Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
B*l mes cia dar ir nekalti turim patapt
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 636 637 638 639 640 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
B*l mes cia dar ir nekalti turim patapt
Tomai, greit paredaguoji savo zinute!
Tomai, greit paredaguoji savo zinute!
O taip buvo arti ****** pyyyyp
o ka, geltonos norejai?
ogo tomukai geltona nori uzsikabinti medaliuka (chuckle) :V
ogo tomukai geltona nori uzsikabinti medaliuka (chuckle) :V
Nu nenorejau tik nezinojau kad tas trumpynys B ir I kartu keiksmazodis :=D bet kaip ten bebutu ne raidziu kalte, o mano juodos mintis ;D
-----
----
Nu bet tikrai dba prisiminiau juk kazkas gavo uz tai geltona, kaip as galejau pamirst tai tureciau zinoti geriau nei bet kas kitas ,:# prisimenu pires metus buvau apzejes visas geltonas linijas su moderatoriu paiskinimais ;/
eee, su pavasariu visus!!!
Pavasasris:=D? man dar ziema, kol deginimosi sezonas neatsidare kufaikos nekisiu i spinta
na, as prisidesiu irgi prie sveikinimu su pavasariu jau antra pavasari sutinkame kartu
na gal ir nesviecia ir nedziugina siltu oru, bet manau vien ta mintis gerina gyvenima, kad tuoj tuoj lakstysim sau be paltu striukiu ir saliku bei kepuriu
na, man sis pavaris ypatingas baigiu mokslus ) o pernai irgi buvo siaip taip ypatingas (pamenu, kokia laime lanke, kai ejau i praktika ) nezinau, bet siandien jauciuosi, kaip per kokius naujus metus ) ta prasme, kad viska reikia graziai is naujo pasigalvot, kaip metus praleidau ir visos kitos nesamones nezinau, per naujus tai is tikro galvojua, kaip cia greiciau nueit miegot o siandien mastau, kas manes laukia turbut man nauji metai prasideda pavasari ha ha ha ;D
prisiminiau, kaip pernai pavasari pasizadejau nesikeikti ;D ha istempiau 2,5 menesio ) visai be valios as (chuckle) jau bus trecias pavasaris kai ji pradedu su tokia akcija ;D net juokas ima
tai ka, vaikai, grazaus pavasario :H gyvenam toliau
sveiki, as irgi noriu visus pasveikint su pavasariu vakar ar uzvakar pastebejau, kad nauja zolyte kalas, tai man jau pavasaris pavasaris sako meiles metas, tai linkiu, kad visi vaiksciotumet sitaip dziautumetes viskuo, ka gero duoda gyvenimas ir gyventumet pastebedami smulkmenas, nes butent jos ir sudaro didziausia laimes dali
aaa pas jus zolyte o pas mus sniego vakar kaip pridrebe tai skes vaziuot neet i darrba buvo baisu bijojau i griovi ilekt :V
tai grizk Lietuvelen
ir issivezk mane ;D
o tu ka, sniego nori?
na, kai ji gris, ten sniego ir nebus ) cia su kita mintim )
speju, kad jau zinau kokia
grisiu vasara kai silta bus :V kokiom 6sav :V o paskui vel isleksim
o mane susitikt pakviesit?
o mane susitikt pakviesit?
Aisku kas beko ,o be taves tikrai ne
kas be ko pasikviesim bus mini meetas (chuckle)
Страницы Назад 1 … 636 637 638 639 640 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~