Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Sweiki manau niekas cia nesiskundzia o tik dalinasi sawo isgyvenimais
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 599 600 601 602 603 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Sweiki manau niekas cia nesiskundzia o tik dalinasi sawo isgyvenimais
Doroteja.. mes cia gyvenam... o skundimasis ir gyvenimo dalis. zdz,,, nesikabinek...
>> Linai.. specialiai del taves issiloginau (ko as youtubej NEDARAU) .... >>net vaikui klausimas uzstrigo ;D ;D ;D zdz.. aciu marijampoles televizijai ;D ;D ;D
sveikuciai sveikuciai kaip sekasi :? na per trumpa laika cia jus ir privaret matosi kad netingejot matau ir nauju zmoniu atsirado (chuckle) malonu malonu kad seimos pagausejimas vyksta ;D ai perskaiciau viska ka cia paraset , galvojau kazka juokingo parasyt bet kol sumasliojau ir pamirdsau :V
>>sesiau tu jau pasveikinta ir apsveikinta ir smagiai nesioji :H
Tomai 25, mano protelis sikart istrigo nesuvokimo virsunej! tipo cia visi skundziasi tik? ka norejaj pasakyt?
ne.. nu tu mane tai stebini.... :V
skaudina
skaudina
nu pasipasakok, pasipasakok jug esam mes : Hicas Linas Nijole Theo Diana :V Auris ~ mes beveik jau seima ;D;D busi ir Tu
Tomai 25, mano protelis sikart istrigo nesuvokimo virsunej! tipo cia visi skundziasi tik? ka norejaj pasakyt?
1 tai reiskia kad pries istogama turi kai ka padaryti
2 mes cia netipo skundziames, o cia semos pokalbis ;( ko kabiniesi prie maniskiu
Galiu atsakyti jums mielieji kad nesikabineju prie jusu atrodo nesusisnekejom...
as tik paklausiau ka turejaj omeny Tomai.
Nijole - tu mane nustebinai...
Na linkiu jusu seimai sekmes
Galiu atsakyti jums mielieji kad nesikabineju prie jusu atrodo nesusisnekejom...
as tik paklausiau ka turejaj omeny Tomai.
Nijole - tu mane nustebinai...
Na linkiu jusu seimai sekmes
manu kad tave Nijole ir nustebint nenorejo
o as sakau kad pries istodama, kai ka turi padaryti ir nebekartosiu nes ne papuga esu
patarkit , (kaip viena asmenybe iwardijo SEIMA!) ka daryt sawaotgali? lieku wienas
nu ziuriu tu cia sausu klausimu privertei lig Tu vienas toks butum gali klausti ir i galva negauti ;D
as tai kad tokias dienas prastumt varau su pusbratkiu(boliu kartu ) rytoi i baseina gal panu pasigausim :V
wo tau gerai bet is kur man db gaut pusratki nera pas mane tokio
nu negaliu patiket nera Fedios priu... Theo jau nuo 9 cia turejo but
sestadienis wisi kazka negero daro
joju joju ir atjoju, bet abejoju ar faiani cia vienam jot arba plepam arba swaigstam arba siaip kanors paweikiam
Zianai brol kad as cia visada visada bunu
Edgarai mes tai museiku nemegstam ;(
nu truksta moteriskos kompanijos as be boo.. ne bobu negaliu sakyt nes prisizadejau tai as negaliu but be musu princesiu reika kad jos mus drasintu ;D
Zianai brol kad as cia visada visada bunu
Edgarai mes tai museiku nemegstam ;(
LBatsiprasau bet as bandziau tik paglostyti
tai reika itraukti keleta naktiniu plastakiu ;D
taip moteriskoj , o ypac Princesiu kompanijoj noretusi siuo metu pabut
tai reika itraukti keleta naktiniu plastakiu ;D
KA turejaj omeny ? "Naktiniu plastakiu" ? cai tu kur siaip ar nea siaip?
Страницы Назад 1 … 599 600 601 602 603 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~