12001

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Sweiki smile manau niekas cia nesiskundzia o tik dalinasi sawo isgyvenimais big_smile :::044

12002

Doroteja.. mes cia gyvenam... o skundimasis ir gyvenimo dalis. zdz,,, nesikabinek...
>> Linai.. specialiai del taves issiloginau (ko as youtubej NEDARAU) .... >>net vaikui klausimas uzstrigo ;D ;D ;D zdz.. aciu marijampoles televizijai ;D ;D ;D

12003

sveikuciai sveikuciai big_smile kaip sekasi :? na per trumpa laika cia jus ir privaret matosi kad netingejot big_smile matau ir nauju zmoniu atsirado (chuckle) malonu malonu kad seimos pagausejimas vyksta ;D ai perskaiciau viska ka cia paraset , galvojau kazka juokingo parasyt bet kol sumasliojau ir pamirdsau :V :::818
>>sesiau tu jau pasveikinta ir apsveikinta wink ir smagiai nesioji :H

12004

Doroteja, 21 parašė:

Tomai 25, mano protelis sikart istrigo nesuvokimo virsunej! tipo cia visi skundziasi tik? ka norejaj pasakyt? smile

ne.. nu tu mane tai stebini.... :V :::b02

12005

skaudina :::013

12006

Edgaras, 18 parašė:

skaudina :::013

nu pasipasakok, pasipasakok :::818 jug esam mes : Hicas :::036 Linas :::b18 Nijole :::a03 Theo :::110 Diana :V  Auris big_smile~ mes beveik jau seima ;D;D busi ir Tu :::961 :::917

Doroteja, 21 parašė:

Tomai 25, mano protelis sikart istrigo nesuvokimo virsunej! tipo cia visi skundziasi tik? ka norejaj pasakyt? smile

1  tai reiskia kad pries istogama turi kai ka padaryti :::036
2 mes cia netipo skundziames, o cia semos pokalbis ;( ko kabiniesi :::050 prie maniskiu :::917

12007

Galiu atsakyti jums mielieji kad nesikabineju prie jusu tongue atrodo nesusisnekejom...
as tik paklausiau ka turejaj omeny Tomai.
Nijole - tu mane nustebinai...
Na linkiu jusu seimai sekmes

12008

Doroteja, 21 parašė:

Galiu atsakyti jums mielieji kad nesikabineju prie jusu tongue atrodo nesusisnekejom...
as tik paklausiau ka turejaj omeny Tomai.
Nijole - tu mane nustebinai...
Na linkiu jusu seimai sekmes

manu kad tave Nijole ir nustebint nenorejo :::a55
o as sakau kad pries istodama, kai ka turi padaryti :::050 ir nebekartosiu nes ne papuga esu :::111

12009

patarkit , (kaip viena asmenybe iwardijo SEIMA!) ka daryt sawaotgali? lieku wienas big_smile

12010

nu ziuriu tu cia sausu klausimu privertei:::036 lig Tu vienas toks butum :::818 gali klausti ir i galva negauti ;D
as tai kad tokias dienas prastumt varau su pusbratkiu(boliu :::036 kartu :::036:::110 ) rytoi i baseina :::036 gal panu pasigausim :V

12011

wo tau gerai :::a52 bet is kur man db gaut pusratki big_smile nera pas mane tokio :::917

12012

nu negaliu patiket :::921 nera Fedios  priu... Theo :::036 jau nuo 9 cia turejo but :::050

12013

sestadienis wisi kazka negero daro :::439

12014

joju joju ir atjoju, bet abejoju ar faiani cia vienam jot :::639 arba plepam arba swaigstam arba siaip kanors paweikiam :::201:::225

12015

Zianai brol kad as cia visada visada bunu :::110
Edgarai mes tai museiku nemegstam ;(

12016

nu truksta moteriskos kompanijos :::036 as be boo.. ne bobu negaliu sakyt neutral nes prisizadejau :::818 tai as negaliu but be musu princesiu :::036 reika kad jos mus drasintu ;D

12017

Fiodoras, 25 parašė:

Zianai brol kad as cia visada visada bunu :::110
Edgarai mes tai museiku nemegstam ;(

LBatsiprasau bet as bandziau tik paglostyti tongue

12018

tai reika itraukti keleta naktiniu plastakiu ;D

12019

taip moteriskoj , o ypac Princesiu kompanijoj :::435 noretusi siuo metu pabut :::917

12020

Fiodoras, 25 parašė:

tai reika itraukti keleta naktiniu plastakiu ;D

KA turejaj omeny ? "Naktiniu plastakiu" ? :::740 cai tu kur siaip ar nea siaip?