41

Re: Nuomones apie zirgelius

Tai kad daugiau niekas neraso tai juk reikia bent man parasyt big_smile O ta tavo pobieda tai sriaubia benzina kaip turibut

42

labai myliu visus gyvūnus..taip pat ir žirgus...jie tokia mieli..:)

43

Jo arkliai man prie sirdeles noreciau koki mustanga ikirst net uz ji bugati veiron atiduociau jei tureciau:::027

44

mmmmm zirgai..... kokie grazus gyvuneliai, myliu juos. super... jie tokie protingi, o tos viska suprantancios, liudnokos dideles rudos akys is koju gali isversti... labai man patinka zirgai. ju minstutes dregnos nosytes tokios simpatiskos.. NORIU ARKLIUKO :::642:::642:::

45

Pasirodo ne as viena ant ju pasinesu big_smile Ir as juos be galo myliu :::031:::031:::031

46

as labai norejau lankyt zirgyna ir dabar noriu bet jkazkaip  nzn nesusiorganizuoju, o siaip labai juos megstu

47

ejjj... nejau niekam si tema nebeidomi?

48

O ką čia pridiskutuosi?
Sumetė keli žmonės savo nuomones ir viskas.
Man tai jie neypatingi. Kažkas bando įrodinėti jų protą ir gebėjimus kažką suprasti, bet aš laikausi nuomonės, kad nė vienas gyvulys nemoka mąstyti.Žmogaus lygiu.

49

Puikus supratingi gyvuliai.Deimante , jei turetum arkli , jotum pajustum jog jie nera eiline karve ar kazkas panasaus.Aisku zmogaus protui jie neprilygsta , bet pagalvok kas butu jei prilygtu big_smile

50

nesidomiu jais isvis nemegstu dideliu gyvunu smile

51

Darius, 17 пишет:
Aleksandras, 24 пишет:

kodel moka... maciau... labai grazu

per koky filma cia taip rode? ;D ;D ;D

Tai čia turbūt jūs matėte , išjodinėjimą ,kai arklelis gerai įvaldytas labia gražu būna.Su muzika , tai ir atrodo , kad šoktų big_smile

52

na mano kaip buvo gyvenimo aistra taip ir liko:))))) ner nuostabesnio gyvuno:)

53

Arkliai ir žirgai skanus :::036 Per savo gyvenimą ne viena jau prarijau :::520