Тема: Pirmoji avarija...
Papasakokit.Kaip nutiko?Kaip jautetes?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Pirmoji avarija...
vaziavau dviraciu, daugiau neatsimenu, pabudau ligoninej su smegenu sutrenkimu, sake kad nesuveike stabdziai ir apsivyniojau stulpa. jauciaus sudinai, o pasekmes - sugedes regejimas.
Na siaip as ne apie dviracius klausiau
Nu bet vistik avarija..
Tas priezodis "pirmoji" kazkaip automatiskai uzprogramuoja tave ir antrajai ir treciajai ir t.t..Save juk varai link to, todel nemanau kad reikia taip sunumeruoti..Nu tiekto..O tu ka jau po menesio dziauxmo golfuka atkalei savo? kas kaltas?
O kas liecia tema tai 10 metu kolkas aciu Dievui svarus "tfu, tfu, tfu..", be incidentu, neskaitant aisku extremaliai slystant uzkliudytu pora bortu..:D
Atspejai, Tomai..vakar avarija padariau - is salutinio isvaziavau ir bemvas vozesi..masina va jau servise- neuzilgo pataisysim..bet va blogiausia kad ir drauge salia sedejus ir keleivis is bemvo smegenu sutrenkimus gavo..as kadangi prisisegus tai isvengiau ir smugio ir stulpo, nes dirzas stabiluma palaike, bo vos vairo is ranku nepaleidau..sokas dar dabar nepraeina... beto tas asilas bemvo vairuotojas mane dar ir reketuoja..
Buvo baisu...
Atspejai, Tomai..vakar avarija padariau - is salutinio isvaziavau ir bemvas vozesi..masina va jau servise- neuzilgo pataisysim..bet va blogiausia kad ir drauge salia sedejus ir keleivis is bemvo smegenu sutrenkimus gavo..as kadangi prisisegus tai isvengiau ir smugio ir stulpo, nes dirzas stabiluma palaike, bo vos vairo is ranku nepaleidau..sokas dar dabar nepraeina... beto tas asilas bemvo vairuotojas mane dar ir reketuoja..
Buvo baisu...
O uz ka ten reketuoti:?
Buvo baisu...
Nu idomi situacija..nelinkiu nei vienam, nei sau to..Bet iskitos puses pati kalta..Aisku sutrenkimai blogai bet svarbiausia nesibaige liudniau..o tau manau nera ko drebint ranku, o apmastyt ir isikalt visam laikui kad is salutinio reik zet kai isvaziuoji..o del reketo tai juk praejo tie laikai, yra draudimai - jie ir aiskinasi, o tavo cia problema maza..tik savo masina rupintis, aisku jei draudimas ne kasko..bauda mentam ir viskas..nors aisku galbut ir gali prisiteisti del sveikatos sutrigdymo..nzn tixliai situ niuansu..
Man pirma "avarija" buvo 10 dienu po teisiu atsiemimo, ziema.. nespejau sustot del praktikos nebuvimo ir slydau i priesais staigiai sustojusia masina:D gerai ka su farkopu buvo tai man tik bamperis suluzo ir truputi radiatoriu kliude, o seniui nieko:V senis paziurejo ir sako: pretenziju turi ar ne? as: Ne:| senis: tai gerai davai, as skubu:D
o mano pirma avarija is garazo tiesiai i tvora.
pirmoji mazdaug praejus ~4 men po teisiu gawimo isiremiau i golfa galu stumdamas man bamperis praktiskaj wos matomaj ilinko o golpuj antram jis atkibo
Mano pirmoji avarija.. Vienas toks pyyyyyyyp i mane atbuliniu įvažiavo.. Baigėsi laimongai ir be traumų, bet bolidą žiauriai sulamdė.. Draudimas visu litų neišmokėjo, nes "mano mašinos vertė mažesnė, negu kad kainuos remontas".. Tai nors išmokėjo maksimalią sumą, bet vis tiek neužteko..
as buvau nat dviracio lekiau ir pasikasiau viena vietike ir kaip tik uzvariau ant smelio;(
...buvau 8metu
Mano pirmoji avarija.. Vienas toks pyyyyyyyp i mane atbuliniu įvažiavo.. Baigėsi laimongai ir be traumų, bet bolidą žiauriai sulamdė.. Draudimas visu litų neišmokėjo, nes "mano mašinos vertė mažesnė, negu kad kainuos remontas".. Tai nors išmokėjo maksimalią sumą, bet vis tiek neužteko..
