12741

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

B*l:::611 mes cia dar ir nekalti turim patapt :::157

12742

Tomai, greit paredaguoji savo zinute!  :::914

12743

Diana, 18 parašė:

Tomai, greit paredaguoji savo zinute!  :::914

O taip buvo arti ****** pyyyyp :::629

12744

o ka, geltonos norejai? big_smile

12745

ogo tomukai  geltona nori uzsikabinti medaliuka (chuckle) :V

12746

Lina, 24 parašė:

ogo tomukai  geltona nori uzsikabinti medaliuka (chuckle) :V

Nu nenorejau tik nezinojau kad tas trumpynys  B ir I kartu keiksmazodis :=D bet kaip ten bebutu ne raidziu kalte, o mano juodos mintis ;D

-----
----
Nu bet tikrai dba prisiminiau juk kazkas gavo uz tai geltona, kaip as galejau pamirst:::a57 tai tureciau zinoti geriau nei bet kas kitas ,:# prisimenu pires metus buvau apzejes visas geltonas linijas su moderatoriu paiskinimais ;/

12747

eee, su pavasariu visus!!! :::833:::035

12748

Pavasasris:=D? man dar ziema, kol deginimosi sezonas neatsidare kufaikos nekisiu i spinta  :::008

12749

na, as prisidesiu irgi prie sveikinimu su pavasariu :::400 jau antra pavasari sutinkame kartu :::b18
na gal :::908 ir nesviecia ir nedziugina siltu oru, bet manau vien ta mintis gerina gyvenima, kad tuoj tuoj lakstysim sau be paltu striukiu ir saliku bei kepuriu :::124
na, man sis pavaris ypatingas :::a03 baigiu mokslus big_smile) o pernai irgi buvo siaip taip ypatingas big_smile (pamenu, kokia laime lanke, kai ejau i praktika big_smile ) nezinau, bet siandien jauciuosi, kaip per kokius naujus metus big_smile) ta prasme, kad viska reikia graziai is naujo pasigalvot, kaip metus praleidau ir visos kitos nesamones big_smile nezinau, per naujus tai is tikro galvojua, kaip cia greiciau nueit miegot big_smile o siandien mastau, kas manes laukia big_smile turbut man nauji metai prasideda pavasari big_smile ha ha ha ;D
prisiminiau, kaip pernai pavasari pasizadejau nesikeikti ;D ha istempiau 2,5 menesio big_smile) visai be valios as (chuckle) jau bus trecias pavasaris kai ji pradedu su tokia akcija ;D net juokas ima big_smile
tai ka, vaikai, grazaus pavasario :H gyvenam toliau :::b18

12750

sveiki, as irgi noriu visus pasveikint su pavasariu :::b25 vakar ar uzvakar pastebejau, kad nauja zolyte kalas, tai man jau pavasaris :::908 pavasaris sako meiles metas, tai linkiu, kad visi vaiksciotumet sitaip :::910 dziautumetes viskuo, ka gero duoda gyvenimas ir gyventumet pastebedami smulkmenas, nes butent jos ir sudaro didziausia laimes dali :::035

12751

aaa pas jus zolyte o pas mus sniego vakar kaip pridrebe tai skes big_smile vaziuot neet i darrba buvo baisu bijojau i griovi ilekt :V

12752

tai grizk Lietuvelen :::035

12753

ir issivezk mane ;D

12754

o tu ka, sniego nori? big_smile

12755

na, kai ji gris, ten sniego ir nebus big_smile) cia su kita mintim big_smile)

12756

speju, kad jau zinau kokia big_smile

12757

grisiu vasara kai silta bus big_smile :V kokiom 6sav :V o paskui vel isleksim tongue

12758

o mane susitikt pakviesit? :::454

12759

Edgaras, 19 parašė:

o mane susitikt pakviesit? :::454

Aisku kas beko big_smile ,o be taves tikrai ne big_smile

12760

kas be ko pasikviesim big_smile bus mini meetas (chuckle)