12561

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Jo Linas elektro megejas :::b18 tikriausiai nebloga kolekciike sukaupes :=D

12562

Edgaras, 19 parašė:
Linas, 20 parašė:

na tai galesi tada nuvaryti i ju pasirodyma smile nesveika elektro ju muzika :H man lb patinka smile

cia kur jie dazniausiai groja ? ;]

>>> www.ore.lt www.djscene.lt kas iesko visada randa wink na kiek zn tai danzai jie i woo varo smile vilnius vilniaus g. 24 jei gerai atsimenu adresa smile

12563

Linas, 20 parašė:
Edgaras, 19 parašė:
Linas, 20 parašė:

na tai galesi tada nuvaryti i ju pasirodyma smile nesveika elektro ju muzika :H man lb patinka smile

>>> www.ore.lt www.djscene.lt kas iesko visada randa wink na kiek zn tai danzai jie i woo varo smile vilnius vilniaus g. 24 jei gerai atsimenu adresa smile

elektro megejas ? ;p faina gi nors ta ju elektro nlb y tikra elektro nesa big_smile tokia pas juos labiau klubine o ne ta robotuku muzika ;D Klausyk Linai as vln tai tikrai nepazystu :::009 ba pakako i konca waziawom tai 40 min ieskojom su zemelapiu kaip priwaziuot arena siemens ;D ten buwes nu vln daug kartu bet nepazystu jo wisiskai.. wa klp tai esu daug maziau buwes bet pazystu kaip sawa miesta big_smile tai wo jej leksi kartu tai tada rasiu big_smile uzrodysi man big_smile pasokdinsi mane tongue :::607 ir jej ka as rimtai siulau tongue ne sawe ;D  bet nulekt kartu big_smile

12564

Tomas, 25 parašė:

> na va sesija baigesi, tai sakiau kada atsisesiu ir susitvarkysiu visa muzika nes jau is kompo pasidare siuklsedeze kompe betvarke kaip siukslyne :-)

12565

Edgaras, 19 parašė:
Linas, 20 parašė:
Edgaras, 19 parašė:
Linas, 20 parašė:

elektro megejas ? ;p faina gi nors ta ju elektro nlb y tikra elektro nesa big_smile tokia pas juos labiau klubine o ne ta robotuku muzika ;D Klausyk Linai as vln tai tikrai nepazystu :::009 ba pakako i konca waziawom tai 40 min ieskojom su zemelapiu kaip priwaziuot arena siemens ;D ten buwes nu vln daug kartu bet nepazystu jo wisiskai.. wa klp tai esu daug maziau buwes bet pazystu kaip sawa miesta big_smile tai wo jej leksi kartu tai tada rasiu big_smile uzrodysi man big_smile pasokdinsi mane tongue :::607 ir jej ka as rimtai siulau tongue ne sawe ;D  bet nulekt kartu big_smile

>> kad ir save Edgareli siulytum man nebutum paklausi preke ;D na o del Woo tai as nzn kada ten varysiu smile
>> bet jei kabant apie muzikos stilius tai myliu jazza paskui funka disco ir tada tik elektro ir lengvas housas smile

12566

Linas, 20 parašė:
Tomas, 25 parašė:

> na va sesija baigesi, tai sakiau kada atsisesiu ir susitvarkysiu visa muzika nes jau is kompo pasidare siuklsedeze kompe betvarke kaip siukslyne :-)

Isivaizduoju :V toli nereikia ieskoti pavyzdziu :? ogi kaip ir pas mane :=D
tik skirtumas kad dabar as turiu marias laiko tongue bet taaaip tingiu :::111 ....

