Re: tatuiruote mergina puosia ar atvirksciai?
na, o va man tai su tuo tattoo darymu buvo visiskai kitaip :?
>> as niekada jos nenorejau.. visada sakydavau, kad as jos nedarysiu ne ne ne. man jos nereikia ir t.t. bet viena rudenio vakara sedim sedim ir kazkaip sakau > noriu.. va, praejo kelios savaites ir vaziavau i vilniu, pasidariau.. nors visa laika buvau priesingos nuomones..
>> siandien paskaiciau visa tema (nes pries tai nebuvau skaicius ) ir ne del mados ja dariausi (nes man mada vienodai paksi), ne del to, kad kazkoki nepilnavertiskuma jausciau (kas mane pazista, tai tikrai ta turetu patvirtinti) , issiskirti as mokejau ir be tattoo << siaip as vertinu isskirtinuma ne isvaizda, tai man ta tatoo vel mazai paksi :? ir ne del maistavimo kokio pries tevus (nes aciu dievui man 20 buvo, kai dariausi :? ir siaip su mama sutariu pernelyg puikiai, nera del ko maistaut :? cia paaugliams labiau taikoma :? )
-----------
va , praeje daugiau kaip pusmetis.. po 3 men skaiciuosiu savo tattoo gimtadieni ;D as net pamirstu, kad ja turiu
----------------------
cia buvo minciu del darbo :? o kaip tas darbdavys pamatys pvz tattoo ant mano nugaros :? gal medicinke as pas ji eisiu :? ir plius.. sorry..... as jau isitikinau, kad geram ir kompetetingui darbdaviui dzin ar tu turi tattoo ar ne (nes as zinau, kelias kolegas kurios turi >> viena pana vaiksto su tatto ant kojos to kauliuko, o kito tattoo ant nugaros prie kaklo, kad kai nuleidzia galva, tai pro marskinius siek tiek kyso) + tai , nors ne tattoo, bet vis tiek..viena pana vaiksto su auskariuku nosy.. tai va.. jei geras darbdavys, tai jis ziuri i tavo DARBA, o ne i ISVAIZDA... tai va.. mielieji..
p.s. ai.. tik dbr jau del pasisakymo apie isvaizda ir darba.. prasyciau be hiperbolizavimo