Re: Darbalaukis
pastebejau kaddaug kas darbalauky papuose savo nuotraukomis arba kazkokias animuotais paveiksliukais ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
pastebejau kaddaug kas darbalauky papuose savo nuotraukomis arba kazkokias animuotais paveiksliukais ![]()
  ks ks 
![]()

Daznai juos keiciu:) Bet pvz sian pas mane  
 kazkaip paskutiniu metu ir as daznai paveiksliukus keiciu:p tiksliau nuotraukas=)) 
kazkaip paskutiniu metu ir as daznai paveiksliukus keiciu:p tiksliau nuotraukas=))
hi hi hi...  mielekiska foto 
Auste, 19 пишет:kazkaip paskutiniu metu ir as daznai paveiksliukus keiciu:p tiksliau nuotraukas=))
hi hi hi... mielekiska foto
netycines visada geriausios gaunasi:D o dar kai vejas toks unreal smagus buvo..=)))
  nu pas mane vovere kontroliuoja desktopo aplinka ;D nu bet as siaip daznai keiciu 
![]()
  gelyte 
![]()
      dazniausiai ant desktopo puikuiojas mano pacios darytos foto,kaip pvz...   

as irgi dabar uzsidejusi ant desktopo savo daryta foto is Pamukales 
dazniausiai ant desktopo puikuiojas mano pacios darytos foto,kaip pvz...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yra keletas, kurios man patiko... 

mazuciukas, baltuciukas suniukas ziurintis tokiomis graziomis akimis, kad regis istiestum rankas ir paimtum ![]()
  Na, čia šiaip keletas įdomių paveikslų, gal kam nors patiks 

arkliukas 
![]()
As asmeniskai galvoju kat nereike to paveikslelio as taij pasilieku orginala arba isvis nusimu nes tie paveikslelei apkrauna kompa o as ne tam pirkau kompa kat zet y pavieksleliu o galeciau kaska norm su juo nuveikt ir t.t o cia sita tema nespasiginsysi nes kikvienas vis kitaip mano o as istestevau su testavimo prog... ir pamaciau kat tas ant desktop paveikslelis 10-15 % pc apkrauna taij pasmane jokio nera....
     dabar darbastalyje pacios fotografuotas saulelydis.. banalus bet sawas:))) o siaip patinka tokie 

ir t.t...:) 
 pas mane dabar toks  pries savaite nufotkinau ir uzsidejau. nesamone, bet man CIOTKA 

dazniausia gamta.. toks paveikslelis kuris nereztu akiu:)

cia 2 pask paveiksliukai.