12,861

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nijolė, 21 пишет:

hey, vaikai vaikuciai :::b25
pirmiausia kloju geles ir vainikus :::700:::b52:::906 Dianai... tai ka.. mergina, jau ale didele esi wink 19 turi wink sveikinu :::440 hmmm.. ko cia tau vaikuti, palinketi :V kokiu dainu pridainuoti :::b16 ? bet vienaip ar kitaip wink manau mes kooperuosim tuos gimtadienius :-) jei tavo planai nepasikeite :::920
----------------
o dbr jau rimtas pokalbis :::808 ai vaikai, tingejau parasyti :::818 paskaityti :::818 tai snd va nusprendziau brukstelt trumpai :-) priraset daug, sveikatos neturiu skaityt :V bet maciau viena dedziu sugrizusi :H [pats laikas big_smile) ]
>>>dar matau Vijos nesamones :::b02 nu, ponia/panele moderatore ir visokia kitokia didziai gerbiama big_smile) manau, sitas jums iskiles klausimas kaip temos uzrakinimas buvo jau aptartas prie apskritojo ieskoko stalo su edvardu, kuris mus globoja :H myli :::727 ir visaip kitaip nerealiai tausodamas :::234 uztaria :::b18 tad, jau cia galite neisradineti dviracio.... nepavyks musu apgauti tongue
>>>>>na, papasakosiu kaip as leidau pastarasias kelias sav. big_smile) .. turbut miegojau, miegojau... na, miegojau big_smile ka dar cia pasakoti ir ka dar meluoti :::100 pries sav buvau susitikus Auste su sese (kuri jau manimi nebesistebejo) ir Lina, kuris suvalge mano pyraga :::018 grizau namo ir ejau miegot, nes 6dieni vaikai didi diena buvo >>> :::211 <<< kazkokiu nesuvokiamai nepaaiskinamai kosmiskai fantastiniu su mistikos elementais budu as rytoj einu pasiimti tokios plastikines korteles big_smile) ACIUUUUUUU :::a38:::a38:::a38:::a38 nereikia tiek geliu :::a38:::a38:::a38 ne.. nu nesveikinkit, nereikia :::a38:::a38 juk sakiau aciu :::a38 na, bet jus nerealus, kaip mane sveikinat big_smile o pabandykit i masina kartu sest big_smile) baisu:::215 bet toks likimas :::b02
tai va, velykos kaip ir nieko prasidejo.. bet turbut buvo pirmieji metai, kai nenudaziau ne vieno kiausinio :V kazkaip kazkas ne taip.. bet viena suvalgiau, is grazios idejos ir visokiu kitokiu minciu :::a37 taciau maniau, kad per velykas rasysiu savo referatus, nes nevaziavom niekur (kadangi nera kaip ir t.t.) taciau, mano brangus kaimynai isjunge neta... ir as sedejau neparasius darbo... ....  ... nu zdz.:::026 geriau patylet, nes geltona man prie akiu netinka big_smile) 2dieni nusprendziau, kad neturiu ka veikt visa sav, tai pradejau planuotis 2dieni viska i prieki. 3dieni susitikau su vienu forumo berniuku, kuris pasirodo esas mano kursiokes brolis :-) tai isgere arbatos nulekem pas ja, tai pazaidem toki nerealu stalo zaidima. visai fun buvo big_smile) 4dieni niekas man laiko nerado big_smile tai su kambarioke palaistem jos issikraustyma << zo... lieku gyvent viena.. is pradziu maniau, kad ieskosiu buto.. bet kai akys :::209 pamate kainas, nusprendziau, kad ai.. gal kukliau pagyvensiu big_smile)
>> beje, buvau ana sav labai geras zmogus.. daviau kraujo.. mama sake, kad man :::206 uzkaltu viena uz toki poelgi (nes tipo ir taip nusilpus, o dar puslitriais kraujo svaistausi) bet siaip dziaugiuosi, bliamba, pasauliui kazka gero padariau.. bet kazkaip nekaip jauciausi per visa savaitgali << turbut del to kraujo davimo big_smile) bet dzin big_smile) svarbu dbr geriau :::920
tai va, draugai.. taip ir gyvenu... lb pasiilgau visu :H

skaityt net pawargau bet viena fraze pamaciau, sakai pasiilgai lb visu tai net manes ? :::858

