Re: kodel slikstynes turi vaikinus o as nea... :(?
Viena galiu parasyt... Atsipeikek... Bus laikas, bus ir vaikinas...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kodel slikstynes turi vaikinus o as nea... :(?
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Viena galiu parasyt... Atsipeikek... Bus laikas, bus ir vaikinas...
Kazkoks bespredelas chia zhiuriu is kiauro i pilna ish ozhio i avi ish arklio i meshkina, pus pus tushchia piln, nesamones visokios. turi neturi shlikshtynes neshlikshtynes ai namo ganyk savo begemotus, bla bla bla.
aj chebra rakint reikia sita topica. Cia jau primena: mano draugei tai jos tetis saldainiu pirko, o man tai mano tetis neperka:D
Nereik leist tokiu pypliu kaip ta barbora ir dar ten jos nuostabi drauge prie pc, tai normaliu temu bus ir nereiks bandyt 2 nebrendylu visiems mokyt.
blem nebegaliu... visos mano klasiokes kurios... na... tokios trenktos turi vaikinus... o as... as esu tikrai geresne... nors nenoriu girtis... bet manau kad i mane niekas neziuri.. gal kas kokiu patarimu..?
todel kad kiekvieno skonis yra individualus...gal tu esi jiems slikstyne o ne tos kitos
kiek supratau nesi pernelyg protinga, plius esi maza. kadangi kitos turi vaikinus nenori atsilikt. tau reikia jo tik del vaizdo. pirma tau reikia paaugt kad galetum su bernais bendraut kaip su vakinais nes gali neatskirt kokio mazojo pedofilo nuo normalaus. tau dar reikia gatvej o ne lovoj zaist!
kiek supratau nesi pernelyg protinga, plius esi maza. kadangi kitos turi vaikinus nenori atsilikt. tau reikia jo tik del vaizdo. pirma tau reikia paaugt kad galetum su bernais bendraut kaip su vakinais nes gali neatskirt kokio mazojo pedofilo nuo normalaus. tau dar reikia gatvej o ne lovoj zaist!
bet netikiu kad tai pasake 14mete ;D
Na gal tju jiem nepatinki tju apie save manaj kad esi garzi o jie amnjo kitajp neisizejs
tai gal tu tik galvoji viena apie save tiek gerai... kartais vaikinams reikia ir proto ne tik grozio...o jei neturi vaikino daryk isvadas ir keiskis gal is vidaus... arba tesiog palauk tinkamo amziaus ir tada jis atsiras...
jai neturi-reiškia ne laikas..;]
jai esi "šaunesnė" kaip sakai už kitas,susirasi vaikiną būdama vyresnė..mažvaikiai limpa prie mažvaikių..o tu lauk savo eilės..;]
acio ;DD
kaip istrint tema? ;DD
atsiprasau..jau viska supratau.. aciu uz patarimus ;]
vaikai
turbut, kad tu slykstesne uz tas, kurias tu vadini slykstynemis.. pamastyk (citata pratesiama ) )
Per daug muilo operu mergaite prisiziurejo. Net keista kaip per keleta metu viskas pasikeite. Po 10 metu 6-meciai verkslens del vaikinu ar merginu.
jau werkslena ... tik ir girdi mokykloj pirmokai apie "meiles" wisokias sneka . kokea meile tarp tokiu..
kai bus laikas pats ateis
koam.. esu shlykstesne.. ka padarysi... ;//
ne nu negaliu nepasissakyt nieko... 13 metu pana..... dieve dieve.. nu tokia salia prietu ale nei nepagalvociau kad nepilnamete.. nu .. 16 - 17 duociau... deciau i klyna ir nesusigalvociau... o po to pasa jos pamates... nz... pasikarciau... pled ar cia macdonaldai kalti a kokio velnio .. kad zmones per greit pradejo brest...
koam.. esu shlykstesne.. ka padarysi... ;//
kam tau to vaikino reikia taip baisiai, pries drauges pasipuikuoti?
dar del slikstumo, tu tikrai neslyksti, bet gal tavo bendravimas, ilgesys nekoks, tai gal tas ir atstumia...
Pirma: tu dar vaikas
Antra: neziuri i tave del tavo buko proto ir mastymo.. jej tokias temas kuri tj jau parodo tavo intelekto lygy
Trecia: paziurek y save.. is vaiko darai kazka kas nesi.. tavo apsirengimas makiazas sukuosena sneka uz tave (neigiamai) grazuole atsirado.. gal tos klasiokes grazios vidum o gal tu tookia kaimiete be skonio kad nesupranti kas grazu o kas ne.. ir grozy matai tik pas save ;D kj man bw dvylika metu ir as dar su barbem zaidziau, vaikeli.. mylia mylia pja pja pja ;*** :DDD eik panardyk geriau kamnors o ne tokias temas kurk y kurias atsakymas labaj paparastas: uzauk
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kodel slikstynes turi vaikinus o as nea... :(?