Re: kaip mazom nu 9 metu mergaitei susirasti vaikina ?
dar per anksti neieskok
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip mazom nu 9 metu mergaitei susirasti vaikina ?
dar per anksti neieskok
nu jau viskas susitvarke
mano sese klausia is kur as gavau vaikina sakau buvau grazi ir gavau o jinai pagalvojo kad jinai negrazi ir dabar dazosi su visokiais seseleis ir lubdazeis pakaks siulikit varijantu
ir kur sis pasaulis ritasi ..... :\
geras klausimas
gerai nebesigirk cia,bet ziuru bisk tupa esi,durnesnio klausimo nebgalejai sugalvot?
nu jau viskas susitvarke
gerai kad viskas susitvarke
manau ne tokiam amziuje tokie dalykai turetu rupeti
nesijuokit. čia panelėms rimta bėda iškilo dabar jaunimas anksti bręsta, tai gal jau ir tokiam amžiui yra poreikis. va paskaičiau temą ir galvoju - kokia aš mažvaikė: būdama vienuolikos su bahurais laipiodavau medžiais, ir kaldavom visokius namus, trylikos praktiškai niekas nesikeitė, tik nagus užsiauginau, tai į medžius nebelipdavom, na o dabar man 16 ir kiekvieno besiperšančio į "meiles" iš tolo krataus.... tai va mergaitės, moralas tame, kad jo nėra eikit geriau su lėlėm pažaist, o ne vaikinų ieškokit
Adminai, drauskite, tokiem waikam, tokius forumus "teminti". nes tuoi zhiuriu iki waiku darzhelio prieisime
gal pirma užauk, ot šiolaikinis jaunimas
patarimas geriau zaisti dar su lelemis o ne isradinet dviracio...
bus laikas bus tu vaikinu ne vienas ir ne du...viskam savas laikas
jei nori tegu dazosi, bet seip ne tu turetum rupintis o tavo tevai, manau kad dar esi pakankamai jauna ir neturi patirties, gali viska tik pabloginti.... Ir is vis ka jus su bernais tokio amziaus darot, baisu tiesiog.... gal pirma subreskit, isaukit is malalietku.... pasidziaukit vaikyste dieve gi jus dar VAIKAI... oi gailesites, kai noresit but vaikais, noresit zaisti ir dziaugtis vaikyste, bet tai jau bus senai praeje.... Linkiu pagaliau susiproteti...
mano sese klausia is kur as gavau vaikina sakau buvau grazi ir gavau o jinai pagalvojo kad jinai negrazi ir dabar dazosi su visokiais seseleis ir lubdazeis pakaks siulikit varijantu
!!!
Tavo tai sesei, kaip supratau 9?
Turiu pora klausimu tokiu atveju:
1) KAM jums dabar vaikinai?
2) Ir kur jus isivaizduojat ateity jei tokiu metu darot tokias nesamones...?
kam 9 metu mergai reik vaikino???ka ji su juom veiks???
gerai kad mano vienuolikmete sese dar nesvaiksta apie baxurus
ir tikrai neisivaizduoju ka tokiu metu galima veikt su baxuru??
Jei taip ir toliau, tai greit jau ir daržely vestuves kels :D:D
Gera tema
Jei taip ir toliau, tai greit jau ir daržely vestuves kels :D:D
;D ;D juk ir ten reikia...gerai ir orginaliai...nuo kada jus jau vede? nuo darzelio laiku ;D ;D ;D
ka ji su juo darys?:D
Juokas ima :DDD
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip mazom nu 9 metu mergaitei susirasti vaikina ?