Re: mergaiciu zaidimai ir ne tik...
pf.. paprasyciau kad ir man parodytu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → mergaiciu zaidimai ir ne tik...
jo jo noreciau pamatyt tavo mina, kai tavo mergina pasakytu, kad palieka tave del KITOS tai ne tik kad neparodytu, bet ir pacia ja matytum kaip savo ausis ;] ot juokinga butu ;]
na, Ana, tu tik pagrindei mano minti, vadinas as is dalies teisus.
bet tik is dalies:Pgaliu klausima visiem?Ka reiskia jei man ieskok.lt parase mergina ir tik zinuteje buvo mmmmmm?>cia tipo mane kabina ar kaip?
bet tik is dalies:Pgaliu klausima visiem?Ka reiskia jei man ieskok.lt parase mergina ir tik zinuteje buvo mmmmmm?>cia tipo mane kabina ar kaip?
Tai tu jos paklausk, prie ko cia visi kiti?:D
na kai man taip paraso, tai suprantu kad ji yra karve ir nemoka sneket
na i karve nelabai panasi;)nieko tokia
o paklausiau as siiap,nenori neatsakinet ,Aleksandrai
o paklausiau as siiap,nenori neatsakinet ,Aleksandrai
o ka as tau tokio pasakiau, kad batona ant manes trupini ? jei nenori, galiu nesireikst tavo temoj isvis.
Biski susiparinau;)ten ne tau skirta buvo,SORRRIUUKAS,ZUIKI
sugalvojau dar viena klausima,bet jei jau kalbame atvirai,tai kalbame:)jis skirtas ir panelem ir vaikinam,kurie cia yra uzeina Jei pvz vaikinas uztiktu savo panele su kita kartu darant kazka lovoje(ne kortom zaidziant) ar jis prisijungtu prie ju,jei to noretu jo panele?Ir kaip i tokius veiksmus aplamai reaguojate?
as tai ant savo paneles tikrai nepykciau,o jei pasiulytu tai prisijunkciau ir manau kad ji noretu pabandyti tai.dvi paneles ir as:)
sugalvojau dar viena klausima,bet jei jau kalbame atvirai,tai kalbame:)jis skirtas ir panelem ir vaikinam,kurie cia yra uzeina Jei pvz vaikinas uztiktu savo panele su kita kartu darant kazka lovoje(ne kortom zaidziant) ar jis prisijungtu prie ju,jei to noretu jo panele?Ir kaip i tokius veiksmus aplamai reaguojate?
As tai nieko pries gali ir kuo daugiau paneliu prisijungti :V mano galimybes neribotos
as tai ant savo paneles tikrai nepykciau,o jei pasiulytu tai prisijunkciau ir manau kad ji noretu pabandyti tai.dvi paneles ir as:)
o jeigu du bachurai ir ji? gal jau nelabai noretusi ane?
jei ji to labai noretu,tegu daro tai.cia ne jausmai,o norai.ji tai padariusi vistiek sugrys pas mane,arba as pas ja:)
Ne bet ir fantazijos cia verda
na i lesbietes poziuris teigiamas, jos zino kaip patenkint viena kita, jos svelnesnes nei vyrai(cia ne apie visus)
as uz mergaitiskus zaidimus tikrai svelnesnes merginos...
ugne o gal pati bandei mergaitiskus zaidimus?
jei bandei tai pasakyk savo nuomone:)
taip, bandziau, todel ir sakau uz
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → mergaiciu zaidimai ir ne tik...