13,161

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Fiodoras, 25 пишет:

eiiiii o kur Edgaras big_smile

Nežinau jis visada čia, jei pašauksi garsiai, garsiai, atbėgs .

13,162

ai nea, ten ne edgaras spaudos kioske dirba gi ;D sumaisiau ;D nu tada gal jis zvejyboj? big_smile

13,163

Diana, 19 пишет:
Fiodoras, 25 пишет:
Diana, 19 пишет:

as imo Aurio varianta del memelio big_smile

nu ar grazu <<<negrazu ne big_smile ir nesyticiok ;(
:::b33 tai kas geresnio musu zemei :::110

sicia biski neparisau, ar as is ko tyciojuos? :? na, taip klaida iveliau, bet gi visi darom klaidu tongue
geresnio? hm... pagaliau nusipirkau rankine ;D va tau ir visas geris mano dienelej snd smile

klaidos atleidziamos ,o as tas kas klaidas atleidzia ,tris svaika maryja,ir vienas teve musu
<<<<

Auris, 20 пишет:
Diana, 19 пишет:
Auris, 20 пишет:
Diana, 19 пишет:

su vienu sargybiniu - Edgaru big_smile jei penktadieni pitum but, tada man jau i paskaitas nelb iseina.... hm... :? pagalvosiu dar del sito varianto big_smile

joa ir as praleisciau paskaitas tada. Bet watahel ;D tinka man ;D

nu gerai gerai smile tokiu atveju as nors ir ketvirtadieni galiu atvaziuot ;D

nea geriau penktadieni nes ketvirtadieni per anksti big_smile

tai man cia ir suprast kad miegojo su Diana big_smile kas cia pasidare kol nebuvau :?

13,164

Fiodoras, mes cia baliu organizuojam uz 2 sav :] va kas cia pasidare big_smile

13,165

Tai dar nemiegojo jis miega,prieš  susitikimą ,kad neužmigtu ;D

13,166

Auris, 20 пишет:
Diana, 19 пишет:
Auris, 20 пишет:
Diana, 19 пишет:

su vienu sargybiniu - Edgaru big_smile jei penktadieni pitum but, tada man jau i paskaitas nelb iseina.... hm... :? pagalvosiu dar del sito varianto big_smile

joa ir as praleisciau paskaitas tada. Bet watahel ;D tinka man ;D

nu gerai gerai smile tokiu atveju as nors ir ketvirtadieni galiu atvaziuot ;D

nea geriau penktadieni nes ketvirtadieni per anksti big_smile

gi zinau, kad per anksti, gasdinu tik wink

13,167

Auris, 20 пишет:

o as sakau kas cia per seisminiai aktyvumai :? taip ir galvojau juk visada pries metines panaisiai buna :::b18 tai tusofke pasjus pareina ? reikia ir Milane su bratka pamineti lietuviska svente:V kaiptik bus proga pretest riima maratona big_smile

13,168

Fiodoras, 25 пишет:
Auris, 20 пишет:

o as sakau kas cia per seisminiai aktyvumai :? taip ir galvojau juk visada pries metines panaisiai buna :::b18 tai tusofke pasjus pareina ? reikia ir Milane su bratka pamineti lietuviska svente:V kaiptik bus proga pretest riima maratona big_smile

Joa, balandzio 28 diena mano gimtadienis smile tai 25d rinksimes klaipedoj atsvest big_smile tai jus ten Milane butinai pakelkit taurikes, mes klaipedoj pakelsma uz jus taipogi ! big_smile~

13,169

no problem :::b18 mes nu as  jau nuo sendien iki 28 galim ar galim (galiu)pratest (viskas priklauso nuo brolio ar bus vienaskaita ar dviskaita ar daugiskaita)  ,vistiek dar neisejo kaipreikiat iki komos nusiryt big_smile bus proga gal ir nuotrauku prydarysim kaip patvory gulim:D

13,170

Jei bus daugiskaita ir bus tai visiškai taip taip taip:D~

13,171

voo fotkes tai mus labiausiai domins ;D mes irgi imesim savo nuotykius ;D

13,172

beje, nilke, diana ir visi kas atvaziuoja big_smile ka manot apie panku tema? big_smile visiskai kreizy outfitas ir siusenos sukuosenos? :::714:::714:::714

13,173

Auris, 20 пишет:

beje, nilke, diana ir visi kas atvaziuoja big_smile ka manot apie panku tema? big_smile visiskai kreizy outfitas ir siusenos sukuosenos? :::714:::714:::714

>>> o tu gal pamirsai jur tu gyveni ? big_smile big_smile kokie dar pankai klaipedoje.. :?

> na tik siaip cia toks pastebejimas smile

13,174

baik tu juokus big_smile yra cia tu panku ir t.t. tik kad maziau nei Vilniuj. Negalima gi lyginti dvigubai mazesnio miestucio su sostine big_smile) Ir as cia gana daznai ijunges susisiausimo pavara pavaikstau ir nieko :] Ir kodel bijoti gyvenimo dogmu? wink kodel negalima paimti ir nupusti - nuvaziuoti nuo stogo? big_smile)

13,175

as uz, jei mano gyvybei pavojaus nekyla ;D  :::035

13,176

labai saunu kad uz big_smile~ nes man norisi nuo proto nusokt ta diena ;D

13,177

o as visad kaip beprote, tai man nieko tokio ;D saunu, kad yra zmoniu, norinciu durniuot kartu :::717 tik tada dar gerai reiktu pagalvoti ka rengtis, kad nei susalt (arba cia jau kai kas turetu vargo ;D ) nei kur nors ismegt.... ;D

13,178

na as tikiuos, kad nelis ta diena... :? nes norisi ir fule palost ;D o vat todel, kad mes visi pankovi losim fule ;D tai cia klasika bus ;D ir salta nebus wink pamatysit. Pazadu big_smile Na, gerai, beveik pazadu big_smile bet drauge Tekila nudirbs visa darba uz mumis manau big_smile) big_smile) big_smile)

as taij susirasiu kokius apiplysusius dzinsus, susiausiu savo makufele, uzsimausiu baikeriska koza ;D pasieskosiu akiniu nuo saules (nesioju kontaktinius lesius, tai paprastu akiniu nebevartoju jau senai)... big_smile ir issitaturuosiu Nijole ant nugaros ;D ;D ;D :::639:::259:::960:::960:::960:::960:::960

13,179

nu as irgi labai tikiuos, kad nelis, nes kitaip reik gerai pagalvot ka su plaukais daryt big_smile
hm... na o jei fule, tai vadinas reik sustruosius kedukus pasiimt (kuriu man lb gaila fulei :V ) pz, tikiuos, kad su masina varysim big_smile :::818
Nijole, galvok kokia bauda Auriui db tokiu atveju jei tavo vaizdo nebus ant jo nugaros ;D

13,180

hehehhehehe ;D ;D Tai dzin tas lietus !! Sketis rankoj ir ranksluostis pazasty ir sukuosena gyvuos ;D pasiimkit sukas ir zele, del visa ko ;D

Kas del fules, tai as turiu tokius su spygliais ;D bus galima pamindzioti jums kojas!! big_smile~ na, o jei gaila keduku, tai basom! Zinok visai gerai zaidziasi basom :]

Nilkiau, gali nesistengti big_smile tikrai bus ;D tik kad panasumu rast, reikes ikalt 5 stopkes tekilos kaip minimum ;D ;D