Re: Mėgtamiausias alkoholinis gėrimas
Sobiesky skaniausia degtine(bent jau man tai tikrai).
Ir tas yspejimas apie draudima nieko nesudaro, zmogus nesusimasto tol kol neatsiranda si problema su alkoholiu.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Mėgtamiausias alkoholinis gėrimas
Sobiesky skaniausia degtine(bent jau man tai tikrai).
Ir tas yspejimas apie draudima nieko nesudaro, zmogus nesusimasto tol kol neatsiranda si problema su alkoholiu.
Tauro Lietuviskas... grizau po keliones pries pora dienu tai dar negaliu atsidziaugt kad kol buvau isvykes sitoks geris atsirado. o siaip nemegstu nieko kieno % virsyja 10 laipsniu. taip pat nemegstu ipilt isave nieko kad uzima daugiau nei 2L... tai va as ne alkoholikas... nykstanti rusis kai pagalvoji ;(
man tai Dlaitukas o nuo stipresniu gerymu mane taso
Bailys....Ursus....
alus pirmoj vietoj paskuj dektine bet nespalvota)
Alus,vyšnių-likeris,miksas,vynas,burbonas
alus alus:P nu ir vodzia;)
viskis,beilis,sambuka ir alus:)
Alus (tik svyrutio), Brendis (tik Torres), Tekila (tik Sierra) na ir siaip jei gera nuotaika ir draugu kompanija, tai bet kas lenda
metaxa, tekila, alus
alus,vynas.o stipriu tai skrandis nelabai toleruoja.
MIX brandy cola.. daugiau nemegstu NIEKO
na busiu dar viena is tu retu merginu kurios labai megsta alu dar patinka brendis, retkarciais sambuka ar kitokios spalvotos degtinaites
gal svari balta degtine ,bet tik kad pabut kompanijoj ,nenusigert pabendraut
Alus skaniauses daugiau jokiu netoleruojus bet kitu nisvengiu islekt...
1. Vermutas (Martini) 2. Mix (arbuzinis) 3. Alus (Utenos pilsner) 4. Degtine (auksine) 5. Sampanas (Alita)
na, pas mane uz spinteles stovi brendziukas <toks proginis ir puses sambukos, irgi laukia progos :V
>>> o siaip dar skaniai likeris caroline teka << brolis visada vaisina, bet pastaraji karta neturejo...
pats skaniausias yra pienas........jei tai alus ;D
tai kas ne per stipriausia ir tai kas lengvai lenda ;D
tai kas ne per stipriausia ir tai kas lengvai lenda ;D
sviestas sviestuotas
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Mėgtamiausias alkoholinis gėrimas