Re: Nuomones apie zirgelius
Tai kad daugiau niekas neraso tai juk reikia bent man parasyt O ta tavo pobieda tai sriaubia benzina kaip turibut
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Nuomones apie zirgelius
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tai kad daugiau niekas neraso tai juk reikia bent man parasyt O ta tavo pobieda tai sriaubia benzina kaip turibut
labai myliu visus gyvūnus..taip pat ir žirgus...jie tokia mieli..:)
Jo arkliai man prie sirdeles noreciau koki mustanga ikirst net uz ji bugati veiron atiduociau jei tureciau
mmmmm zirgai..... kokie grazus gyvuneliai, myliu juos. super... jie tokie protingi, o tos viska suprantancios, liudnokos dideles rudos akys is koju gali isversti... labai man patinka zirgai. ju minstutes dregnos nosytes tokios simpatiskos.. NORIU ARKLIUKO :::
Pasirodo ne as viena ant ju pasinesu Ir as juos be galo myliu
as labai norejau lankyt zirgyna ir dabar noriu bet jkazkaip nzn nesusiorganizuoju, o siaip labai juos megstu
ejjj... nejau niekam si tema nebeidomi?
O ką čia pridiskutuosi?
Sumetė keli žmonės savo nuomones ir viskas.
Man tai jie neypatingi. Kažkas bando įrodinėti jų protą ir gebėjimus kažką suprasti, bet aš laikausi nuomonės, kad nė vienas gyvulys nemoka mąstyti.Žmogaus lygiu.
Puikus supratingi gyvuliai.Deimante , jei turetum arkli , jotum pajustum jog jie nera eiline karve ar kazkas panasaus.Aisku zmogaus protui jie neprilygsta , bet pagalvok kas butu jei prilygtu
nesidomiu jais isvis nemegstu dideliu gyvunu
Aleksandras, 24 parašė:kodel moka... maciau... labai grazu
per koky filma cia taip rode? ;D ;D ;D
Tai čia turbūt jūs matėte , išjodinėjimą ,kai arklelis gerai įvaldytas labia gražu būna.Su muzika , tai ir atrodo , kad šoktų
na mano kaip buvo gyvenimo aistra taip ir liko:))))) ner nuostabesnio gyvuno:)
Arkliai ir žirgai skanus Per savo gyvenimą ne viena jau prarijau
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Nuomones apie zirgelius