41

Re: Gal galit kas patarti as pasimetusi?

Sonatukxxx, 20 пишет:

nieko nera amzino, taip pat ir meile. bet labai pasistengus gal dar vilties ir butu ta meile atgaivinti. taigi vaikas seimoje. 10 metu isgyventa kartu. cia ne 1 men gyvent. o tas daug. bet tas zmogus taves nebetraukia tai siulyciau ieskot naujo sex partneriu. tas dalykas naturalu. jug vien kart tegyvenam. reikia tik dziaugtis gyvenimu.:::d16

Nieko sau pasiulymai... big_smile
Meiles neatgaivinsi, o tas ieskojimas sex partnerio... na pati pagalvok apie ka sneki... nors nesunku kalbeti, kada Tau dar tik 20...
Nekiekviena mergina gali taip ramiai gyventi su vyru ir tureti sex partnery...

42

as turejau omeny kad isisiskirti su vyru. o tada jau ziuret partneri naujam gyvenimui:)

43

Sonatukxxx, 20 пишет:

as turejau omeny kad isisiskirti su vyru. o tada jau ziuret partneri naujam gyvenimui:)

Na, kad cia neviskas taip paprasta... juk ir be sex yra reikalu i kuriuos reikia atsizvelgti, zengiant toky zingsny gyvenime... (turiu uomeny skirybas bei kita partnery) big_smile

44

jo inomiu minciu jus cia isdestet bet man gyvenime nesvarbiausias sexsas ir nesu as toks zmogus kuris greit nuleistu rankas man seima yra svarbus labai dalykas as visada norejau kad man taip neatsitiktu taip kaip mano tevam pragyveno dvidesimt metu kartu ir isiskyre ir dar su triuksmais ir teismais ir mustynem as sito nenoriu del to ir kreipiausi cia gal rasiu geru patarimu kaip pabandyt issaugoti seima ir ja atgaivinti bet atgaivinti ne trumpam laikotarpiui . Taip as zinau kad mano vyras yra nelinkes spresti labai problemas jis labiau bega nuo ju arba palieka kitam jas isspresti mane tas ir nervuoja ar as viena galiu ka padaryti as juk nevisagale

45

Silva, 29 пишет:

jo inomiu minciu jus cia isdestet bet man gyvenime nesvarbiausias sexsas ir nesu as toks zmogus kuris greit nuleistu rankas man seima yra svarbus labai dalykas as visada norejau kad man taip neatsitiktu taip kaip mano tevam pragyveno dvidesimt metu kartu ir isiskyre ir dar su triuksmais ir teismais ir mustynem as sito nenoriu del to ir kreipiausi cia gal rasiu geru patarimu kaip pabandyt issaugoti seima ir ja atgaivinti bet atgaivinti ne trumpam laikotarpiui . Taip as zinau kad mano vyras yra nelinkes spresti labai problemas jis labiau bega nuo ju arba palieka kitam jas isspresti mane tas ir nervuoja ar as viena galiu ka padaryti as juk nevisagale

o tu mėginai visa tai pasakyt savo vyrui? smile Panašu, kad ir jo netenkina dabartinė situacija - tai gal nors ir tingėdamas, bet gavęs tokį lengvą spyrį į užpakalį susimąstytų, kaip jūs abu atrodysit po 20 metų? Ar neteks susimušti skiriantis, nes tada nuoskaudų bus daugiau prisikaupę, nei yra dabar... smile

46

Silva, 29 пишет:

Butent, viena nelabai ka ir bepridarysi, jei nebus pastangu is kitos puses... tad nepersistenk ir nenukankink saves klausimais be atsakymu bei pastangomis tiek daug pakeitimu padaryti...

47

Diva Meginom mes sneketis bet tuom ir uzsibaige niekas nepradejo keistis.Ir mes snekejomis apstrakciai as bijau jam pasakyti kad pradejau mastyti apie skirybas gal delto kad galiu sulaukti atsakima nu gerai skiremes kad jis gali nuleist rankas ir pasiduoti nes mano vyras visalaik plaukia pasroviui

48

Silva, 29 пишет:

Diva Meginom mes sneketis bet tuom ir uzsibaige niekas nepradejo keistis.Ir mes snekejomis apstrakciai as bijau jam pasakyti kad pradejau mastyti apie skirybas gal delto kad galiu sulaukti atsakima nu gerai skiremes kad jis gali nuleist rankas ir pasiduoti nes mano vyras visalaik plaukia pasroviui

O nera noro pasisteng pamatyt daugiau pliusu is vyro puses? Vistik bijai teigiamo atsakymo i klausima apie sutikima skirtis... Ar to bijai, vien del to kad isirs seima?

49

Is dalies as bijau kad isirs seima o apie tai kad pasistenkti pamatyti vyre pliusus as nemasciau nes mandabar kazkodel tik fiksuojasi minusai

50

Silva, 29 пишет:

Is dalies as bijau kad isirs seima o apie tai kad pasistenkti pamatyti vyre pliusus as nemasciau nes mandabar kazkodel tik fiksuojasi minusai