12,862

Linas, 20 пишет:
Edgaras, 19 пишет:

as lb norejau ilgaiu su tawim pabendraut bet edja ne pas sawe buwau ir negalejau aslygu ir noru rodit taip kad deja tongue nors noro buwo tongue

>> reikes kada nors sita klaida sitaisyti :::b18

O taip teks teks ;D bet tas teks tai man skamba kaip tekst tekst ;]

12,863

Ogo net trys dienos praejo :::921 reikia man dazniau pasizeti i knygele neutral nes ten ziuriu prisikaupe gimtadieniu ...Kaltas ;/ kaltas kaltas ...vis tas mano bukumas:::909 ir uzimtumas(nors nezinau kuo ten uzsijemes:::b56) gerai Sveikinimai tapus dar vyresne teta Dianuk :::b27 :::d24:::d24:::d24:::d24:::b27 :::d24:::d24:::d24:::d24
:::b27 :::d24:::d24:::d24:::d24:::b27 :::d24:::d24:::d24

-
-Nyjole as turiu radara nuo tu kurie isijeme sviezias teises :=D todel taves nebijau tongue ir atsargiai kelyje :::920 saugumas svarbiausias !Ir baik is kaimynu vokt interneta:::917 Nu negrazu ;(
-
-Edgaras kaip visada meiles ir demesio istroskes:::961:::742 zodziu viskas grazu tik gimtadienio kaltininke pasiroda labai retai ,bet uztat reikiamiausiu momentu wink
o as , ka as:? vel darba pakeiciau big_smile

12,864

Edgaras, 19 пишет:
Linas, 20 пишет:
Edgaras, 19 пишет:

as lb norejau ilgaiu su tawim pabendraut bet edja ne pas sawe buwau ir negalejau aslygu ir noru rodit taip kad deja tongue nors noro buwo tongue

>> galshlunas ;D

12,865

Linas, 20 пишет:
Edgaras, 19 пишет:
Linas, 20 пишет:
Edgaras, 19 пишет:

>> galshlunas ;D

manau, Edgaras kita minti turejo :V ir vienintelis gaslunas esat jus big_smile) gal ten tas tekst tekst po :::123 o tu.....
-----------
>> Edgarai, na, nepazistu taves :::818 tai kaip man taves pasiilgti ???

12,866

Nijolė, 21 пишет:
Linas, 20 пишет:
Edgaras, 19 пишет:
Linas, 20 пишет:
Edgaras, 19 пишет:

>> galshlunas ;D

manau, Edgaras kita minti turejo :V ir vienintelis gaslunas esat jus big_smile) gal ten tas tekst tekst po :::123 o tu.....
-----------
>> Edgarai, na, nepazistu taves :::818 tai kaip man taves pasiilgti ???

>> Nijole, manes kaledu senelis prase tau si bei ta perduoti.. imk >> :::a22

12,867

aciu uz sveikinimus smile
pasirodau kai galiu, parasau kai turiu ka pasakyt wink
Nijolyte, nebijau visai as su tavim vaziuot tongue nes speju, kad savo masinike myli ir todel nenoretum, kad jos sedynes spalva pasikeistu ;D tad ner man ko bijot wink ir graziausi sveikinimai nuo manes :::a20:::228:::a20:::228:::a20:::228:::a20

12,868

Paulius 16, Panevėžys, lygis — nežinau, koks -8...

12,869

Linai, :::206
>>> Diana, big_smile na, apie kokia spalva cia kalbi :V fuuuuuu..... ;D
>> Pauliau :::921 minus 8??? prastai.. prastai...