12567

Tomas, 25 parašė:
Linas, 20 parašė:
Tomas, 25 parašė:

Isivaizduoju :V toli nereikia ieskoti pavyzdziu :? ogi kaip ir pas mane :=D
tik skirtumas kad dabar as turiu marias laiko tongue bet taaaip tingiu :::111 ....

ot koks veltedis big_smile big_smile big_smile

12568

vaa big_smile vaziavau su allroadu (chuckle) sakiau sesiu uz vairo tik tada kai vel i lietuva grisim big_smile nes bijau vaziuojt ;D man truksta trecio pedalo :V nors sako kad automatai moterims kad neuzgestu nu bet sitas tai tikrai ne man big_smile nu nebent veliau :V

12569

Linai Tomai jums tai gerai hmm pas mane be sito ir to... tai dar visokiu gyvunu prilaikau kompe hmm

12570

Lina, 24 parašė:

vaa big_smile vaziavau su allroadu (chuckle) sakiau sesiu uz vairo tik tada kai vel i lietuva grisim big_smile nes bijau vaziuojt ;D man truksta trecio pedalo :V nors sako kad automatai moterims kad neuzgestu nu bet sitas tai tikrai ne man big_smile nu nebent veliau :V

>>> Lina automatai zmonems kurie tiesiog vairuoja smile o kurie nori pajusti malonuma naudoja masinas su mechanine deze smile
> nors kita vertus.. kai kamstyje sedi vaziuodamas i darba geriau ar kavos masinoje pakeliui isgerti ar riechiaga begiu mankyti :? na cia kaip kam wink nebijok iprasi prie boligo ir viskas bus ok

12571

Labaryta !!! katik atsikeliau :::111 ir iskart i darba ;/

12572

hey :::b25 as tai uzsiemus labai labai labai :::818 bet tiek jau to, parasysiu ir cia big_smile)
>> pas mane kompas tai grozio ir kompiuterines svaros isikunijimas big_smile) viskas savoj vietoj, o kas ne, tai vistiek vietoj big_smile) big_smile)
>>>> sesiau :-) tai tu melage.. ir man nepasigyrei siandien?? nu visai grazu ... nzn.. nzn :V
> siandien pagaliau issimiegosiu big_smile) ir 6deini miegosiutai turbut iki belekada big_smile
>>
>> o jau man kaip su sesija nuskilo, tai kai pamaciau rezultatus, tai vos neissiverciau is sofkes big_smile) nerealiai laiminga.. aciu, kad sveikinat big_smile) big_smile)

12573

sveikinam sveikinam >> na bet as zn kad tu truputi protiskai nesveika :H :-)

12574

Linas, 20 parašė:

sveikinam sveikinam >> na bet as zn kad tu truputi protiskai nesveika :H :-)

:::210
:-)

12575

Lasbavakara N.IK.VK :::b02

12576

Nijolė, 21 parašė:

hey :::b25 as tai uzsiemus labai labai labai :::818 bet tiek jau to, parasysiu ir cia big_smile)
>> pas mane kompas tai grozio ir kompiuterines svaros isikunijimas big_smile) viskas savoj vietoj, o kas ne, tai vistiek vietoj big_smile) big_smile)
>>>> sesiau :-) tai tu melage.. ir man nepasigyrei siandien?? nu visai grazu ... nzn.. nzn :V
> siandien pagaliau issimiegosiu big_smile) ir 6deini miegosiutai turbut iki belekada big_smile
>>
>> o jau man kaip su sesija nuskilo, tai kai pamaciau rezultatus, tai vos neissiverciau is sofkes big_smile) nerealiai laiminga.. aciu, kad sveikinat big_smile) big_smile)

oj smile LINUT labai dziugu uz tave wink

12577

Edgaras, 19 parašė:
Nijolė, 21 parašė:

>>

oj smile LINUT labai dziugu uz tave wink

nu cia dabar :::921

12578

o cia tikrai jau tokie nedrasus ir kuklus vyrai renkasi?

12579

Birutele, 23 parašė:

o cia tikrai jau tokie nedrasus ir kuklus vyrai renkasi?

> birutele nebuk tokia naivi.. jau mes seniai ne kuklus big_smile

12580

O as buvau prie juuuuuuuuuros (mm) tongue