Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
eiiiii o kur Edgaras
Nežinau jis visada čia, jei pašauksi garsiai, garsiai, atbėgs .
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 657 658 659 660 661 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
eiiiii o kur Edgaras
Nežinau jis visada čia, jei pašauksi garsiai, garsiai, atbėgs .
ai nea, ten ne edgaras spaudos kioske dirba gi ;D sumaisiau ;D nu tada gal jis zvejyboj?
Fiodoras, 25 parašė:Diana, 19 parašė:as imo Aurio varianta del memelio
nu ar grazu <<<negrazu ne ir nesyticiok ;(
tai kas geresnio musu zemei
sicia biski neparisau, ar as is ko tyciojuos? :? na, taip klaida iveliau, bet gi visi darom klaidu
geresnio? hm... pagaliau nusipirkau rankine ;D va tau ir visas geris mano dienelej snd
klaidos atleidziamos ,o as tas kas klaidas atleidzia ,tris svaika maryja,ir vienas teve musu
<<<<
Diana, 19 parašė:Auris, 20 parašė:Diana, 19 parašė:su vienu sargybiniu - Edgaru jei penktadieni pitum but, tada man jau i paskaitas nelb iseina.... hm... :? pagalvosiu dar del sito varianto
joa ir as praleisciau paskaitas tada. Bet watahel ;D tinka man ;D
nu gerai gerai tokiu atveju as nors ir ketvirtadieni galiu atvaziuot ;D
nea geriau penktadieni nes ketvirtadieni per anksti
tai man cia ir suprast kad miegojo su Diana kas cia pasidare kol nebuvau :?
Fiodoras, mes cia baliu organizuojam uz 2 sav :] va kas cia pasidare
Tai dar nemiegojo jis miega,prieš susitikimą ,kad neužmigtu ;D
Diana, 19 parašė:Auris, 20 parašė:Diana, 19 parašė:su vienu sargybiniu - Edgaru jei penktadieni pitum but, tada man jau i paskaitas nelb iseina.... hm... :? pagalvosiu dar del sito varianto
joa ir as praleisciau paskaitas tada. Bet watahel ;D tinka man ;D
nu gerai gerai tokiu atveju as nors ir ketvirtadieni galiu atvaziuot ;D
nea geriau penktadieni nes ketvirtadieni per anksti
gi zinau, kad per anksti, gasdinu tik
Fiodoras, mes cia baliu organizuojam uz 2 sav :] va kas cia pasidare
o as sakau kas cia per seisminiai aktyvumai :? taip ir galvojau juk visada pries metines panaisiai buna tai tusofke pasjus pareina ? reikia ir Milane su bratka pamineti lietuviska svente:V kaiptik bus proga pretest riima maratona
Auris, 20 parašė:Fiodoras, mes cia baliu organizuojam uz 2 sav :] va kas cia pasidare
o as sakau kas cia per seisminiai aktyvumai :? taip ir galvojau juk visada pries metines panaisiai buna tai tusofke pasjus pareina ? reikia ir Milane su bratka pamineti lietuviska svente:V kaiptik bus proga pretest riima maratona
Joa, balandzio 28 diena mano gimtadienis tai 25d rinksimes klaipedoj atsvest tai jus ten Milane butinai pakelkit taurikes, mes klaipedoj pakelsma uz jus taipogi ! ~
no problem mes nu as jau nuo sendien iki 28 galim ar galim (galiu)pratest (viskas priklauso nuo brolio ar bus vienaskaita ar dviskaita ar daugiskaita) ,vistiek dar neisejo kaipreikiat iki komos nusiryt bus proga gal ir nuotrauku prydarysim kaip patvory gulim:D
Jei bus daugiskaita ir bus tai visiškai taip taip taip:D~
voo fotkes tai mus labiausiai domins ;D mes irgi imesim savo nuotykius ;D
beje, nilke, diana ir visi kas atvaziuoja ka manot apie panku tema? visiskai kreizy outfitas ir siusenos sukuosenos?
beje, nilke, diana ir visi kas atvaziuoja ka manot apie panku tema? visiskai kreizy outfitas ir siusenos sukuosenos?
>>> o tu gal pamirsai jur tu gyveni ? kokie dar pankai klaipedoje.. :?
> na tik siaip cia toks pastebejimas
baik tu juokus yra cia tu panku ir t.t. tik kad maziau nei Vilniuj. Negalima gi lyginti dvigubai mazesnio miestucio su sostine ) Ir as cia gana daznai ijunges susisiausimo pavara pavaikstau ir nieko :] Ir kodel bijoti gyvenimo dogmu? kodel negalima paimti ir nupusti - nuvaziuoti nuo stogo? )
as uz, jei mano gyvybei pavojaus nekyla ;D
labai saunu kad uz ~ nes man norisi nuo proto nusokt ta diena ;D
o as visad kaip beprote, tai man nieko tokio ;D saunu, kad yra zmoniu, norinciu durniuot kartu tik tada dar gerai reiktu pagalvoti ka rengtis, kad nei susalt (arba cia jau kai kas turetu vargo ;D ) nei kur nors ismegt.... ;D
na as tikiuos, kad nelis ta diena... :? nes norisi ir fule palost ;D o vat todel, kad mes visi pankovi losim fule ;D tai cia klasika bus ;D ir salta nebus pamatysit. Pazadu Na, gerai, beveik pazadu bet drauge Tekila nudirbs visa darba uz mumis manau ) ) )
as taij susirasiu kokius apiplysusius dzinsus, susiausiu savo makufele, uzsimausiu baikeriska koza ;D pasieskosiu akiniu nuo saules (nesioju kontaktinius lesius, tai paprastu akiniu nebevartoju jau senai)... ir issitaturuosiu Nijole ant nugaros ;D ;D ;D
nu as irgi labai tikiuos, kad nelis, nes kitaip reik gerai pagalvot ka su plaukais daryt
hm... na o jei fule, tai vadinas reik sustruosius kedukus pasiimt (kuriu man lb gaila fulei :V ) pz, tikiuos, kad su masina varysim
Nijole, galvok kokia bauda Auriui db tokiu atveju jei tavo vaizdo nebus ant jo nugaros ;D
hehehhehehe ;D ;D Tai dzin tas lietus !! Sketis rankoj ir ranksluostis pazasty ir sukuosena gyvuos ;D pasiimkit sukas ir zele, del visa ko ;D
Kas del fules, tai as turiu tokius su spygliais ;D bus galima pamindzioti jums kojas!! ~ na, o jei gaila keduku, tai basom! Zinok visai gerai zaidziasi basom :]
Nilkiau, gali nesistengti tikrai bus ;D tik kad panasumu rast, reikes ikalt 5 stopkes tekilos kaip minimum ;D ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 657 658 659 660 661 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~