Тема: dazymasis
keliu metu pradejote dazytis? kaip dazotes?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → dazymasis
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
keliu metu pradejote dazytis? kaip dazotes?
15, labai naturaliai- akiu atspalvio arba prie rubu priderinti seseliai , tusas ir kai kada permatomas lupu blizgesys tau dartikrai labai ankstoka ir vaikino ieskoti ankstoka
as ir dabar nesidazau,nebent i kluba ar gimtadieni,ar siaip i kokia svente einu,tai blakstienas pariskinu:)o kartais tai pasidazau,gan daugokai su pudra,seseliais:)
dbr paskaiciavau.. na, siaip buvo, kad kokios 13 metu as seseliais siek tiek padazydavau akis (tipo del fotkiu mokykloj, ai nzn ) paskui vel nesidaziau :? bet 15 metu tai padazydavau blasktienas :? < bet ir su nuotaikomis kokiomis .. bet siaip cia buvo tie dazymaisi tokie kvaili ir dar tinkamai nemokejau :?
paskui atejo 12 klase :? as iki to laiko nesidaziau, nebent del fotkiu ;D bet buvo 100dienis, tai kadangi as nemokejau, tai variau i salona, kad mane padazytu, ir isleistuvems variau i salona ;D zdz << tai tokia lele buvau, bet dbr, kai pati dazausi, tai man visai nepatinka, kaip as tada atrodziau, nors visi tada lb manim didziavosi ;D
>> bet paskui isvariau i studijas :V ir issimokinau pati ;Dtai va. galima sakyti, kad teisingai ir padoriai dazytis pradejau nuo 18.. bet..... reguliariai nuo 20 ;D nes visokios aplinkybes ;D
>> bet savaitgaliais gera pabut nesidazius
----------------
kaip dazausi :? jei issimiegu, tai tik su tusu... o jei nemiegojus bunu (pvz, numigus tik kelias valandas) tai turiu tokia lb faina pudra << kad nesimato kad su pudra (nu oda tamsesne, bet nelieka tu tokiu pudros zymiu :V, tai su ja ir su tusu ....
na,o jei koks baliukas (happy) tai nepamirstu nei pudros, nei seseliu, nei skaistalu, nei tuso... <<< nesu maniake bukit ramus
As tai dar nepradejau dazytis... :V ;D
Jau pats laikas butu,Sigitai!
megstu dazytis,paryskint kaij kuriuos veijdo bruozus
Aš pradėjau anksti - 8 ar 9 metai buvo. Laikui bėgant įpročiai keitėsi
gadinti veida pudromis,tai 14 ar 15 metu,bet vasara ir rudeni to nedarau:)
o siaip tai blakstienu tusa gal kokiu 11 isbandziau,bet,kad man jo nereikia,seselius irgi retai issitraukiu is kosmetines,tai tik kremais tepliojuosi:)
nu kremai tai man nelabai asocijuojasi su kosmetika...
nu kremai tai man nelabai asocijuojasi su kosmetika...
kosmetika,bet ne dekoratyvine:)
nuo 16metu turbut pradejau a le dazytis mamos kosmetika 18metu dazydavausi tik i klubus arba i pasimatymus. Db dazausi kai netygiu,o tyngiu lb daznai
na as atrodo nuo 10metu pradejau
Aš net neprisimenu...Buvo tokie mergaitiški pakvailiojimai, paskui kokios 16 dažiausi jau normaliai, pudra tušas ir blizgesys. Dabar tik retkarčiais pasidažau, kur nors rimčiau eidama
Dazniausiai dazausi su tusu paprastom dienom,pradejau nuo 15 metu kazkur,labai domejaus dazymu daug zinau apie tai,todel moku kad akys atrodytu didesne arba atvirksiai,dazydavau drauges,ryskesni makiaza geriausia daryti tik tada kai eini i koki vakareli,kur tamsiau,tada galima juoda piestuka panaudoti ir ryskesnius,biski tamsesnius seselius...
Nezinau... Seniau dazydavausi tik tusu nebent.. Ir tai gal nuo geriausiu atveju 13-14. As tiksliai nepamenu.. Dabar irgi kaip uzeina tai apsidazau tai visai ne...
pradejau gal nuo kokiu 14 ar 13 nebelabai prisimenu bet seip tai dažausi bene kiekviena diena ...kartais kai tinginiauju namie pasidarau ir dažimuisi iseiginę
na dazausi kazkur nuo 13 o gal net nuo12metu bet cia tokie pirmieji bandymai bet jau taip normaliai nuo 14 metu einant i sokius i mokykla ir visur kitur na daziausi ir dabar dazausi neryskiai nes man netinka ryskus seseliai ir visa kita
..niekad gyvenime nesu pudravusis dar dabar ir kogero net nezinociau kaip tai daryt dazausi labai retai..ir tai buna tik pazaidimas su tusu..
gal kokios 18...kad ir dabar nelabai dazausi nera tikslo ar aplinkybes ne tos...
bet kai maze buvau tai nukancydavau mamses dazus ir pries einant maudytis issimaklevodauvau pries veidroduka, ...o jau grazu, tai grazu man budavo .. ;D bet is tikro --->
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → dazymasis