nu tai galejai draudimui duot taisyt jai tu savo antikvara saugai , servisai dvigubai nulupa nuo draudimo nei draudimas ismoka grynais.arba parduot reikejo jai suma nebloga
mano pirmoji avarija kai man buvo 20. 2,5metu teisiu stazo kai prakutau lakstyt viena 16kine pasigyre kad jai patinka exstrymas tai norfos aikstelej taip daviau gazu,kad netycia pagavo ratas bardiura ir mes apsivertem .dar mergina spejau pagaut su desine ranka uz galvos ,kad neiiskristu per langa:)(taigi sekites dirzus)o jos mobilekas suduzo:)kas keisciause ,kad per valanda laiko nieks neprisikabino nors ziopliu netruko,jokios baudos,auto verte 600 lt:)sakyciau laimynga avarija
mano pirmoji avarija kai man buvo 20. 2,5metu teisiu stazo kai prakutau lakstyt viena 16kine pasigyre kad jai patinka exstrymas tai norfos aikstelej taip daviau gazu,kad netycia pagavo ratas bardiura ir mes apsivertem .dar mergina spejau pagaut su desine ranka uz galvos ,kad neiiskristu per langa:)(taigi sekites dirzus)o jos mobilekas suduzo:)kas keisciause ,kad per valanda laiko nieks neprisikabino nors ziopliu netruko,jokios baudos,auto verte 600 lt:)sakyciau laimynga avarija
na va kaip ten sako kad mokosi is savu klaidu zmones
>> as visada seguosi dirza, kai atsisedu uz bolido vairo, tai pirmas darbas ikisti rakteli, uzdeti mago snuki, uzsisegti dirza, isijungti sviesas ir vaziuoti
Gintautas, 25 пишет:mano pirmoji avarija kai man buvo 20. 2,5metu teisiu stazo kai prakutau lakstyt viena 16kine pasigyre kad jai patinka exstrymas tai norfos aikstelej taip daviau gazu,kad netycia pagavo ratas bardiura ir mes apsivertem .dar mergina spejau pagaut su desine ranka uz galvos ,kad neiiskristu per langa:)(taigi sekites dirzus)o jos mobilekas suduzo:)kas keisciause ,kad per valanda laiko nieks neprisikabino nors ziopliu netruko,jokios baudos,auto verte 600 lt:)sakyciau laimynga avarija
>> as visada seguosi dirza, kai atsisedu uz bolido vairo, tai pirmas darbas ikisti rakteli, uzdeti mago snuki, uzsisegti dirza, isijungti sviesas ir vaziuoti
a man kazhkaip atvirkshciai gaunas, atsisedu, uzhsisegu dirzha,tada magas ,raktelis, shviesos,begissu sankaba ir tik tada kuriam ash nesveikas???? o avarija... ish garazho vaziuodamas atbulom,sugebejau PRIEKIU uzhkabint tvora nu cia geriau nesigilint kaip cia taip
o mano avarija. na nzn ar tai galima pavadinti avarija kai vaikas kieme atsitrenkia i mano maskes sparna (jie ten su sautuvais kalste ir jis isbego is uz konteinerio ir atsitrenke i mano maskes sparna).. o as vaziuoju 1 begiu :? tai avarija :? nu vaikas nusibrozdijo ranka pavewrke nuraminau. tada liepiau pasikviesti tevus ir papasakojau kaip buvo ir issiskirstem :? nu bet issigandau.. visi zmopgus o ne metalo gabalas...
Linas, 19 пишет:Gintautas, 25 пишет:mano pirmoji avarija kai man buvo 20. 2,5metu teisiu stazo kai prakutau lakstyt viena 16kine pasigyre kad jai patinka exstrymas tai norfos aikstelej taip daviau gazu,kad netycia pagavo ratas bardiura ir mes apsivertem .dar mergina spejau pagaut su desine ranka uz galvos ,kad neiiskristu per langa:)(taigi sekites dirzus)o jos mobilekas suduzo:)kas keisciause ,kad per valanda laiko nieks neprisikabino nors ziopliu netruko,jokios baudos,auto verte 600 lt:)sakyciau laimynga avarija
a man kazhkaip atvirkshciai gaunas, atsisedu, uzhsisegu dirzha,tada magas ,raktelis, shviesos,begissu sankaba ir tik tada kuriam ash nesveikas???? o avarija... ish garazho vaziuodamas atbulom,sugebejau PRIEKIU uzhkabint tvora nu cia geriau nesigilint kaip cia taip
O gal pasigilinam?:D Sudominai;D
o mano avarija. na nzn ar tai galima pavadinti avarija kai vaikas kieme atsitrenkia i mano maskes sparna (jie ten su sautuvais kalste ir jis isbego is uz konteinerio ir atsitrenke i mano maskes sparna).. o as vaziuoju 1 begiu :? tai avarija :? nu vaikas nusibrozdijo ranka pavewrke nuraminau. tada liepiau pasikviesti tevus ir papasakojau kaip buvo ir issiskirstem :? nu bet issigandau.. visi zmopgus o ne metalo gabalas...
Koks geras Tu... Pats kaltas tegul ziuri kur bega Bet siaip gerai pasielgei, teisingai;) Ir mastai teisingai...;>
Linas, 19 пишет:o mano avarija. na nzn ar tai galima pavadinti avarija kai vaikas kieme atsitrenkia i mano maskes sparna (jie ten su sautuvais kalste ir jis isbego is uz konteinerio ir atsitrenke i mano maskes sparna).. o as vaziuoju 1 begiu :? tai avarija :? nu vaikas nusibrozdijo ranka pavewrke nuraminau. tada liepiau pasikviesti tevus ir papasakojau kaip buvo ir issiskirstem :? nu bet issigandau.. visi zmopgus o ne metalo gabalas...
Koks geras Tu... Pats kaltas tegul ziuri kur bega Bet siaip gerai pasielgei, teisingai;) Ir mastai teisingai...;>
siaip pagal eismo taisykles kiemas tai tipo ale gyvenamoji zona ir ten vaziuoti galima ne greciau nei 20km/h kiek dar atsimenu tiasykles.. na ir as turejau pamatyti ta vaika.. nu bet jis nebuvo aukstas ir begdamas is uz konteineio atsirente man i sparna maskes... :? ai svarbu visi sveiki
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Pirmoji avarija...