Taigi, Silva, nuo to reikia ir pradėti - iš minuso padaryt pliusą... Pirmiausia atmesk visus minusus, kurie dabar bado akis ir apsimesk, kad jų nematai... Ir prisimink, kaip jūs susipažinot, susitikot, kaip laukdavai pasimatymų - atkapstyk viską iš atminties, kaip tai buvo pradžioje. Tavo užduotis: atkurti savyje tą buvusią nuotaiką ir emociją, tai, kaip tu jauteisi tada... Ir perkelti tą emociją iš "tada" į "dabar". Ir neakcentuojant to momento, kad o Dieve, kaip buvo gerai ir kaip dabar čia taip viskas dingo... Bet įsisąmoninant tai, kad ir dabar yra lygiai taip pat, tik buitinės smulkmenos nustūmė tai į antrą planą... Kai atkursi savyje tą nuotaiką, tas emocijas  - iki smulkmenų: dovanėlės, kvapai, įvykiai (gali peržiūrėt senas nuotraukas), užkrėsi ta nuotaika ir vyrą - jis juk plaukia pasroviui... smile

51

o man ir kartodavo susirask kita arba kodel tu su manim buni, gi galetum susirasti ir turtingesni ir grazesni, taip gaudavosi, kad vos ne amn tekdavo ji girti, finale jis tyliai sau galvodamas apsisprende ir isejo, po 5 metu draugystes, gyvenimo , neva buvo gerai, bet mes skirtingi...dabar is tikro labai lengva issiskirti, o jai nori kazka pakeisti reik labai daug pastangu ir jai jos bus tik is tavo puses, tai pati pasikeisi ir paliksi ji daug ka supratusi smile

52

lABA DIENA PROTO BOKŠTELEI,YRA TOKE BLOGYBE KAIP RUTINA,SAKO JI DIDZIAUSES IŠBANDYMAS.SIUO METU VISI PRSISŽIURI FILMU,KAIP UZ JURU MARIU PRINCAI PRINCESES ANT RANKŲ NESIOJA.NA TAIP PRINCAI GALI SAU TAI ;LEISTI,TACIAU TIE KAS DAR IR DUONA TURI UZDYRBTI,KARTAIS PAVARGSTA ,TODEL NEBUKIT JAU TOKIOPS PRIEKABIOS

53

Diva aciu visai nieko mintis gal as perdau save uzgruzinau tais vyro minusai ir tia minusai uzgoze visus vyro pliusus reiks pabandyti aciu

54

Silva, 29 пишет:

Diva aciu visai nieko mintis gal as perdau save uzgruzinau tais vyro minusai ir tia minusai uzgoze visus vyro pliusus reiks pabandyti aciu

Linkiu sėkmės! Labai lengva nebus... Bet jeigu prisiminsi, už ką myli, pamirši, už ką pradėjai nekęsti... smile

55

As nepriekabi mes moteris irgi dirbam ir duona uzdirbam irgi pavarkstam

56

jojo svarbiause susiraski kita sekso partnerį,
ha manau cia visa eile lauke pasiruosei tai rakiruotei padti,na zinoma tom sikiui kyšt myšt ir ate.
Zuikeli isgyvenot dešimt metukų,tai labai daug labai labai,reiske viskas gerai tik nesureiksmink savo problemu gerbki ir jį ,jisai ir maladeckas pas tave,kiek zinau,taip kad seskit kalbekit,tarkites one nesamoniu prisgalvok,

57

Brigita, 32 пишет:

o man ir kartodavo susirask kita arba kodel tu su manim buni, gi galetum susirasti ir turtingesni ir grazesni, taip gaudavosi, kad vos ne amn tekdavo ji girti, finale jis tyliai sau galvodamas apsisprende ir isejo, po 5 metu draugystes, gyvenimo , neva buvo gerai, bet mes skirtingi...dabar is tikro labai lengva issiskirti, o jai nori kazka pakeisti reik labai daug pastangu ir jai jos bus tik is tavo puses, tai pati pasikeisi ir paliksi ji daug ka supratusi smile

visiskai sita situacija kaip pas mane bet skiresi tik tuom kad jis mane nepalieka

58

Algis, 38 пишет:

lABA DIENA PROTO BOKŠTELEI,YRA TOKE BLOGYBE KAIP RUTINA,SAKO JI DIDZIAUSES IŠBANDYMAS.SIUO METU VISI PRSISŽIURI FILMU,KAIP UZ JURU MARIU PRINCAI PRINCESES ANT RANKŲ NESIOJA.NA TAIP PRINCAI GALI SAU TAI ;LEISTI,TACIAU TIE KAS DAR IR DUONA TURI UZDYRBTI,KARTAIS PAVARGSTA ,TODEL NEBUKIT JAU TOKIOPS PRIEKABIOS

laba diena, proto bokšteli... Moterys jau seniai žino, kad vyrai yra labai nuo gyvenimo pavargstantys vargšeliai... beje, moterys irgi pavargsta, nes ne tik duoną uždirba, bet ir visus namus ant savo pečių laiko...  tik kažkodėl žaidimo taisyklės ne visiems vienodos... moterys turi būt visuomet gražios, mielos ir meilios ir nepriekabiaut prie vargšelių vyrų... O vyrai? Nori turėt princesę - elkis kaip su princese.... elgsiesi kaip su ragana - turėsi raganą... smile

59

algis kaip tu nesupranti nera taip lengva man sneketis su mano vyru jis labai sunkaus budo butent pokalbem o gal as nemoku kalbet nes kai pokalbis isikarsciuoja jis pradeda varyti ant saves ir katavas pabekti ir trenkt durim ir nebesisneket

60

kaip po pirmas jis ir nepaliko, bet karts nuo karto viska dare taip kad as pati neiskesciau ir paklausciau tai tu nori skirtis, to lauke kaip suprantu gal metus o gal du..bet vistiek tavo atveju manau dar bandykit ir graziai gyvenkit