Giedre, o tu negirdejai, kad yra kaip tik atvirksciai - zmones kur kas veliau subresta siais laikais negu anksciau? man subrendes zmogus - tai tas, kuris yra si ta pasiekes gyvenime, kurio NEISLAIKO tevai, kuris visus sprendimus priima savarankiskai, kuris atsizvelgia i kitu nuomone... o toks poziuris kaip tavo yra paprasciausiai vaikiskas. vaikyste yra svajonems. kad ir apie vaikinus. siaip ar taip mums, merginoms, jau nuo mazu dienu skiepijama meile seimai - juk zaidziam namais, zaidziam lelem. galbut del to ir tas noras tureti vyra (vaikina?) atsiranda anksciau. nieko cia blogo. hm, pagalvojau, jei pati kada turesiu dukryte, kuri sulauks 9 ir noresis dazytis, tureti vaikina... tikiuosi, man pavyktu ja atkalbeti nuo to. nors apskritai as manau - kad visa tai 9 ir vyresnes mergaites tiek dazosi, tiek draugauja su vaikinais slapta, nes nemanau, kad normali mama ir tetis tai leistu. mmm, zinau, kur cia problema. mano nuomone, pagrindine problema yra tai, kad dabar tevai gali per mazai laiko skirti vaikams, nes be galo daug dirba ir sie (vaikai) gali daryti ka nori. liudna.
P.S. This is my personal opinion .