Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)
bet cia jus vieni kitiems pataikaujat ;(
Jo neimk i kepenys :=D zek as Auriui dar 10 ir jau bus 100010 ;D
paskui Eglei 10 taika ir ramybe
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ivertink zmogu esanti virs taves :)
Страницы Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
bet cia jus vieni kitiems pataikaujat ;(
Jo neimk i kepenys :=D zek as Auriui dar 10 ir jau bus 100010 ;D
paskui Eglei 10 taika ir ramybe
10 geru minciu turi
Laura>> 5 dar ne karto nemaciau jos pasisakymo..
Na, duosim Vaivai 9 balus del to, kad jos avatare mergina plikais papais, tai ta pati ir tiketasi isvysti fotonuotraukuose... deje, nusivylimas... et... )
galiu skertis cyrvi
na vien uz tuos fainus geltonus siotus su gelem duodu 10
oi kaip faine ne mane vertino o mano sortu pamalonintas kad esu
o man vat visai ne tie sortai pasirode liuks (nors stiliavi stiliavi tokie, i akis iskart krenta ), o kas... juokaudama minties taip ir nebaigiu sakinio
man avataras vat idomus
sakyciau, jog ta nenuilstanti besistebeti veido israiska verta maziausiai 9 balu
(beje, to vyrioko ir sukuosena visai nieko
:D:D)o po avataru slypintis zmogus, matos, kad nebijantis pajuokauti, o tai vertinu 10 balu
p.s.: mano vertinimas nebutinai turi atitikti kitu vertinimus, todel galite kreiptis i...
Ingrida>> maloni naujoke (forume) kuri turi ka pasakyti kitiems zinoma kad 10(nes kartais pritaria ir mano nuomonei )
iginVaiva - 9,9 Protinga mergiotė, bet kažkada kažkas buvo, ko netasimenu, ir dėl ko negaliu rašyt 10 ;D
Karolina - 10 uz tai, kad atradus savo stiliuka (bent jau man taip foto pasirode) ir uz tai, kad foto tokios kazkokios su gerom emocijom
iginVaiva - 9,9
Protinga mergiotė, bet kažkada kažkas buvo, ko netasimenu, ir dėl ko negaliu rašyt 10 ;D
idomiai ir kas taip buvo?:) jau sudominai?..gal bilobil atminti skatina ;D
iginVaiva - 9,9
Protinga mergiotė, bet kažkada kažkas buvo, ko netasimenu, ir dėl ko negaliu rašyt 10 ;D
>> sitas zmogus geras ir alu kartu geriam svyturio alu arba dar koki nors skanumyna :-) ir maista kelis kartus gaminome.. (mm) ir tranzavome ir vazinejomes ko tik nedareme mes su ja :H
> bet jei is tikro tai as jos nepazistu
Linukui tai duodu 10 bet jei balandzio 25d kai kur neatkeliaus... tai taip ir zinokis Linuk
Linukui tai duodu 10
bet jei balandzio 25d kai kur neatkeliaus... tai taip ir zinokis Linuk
![]()
>> na as nespesiu visu savo darb nudirbti... :V
oo kokie zmones Ponas Abugelis:D nu nieko neprikisi 10 balu:D uz humoro jausma, idomia asmenybe, buvima nuostabiu draugu, kuris netingi kad ir 70km atsitrenkt
labai zavi panele... 10 balu
nuodemis verta 9.8
idomios nuotraukos o šiaip tuos žymius šortukus norėjau pamatyt
man patinka, 10. Beje už humoro jausmą taip pat tiek skiriu
10
Страницы Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ivertink zmogu esanti virs taves :)