Re: koks vyro idealas?
man tai idialas blondinas zydrom akim sportiskas,bet kad butu su geru charakteriu nu ir kad protingasd butu:)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → koks vyro idealas?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
man tai idialas blondinas zydrom akim sportiskas,bet kad butu su geru charakteriu nu ir kad protingasd butu:)
nu temos tai nerakinkit, juokinga ji nes cia gaunasi... kokiu bruozu vyras gejams, labiausiai patiktu
nu manau kaip ir moterim ,nes moteris nuo vyro nelabai skiriasi... :? na vienu kitu atsikisusiu organu ir tiek , bet masto vistiek vienodai manau turi moketi gerai myletis , pataisyt valgyt , myletu vaikus <--- be to sitas labai avarbus ,uzdirbtu pinigus ir myletu partneri nu kad dar nebutu namiseda isvaziuotu su seima i gamta, sasliku kept ...
vaikino ideala jau turiu. jis pats sauniausias ir dziaugiosi, kad toki sutikau
Man vyro idealas aukstas garbanotas , sveisiu plauku blondinisku arba tamsus plaukai , tamsus gymis . Vyriskas zandikaulis toks atsikise ir didele nosis tokia siek tiek riesta kaip romos skulpturose pavaizduota ... O dar akukstas turetu but na jau bent 170 . Turetu but savo elgesiu vyriskas nes i moteriskus vyrus negaliu ziuret pvz. as tave paglostysiu savo rankytemis .
vyro idealas? mmmmm....... toks kaip mano suo Rudis, grazus, svelnus, ziuri tokiom akutem .... o del mesos gabalo gyvybe atiduotu !!! CHA CHA CHA
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → koks vyro idealas?