12,870

ej as tik paklausiau tongue o jus jau mane i kampa spaudziat ;D o tas tekst tekst tai is youtubes big_smile parase uzklausa songokas lietuwiskai ir wisa waizdeli paziureja suprasit ka turejau omeny :::937 dar db juokas paima kai prisimenu :::024

12,871

Edgaras, 19 пишет:

ej as tik paklausiau tongue o jus jau mane i kampa spaudziat ;D o tas tekst tekst tai is youtubes big_smile parase uzklausa songokas lietuwiskai ir wisa waizdeli paziureja suprasit ka turejau omeny :::937 dar db juokas paima kai prisimenu :::024

Ka cia turiu daryt:::921
-
-

Nijolė, 21 пишет:

>> Pauliau :::921 minus 8??? prastai.. prastai...

Pritariu ;D Nu bet cia jo pirmas postas :=D grazu grazu :V

12,872

...naktinejam toleliau.

..Miela Dianuke, sveikinu su senejimo naujiena!:) Sis paskutinis -nioliktas gimtadienis, kaip mirties nuosprendis, graksciai atveria nauja gyvenimo etapa, kuriame zmones nebe auga, o seneja...:) Sveika istojus i seniu kluba, skias... 8)

Nijolyt, amm... Tai jei kada busi Klaipedoj, pranesk is anksto;) idesiu skelbima i laikrascius nieko nenutuokianciams ir visiskai nekaltiems pestiesiems ispeti apie paprastejusias pesciuju vaiksciojimo salygas big_smile big_smile big_smile big_smile

Pauliau 16. -8 sakai...... hmmm...... Malonu matyt nauja derva pasiruosusia ileist saknis ir klestet :] Bet, kad zydejimas prasidetu, pirma turi atsikratyt jungo vadinamo "-8". Pradekim terapija nuo to, kad tu issamiai, isplestinai ir detaliai apipasakosi aplinkybes ir visa kita, kas tau i galva saus. Mes mielai issklausysim! big_smile) (tie 1288 puslapiai ne is neturejimo ka veikt isaugo ;D Cia vyksta rimtas darbas. Tad prie darbo, mielieji ;D )

---

Ka cia dar norejau pasakyt... ah, taip. Gyvybe mezgasi nepriklausomai nuo to ar aplinka labai salta ar labai silta. Taciau jai mezgiantis yra svarbu, kad butu daug morku. Tad mielosios gyvybes, skaniu jums morku. wink (krimst)

12,873

na manau jis noredamas cia papult galwele pasuktu ir butu aktyvesnis ir isradingesnis, manau pamate atejo is lempos parase ir isejo kazi ar bepasirodys ;D na bet cia tik mano spejimas na gal ir nuomone tokia ;D ;]

12,874

Taip, tu remies statistine patirtimi sito klubo big_smile cia 99% atejusiuju ir parasiusiuju - dinge be zinios ;D

12,875

big_smile butnent , balius baigtas k..... namo ;D pirk bilieta ;D wa tuo wiskas ir pasakyta big_smile

12,876

...gerai, kad mielieji rasytojai nezino, kokia bilieto kaina. Antraip vargei ar rasytu isviso ;D ;D ;D (kaip jus galvojat is ko Tata sugeba pirkt alu, atostogaut ir po siltuosius krastus keliavot?:DD)

12,877

manau tu mus isnaudoji nuleisk antkainius ;D

12,878

Kad kazka isnauduot, reikia nauduot... as jusu gi nenauduoju big_smile jus nenauduojami ! big_smile O tai, kad paremiate skurdu NIK fonda yra tiesiog... fantastiskai nuostabeliausias veiksmas kuri jus per visa savo gyvenima galite nuveikt ! big_smile big_smile

Ok. Tai baigiam apie finansines smulkmenas big_smile)

12,879

Nijolė, 21 пишет:

>>> Diana, big_smile na, apie kokia spalva cia kalbi :V fuuuuuu..... ;D

va todel esu isitikinusi, kad vairuosi tvarkingai :::920 ;D ;D ;D ;D
p.s. gal mums jau reiketu pagalvot, kuris tas savaitgalis galetu but? :::b18
Auri, aciu uz sveikinimus ir apsvietima, kas manes laukia po paskutinio -iolikos big_smile

12,880

Aaawww, Dianiuk, juk tu zinai, kad as visada mielai ir nuosirdziai apie viska... big_smile) Tai kaip sventei? :]