561

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

SIAIP NORECIAU KAD MANO DRAUGAS BUTU UZ MANE AUKSTESNIS BET DEJA JIS YRA ZEMESNIS,BET DB JAU VISKAS NUSISPJAUT SVARBU KAD AS JI MYLIU

562

hmm..tema, kuria su draugem labai aktyviai diskutuodavau pries kokius keturis metus..tada atrode, kad vaikinas mano bus 195 ir ne maziau big_smile xa, kokia kvailute tada buvau smile nors, zinoma, atvirai kalbant , tikrai auksti labiau domina wink o taip yra delto, kad salia zemo jauciuosi nesveikai didele big_smile taigi taigi..nors lyg ir susitupejau, aukstakulniu vistiek privengiu, kad nebuciau aukstesne uz dauguma berniuku smile (juk tikrai juokinga, kai klube koks vaikinukas, kurio per papus negali matyt, bando pakviest isgert ar pasokt smile nzn, tikrai juokingai )  taiva....manau, kad kiekvienam savo:jei buciau zemesne, tikrai atkreipciau demesi ir i mazesnius smile

563

man tai cia pagrindinis dalykas:D

564

nedraugaučiau su žemesniu už save, ne dėl to kad jie būtų neidomus ar panašiai, yra tikrai idomiu asmenybių.. bet todėl kad jausčiausi nekaip. Kai vaikinas apkabina mane turiu jaustis maža ir saugi, o kada taip pasijausi jei būsi aukštesnė? Šiaip pirmu taikymu į ką žiūriu vaikino anketoj tai į jo ūgį.

565

Rita, 22 пишет:

hmm..tema, kuria su draugem labai aktyviai diskutuodavau pries kokius keturis metus..tada atrode, kad vaikinas mano bus 195 ir ne maziau big_smile xa, kokia kvailute tada buvau smile nors, zinoma, atvirai kalbant , tikrai auksti labiau domina wink o taip yra delto, kad salia zemo jauciuosi nesveikai didele big_smile taigi taigi..nors lyg ir susitupejau, aukstakulniu vistiek privengiu, kad nebuciau aukstesne uz dauguma berniuku smile (juk tikrai juokinga, kai klube koks vaikinukas, kurio per papus negali matyt, bando pakviest isgert ar pasokt smile nzn, tikrai juokingai )  taiva....manau, kad kiekvienam savo:jei buciau zemesne, tikrai atkreipciau demesi ir i mazesnius smile

Tai isvada kad papai per dideli big_smile

566

taip turi.. niekada neisivaizduociau prie saves vaikinuko zemesnio uz mane.. ir aplamai vaikinas turi but vaikinu o ne perdziuvusiu vaiku kuris primintu jauneli broli smile)

567

Iš tiesų tai anksčiau žiūrėdavau ir turėdavau vaikinus, kuriuos skaitydavo aukštais...na, taip apie 190 ir pan. Ir augau tarp aukštų vaikių..Broliukas ir draugai aukšti mūrai užaugę...Tačiau dabar ne su krepšininku draugauju, bet aukštesnis už mane ir man tas ūgis palyginus su tais gigantais yra idealus :] Šiaip neįsivaizduoju šalia savęs vaikino, kuris būtų žemesnis... ;> Draugų turiu...Bet tiesiog...ne itin patrauklūs žemesni...Nors ir nuo žmogaus priklauso...Kaip vienas draugas sakė, jo žavesys paverčia jį aukštu big_smile Ir kaip tik db draugė mąsto, ar ką nors mąstyti su vaikinu, vos centimetru aukštesniu...Ir aš visom 5 už, kad prasidėtų...Ne ūgyje esmė... smile

568

netinka man tos vadinamos prancuzskos poreles.. pasisakau uz aukstesnius vaikinus smile

569

193cm,95kg,20cm. I nieka neiskeisciau savo zavios figuros... Mano mergina dievina mano proporcijas:) Viska galima "tiuninguoti" prota, svori, sukuosenas, stiliu, etc. Taciau ugio nepakeisi... Ar malonu jaustis gigantu, sale savo mazos gleznos mergytes? begalo... Ar gera jaustis saugiam? zinoma... Ar tai priduoda pasitikejymo savimi? taip... Ugis tik pakelia vaikino verte, atimk is manes 10cm bei 10kg ir kaipmat nukrisciau is 90 procentales i 80% diapozona:) Kalbu zinoma tik apie estetini statusa:) Dar egzsistuoja materelinis bei intelektualinis statusai, kurie nieko bendro su isvaizda neturi:) Taciau jie stipriai palaiko visu merginu pasisakiusiu, kad "vaikino ugis nesvarbus" nuomone, nes protingas bei turtingas vaikinas turi auksta statusa nepaisant jo ugio...

570

dauguma merginu kaip tik patinka auksti vaikinai,pati turiu auksta vaikina ir del to streso nejauciu smile

571

Jei kabinti liustrus tai pageidautina 180~250 cm :V Jei maziau nei 180cm nepasieksite liustro daugiau nei 250cm dirbsite susirietes:=D Taspats ir dramblienams ir dziusnams :V jei sversite daug autobuso amortizatoriai sulus ir karteris ars asfalta :? jei sveriste mazai paputus vejujas ir galite pakilti keleta metru paprasciausiai busit nupustas kaip celofanas ;/ ... bet tai juokiu butu nereiskia kad neturite galios kitiems zmonems :V tuolabiau kad esate mazas :::818 Stai hitleris ir napolijonas visai nedideli zmogiuai buvo bet valde milionus zmoniu ir pakeite zmonijos istorija :V(aisku pridare kruva aibiu ir zbitku) is geresniu asmenybiu pamineciau Vytauta Didiji big_smile nors jis vsiai nedidelis buvo uztat labai deplomatikas ir svistesi kalaliju kaip visi desimt :::b18 ugis ir smugis man nieko nereiskia, svarbesni kiti dalikeliai

572

na pati esu mazyte, tai kazkaip neturejau tokiu bedu..
bet man super atrodo prancuziska porele wink

573

Violeta, 29 пишет:

na pati esu mazyte, tai kazkaip neturejau tokiu bedu..
bet man super atrodo prancuziska porele wink

Italiska zinau kai bahuras zemas, o pana auksta :TALISKA PORA:D, O PRANCUZISKA KAIP :?

574

na pagal mane tai ugis ne esme.na aisku nebuciau su vaikinu kuris butu uz mane mazesnis ar lygus,man tai negrazu,bet seip nk tokio kd ten vaikinas uz tave dg aukstesnis.

575

man nuomone vaikino ugis turi itakos.. galiu tai is patirties pasakyti.. nes as esu gan auksta ir kai vaikinas uz mane zemesnis jauciuosi labai nemaloniai.. tiesiog atsiranda kompleksas del ugio.. :::757

576

kokie tie lietuviai kompleksuoti big_smile

577

ka jau padarysi visokiu pasauly reikia smile)

578

man siek tiek turetu, bet tik siek tiek

579

O autorius mano: "Svarbu kad geras zmogus butu" big_smile

580

cha tongue visad sakiau ir dabar dar taip sakau, kad niekad nenoreciau uz save zymiai aukstesnio vaikino smile kai paklausia koks jo ugis turetu but, atsakymas buna toks:"180 per akis ir tik ne aukstesnis big_smile:D:D"
ir is viso!aisku, kad ne kliutis wink beto, nemanau, kad tavo ugis mazas hmm taip kad neieskokim saknu ten, kur ju nera...arba...paneles tau per aukstos tenka :::b56 smile