Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Jo Linas elektro megejas tikriausiai nebloga kolekciike sukaupes :=D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 627 628 629 630 631 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Linas, 20 пишет:na tai galesi tada nuvaryti i ju pasirodyma nesveika elektro ju muzika :H man lb patinka
cia kur jie dazniausiai groja ? ;]
>>> www.ore.lt www.djscene.lt kas iesko visada randa na kiek zn tai danzai jie i woo varo vilnius vilniaus g. 24 jei gerai atsimenu adresa
Edgaras, 19 пишет:Linas, 20 пишет:na tai galesi tada nuvaryti i ju pasirodyma nesveika elektro ju muzika :H man lb patinka
>>> www.ore.lt www.djscene.lt kas iesko visada randa na kiek zn tai danzai jie i woo varo vilnius vilniaus g. 24 jei gerai atsimenu adresa
elektro megejas ? ;p faina gi nors ta ju elektro nlb y tikra elektro nesa tokia pas juos labiau klubine o ne ta robotuku muzika ;D Klausyk Linai as vln tai tikrai nepazystu ba pakako i konca waziawom tai 40 min ieskojom su zemelapiu kaip priwaziuot arena siemens ;D ten buwes nu vln daug kartu bet nepazystu jo wisiskai.. wa klp tai esu daug maziau buwes bet pazystu kaip sawa miesta tai wo jej leksi kartu tai tada rasiu uzrodysi man pasokdinsi mane ir jej ka as rimtai siulau ne sawe ;D bet nulekt kartu
> na va sesija baigesi, tai sakiau kada atsisesiu ir susitvarkysiu visa muzika nes jau is kompo pasidare siuklsedeze kompe betvarke kaip siukslyne :-)
Linas, 20 пишет:Edgaras, 19 пишет:Linas, 20 пишет:na tai galesi tada nuvaryti i ju pasirodyma nesveika elektro ju muzika :H man lb patinka
elektro megejas ? ;p faina gi nors ta ju elektro nlb y tikra elektro nesa tokia pas juos labiau klubine o ne ta robotuku muzika ;D Klausyk Linai as vln tai tikrai nepazystu ba pakako i konca waziawom tai 40 min ieskojom su zemelapiu kaip priwaziuot arena siemens ;D ten buwes nu vln daug kartu bet nepazystu jo wisiskai.. wa klp tai esu daug maziau buwes bet pazystu kaip sawa miesta tai wo jej leksi kartu tai tada rasiu uzrodysi man pasokdinsi mane ir jej ka as rimtai siulau ne sawe ;D bet nulekt kartu
>> kad ir save Edgareli siulytum man nebutum paklausi preke ;D na o del Woo tai as nzn kada ten varysiu
>> bet jei kabant apie muzikos stilius tai myliu jazza paskui funka disco ir tada tik elektro ir lengvas housas
Tomas, 25 пишет:Jo Linas elektro megejas tikriausiai nebloga kolekciike sukaupes :=D
> na va sesija baigesi, tai sakiau kada atsisesiu ir susitvarkysiu visa muzika nes jau is kompo pasidare siuklsedeze kompe betvarke kaip siukslyne :-)
Isivaizduoju :V toli nereikia ieskoti pavyzdziu :? ogi kaip ir pas mane :=D
tik skirtumas kad dabar as turiu marias laiko bet taaaip tingiu ....
Linas, 20 пишет:Tomas, 25 пишет:Jo Linas elektro megejas tikriausiai nebloga kolekciike sukaupes :=D
Isivaizduoju :V toli nereikia ieskoti pavyzdziu :? ogi kaip ir pas mane :=D
tik skirtumas kad dabar as turiu marias laiko bet taaaip tingiu ....
ot koks veltedis
vaa vaziavau su allroadu (chuckle) sakiau sesiu uz vairo tik tada kai vel i lietuva grisim nes bijau vaziuojt ;D man truksta trecio pedalo :V nors sako kad automatai moterims kad neuzgestu nu bet sitas tai tikrai ne man nu nebent veliau :V
Linai Tomai jums tai gerai pas mane be sito ir to... tai dar visokiu gyvunu prilaikau kompe
vaa vaziavau su allroadu (chuckle) sakiau sesiu uz vairo tik tada kai vel i lietuva grisim nes bijau vaziuojt ;D man truksta trecio pedalo :V nors sako kad automatai moterims kad neuzgestu nu bet sitas tai tikrai ne man nu nebent veliau :V
>>> Lina automatai zmonems kurie tiesiog vairuoja o kurie nori pajusti malonuma naudoja masinas su mechanine deze
> nors kita vertus.. kai kamstyje sedi vaziuodamas i darba geriau ar kavos masinoje pakeliui isgerti ar riechiaga begiu mankyti :? na cia kaip kam nebijok iprasi prie boligo ir viskas bus ok
Labaryta !!! katik atsikeliau ir iskart i darba ;/
hey as tai uzsiemus labai labai labai bet tiek jau to, parasysiu ir cia )
>> pas mane kompas tai grozio ir kompiuterines svaros isikunijimas ) viskas savoj vietoj, o kas ne, tai vistiek vietoj ) )
>>>> sesiau :-) tai tu melage.. ir man nepasigyrei siandien?? nu visai grazu ... nzn.. nzn :V
> siandien pagaliau issimiegosiu ) ir 6deini miegosiutai turbut iki belekada
>>
>> o jau man kaip su sesija nuskilo, tai kai pamaciau rezultatus, tai vos neissiverciau is sofkes ) nerealiai laiminga.. aciu, kad sveikinat ) )
sveikinam sveikinam >> na bet as zn kad tu truputi protiskai nesveika :H :-)
sveikinam sveikinam >> na bet as zn kad tu truputi protiskai nesveika :H :-)
:-)
Lasbavakara N.IK.VK
hey as tai uzsiemus labai labai labai bet tiek jau to, parasysiu ir cia )
>> pas mane kompas tai grozio ir kompiuterines svaros isikunijimas ) viskas savoj vietoj, o kas ne, tai vistiek vietoj ) )
>>>> sesiau :-) tai tu melage.. ir man nepasigyrei siandien?? nu visai grazu ... nzn.. nzn :V
>>
>> o jau man kaip su sesija nuskilo, tai kai pamaciau rezultatus, tai vos neissiverciau is sofkes ) nerealiai laiminga.. aciu, kad sveikinat ) )
oj LINUT labai dziugu uz tave
Nijolė, 21 пишет:hey as tai uzsiemus labai labai labai bet tiek jau to, parasysiu ir cia )
>>
oj LINUT labai dziugu uz tave
nu cia dabar
o cia tikrai jau tokie nedrasus ir kuklus vyrai renkasi?
o cia tikrai jau tokie nedrasus ir kuklus vyrai renkasi?
> birutele nebuk tokia naivi.. jau mes seniai ne kuklus
O as buvau prie juuuuuuuuuros (mm)
Страницы Назад 1 … 627 628 629 630 631 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~