ~:D~:D~:D~:D~:D~:D~ va cia tai super ideja! :D:D:DD
Tai va, tik gaila, kad ne jungtinese valstijose esu. Ale jauciu prakeiktu jie mane ir i devinta pragaro rata pasiustu Na nieko, gal vaziuosiu ten kitais metais, ir pameginsiu prikalbinti kokia drauge i pagalba
Ana, 18 пишет:Noreciau paklausti visu merginu ar jos noretu kada nors bent pasibuciuoti su mergina?IR kaip jus,mielosios toleruojate mergaitiskus zaidimus?(tikrai ne su lelem)
vyrai man labiau patinka, cia manau merginos paveiktos musu salyje ypac propoguojamo sexso kulto.. tipo jos sustresnes, nes joms viskas be tabu... juokingos jos man
va uz sita nuomone respect!
o man tai dzin kas ka megsta svarbu zinoti ko pats nori o ne kvailu madu ieskoti , bet ir tradiciniams dalykams neatiduodu sirdi, visada geriau dvi nei viena ;D;D;D;D
buciavausi su mergina (aisku alkoholis kaltas ir idomumas) na bet toliau ne uz ka as ne lesbe - mane vyrai traukia bet lesbietes man netrukdo
teisingai Doruciuk kaka bucioti ta pacia lyti
o kodel tai ivyko?kaltas alkoholis ar siiap netycia?
Seip netycia... Tycia netycia... tiesiog emem ir pabandem... nieko ten baisaus... ir nieko ypatingo...
ka as zinau... man tai grazu..
nu ir kas kad tau grazu ? tu sitame vis tiek nedalyvautum tiesa sakant ir nematytum ;]
am... nu negalima taip kategoriskai teigt jog nedalyvauciau ar nedalyvaves.. nematyciau ar nemates... man tiesiog grazu.... sakyk kad iskrypes ar atsilupes.. bet uzmusk mane man grazu...
nu jei mergaites daro tai grazu :V gal bet jei kokie berniuku zaidimai
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → mergaiciu zaidimai ir ne tik...