Re: Mergina geriau kai kuda ir kai apvalesne? :)
O as labai savim patenkinta..Kiekvienam savo..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Mergina geriau kai kuda ir kai apvalesne? :)
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
O as labai savim patenkinta..Kiekvienam savo..
seip manau nors ir kiek zmogui rupetu formos jis ne visada su tokia pasilieka,,, pazystu ne viena ir ne du vaikinus kurie aiskino jog ziuri tik y lieknas,, nu zodziu,, myli ne sirdimi o akimis kaip patys prisipazino,, bet atsitiko taip kad susiejo su daug stambesnem uz save... tokiom kur yra ka paciupinet
Ir apskritai. Nejau uz kilogramus zmogu myli?????
tai vat butent.. manau kad jie bent jau is pradziu galvoja jog myli uz juos,, tiksliau merginas be ju bet veliau suvokia kad tas vienas ar kitas apvalumas nesikandzioja... galu gale..gero ir mylimo zmogaus turi buti daug
Ne uz kilogramus myli o uz viska bendrai vat jus panos tai velnias zn uz ka mylit kol nesuaugat..
geriau kai kuda, bet nieko blogo kai ir stambesne siaip yra nete ten tu anoreksikiu foto... tai paziurejus i jas... kai is lagerio koio.. tai gal tikrai geriau stambesne, tai bent paziurejus i zmogu galima pasakyti kad turi pinigu bent pavalgyti ai niu vnz.
geriau kai kuda, bet nieko blogo kai ir stambesne siaip yra nete ten tu anoreksikiu foto... tai paziurejus i jas... kai is lagerio koio.. tai gal tikrai geriau stambesne, tai bent paziurejus i zmogu galima pasakyti kad turi pinigu bent pavalgyti ai niu vnz.
Manau niekas anoreksijos nepropaguoja. Taciau persivalgyti irgi nesveika. Jei yra virssvoris tuomet pats laikas susirupinti.
ai cia siaip buvo kudlotos mintys, nereikia kreipt demesio
respect zmogai, yrdomios nuomones, mane pvz geriausia drauge pries kelias dienas pamalonino tokiais zodeliais \tau iki mano figuros toli, badaug, bet vistiek nebusi tokia,ir siaip tu negrazi..\ vat, labai miela, jos ugis 174 o sveria gal 45 ar maziau, mano brolis jos uzpakaly trapecija vadina nuu ka zinau, labai mielai pasijauciau mo jos situ zodziu, bet kam tylet, tiesiog norejau pasireiksti, aciu uz demesy
lengva kalbet apie grazia figura kai esi jaunute,ydomu ka pasakys "grazuole" kudena kai susilauks vaikelio ir priaugs maziausiai 20 kg. abejoju ar jai pades kokios dietos,bet ir vargu ar ji pasakys kad yra negrazi. Reikia mylet save tokia,kokia esi (zinoma nepersistengt) kas ziauriai per daug,tas tikrai jau nebebuna grazu.....
tai kad all her family kudzenkos... genetika...
su gera figura lieknute nedidute, zgrebna
lengva kalbet apie grazia figura kai esi jaunute,ydomu ka pasakys "grazuole" kudena kai susilauks vaikelio ir priaugs maziausiai 20 kg. abejoju ar jai pades kokios dietos,bet ir vargu ar ji pasakys kad yra negrazi. Reikia mylet save tokia,kokia esi (zinoma nepersistengt) kas ziauriai per daug,tas tikrai jau nebebuna grazu.....
Nebutinai;) ne wisos priauga;=jeigu ka
Ne uz kilogramus myli o uz viska bendrai vat jus panos tai velnias zn uz ka mylit kol nesuaugat..
o tai pagal tave kada gi mes suaugam ? drįsčiau ginčytis kad anksčiau už jus,vyrus xD
respect zmogai, yrdomios nuomones, mane pvz geriausia drauge pries kelias dienas pamalonino tokiais zodeliais \tau iki mano figuros toli, badaug, bet vistiek nebusi tokia,ir siaip tu negrazi..\ vat, labai miela, jos ugis 174 o sveria gal 45 ar maziau, mano brolis jos uzpakaly trapecija vadina nuu ka zinau, labai mielai pasijauciau mo jos situ zodziu, bet kam tylet, tiesiog norejau pasireiksti, aciu uz demesy
ir dar tu ja geriausia drauge vadini?:o
Aukso viduriukas pats geriausias. Nesinori ten kaip statines merginos, bet kai sonkauliai matos irgi negerai
kas cia per drauge?juk draugus renkames tai tikrai ne del kuno sudejimo ar svorio.niekuomet negaleciau nei vienai savo draugei taip pasakyti,kiekvienas zmogus yra individualus ir grazus toks,koks yra.butu lb nuobodu jei visi butume vienodi.
be abejones, as balsuoju uz kuda.
Balsuok uz ka tu tik nori... norek ko tik nori, cia tavo reikalas.... bet tokiuose metuose galetum turet ir tinkama supratima.... */
Balsuok uz ka tu tik nori... norek ko tik nori, cia tavo reikalas.... bet tokiuose metuose galetum turet ir tinkama supratima.... */
kas yra "tinkamas supratimas" ? :?
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Mergina geriau kai kuda ir kai apvalesne? :)