1,701

Re: Blevyzgos...

niu joa rytas... eisiu tuoj paparcio ziedo ieskoti wink

1,702

Auri, tau gerai, tau vienam atostogos..o mums darbelio nusimato, bent man, irgi eisiu jau miegučio, nors dar pabendraut norėčiau..

1,703

blem... bet jei rasi tai iskart keliauk i psichuske, nes ko gero bus kas nors negerai su baskariku ;D (cia man taip draugas buvo patares, kai ieskojau to ziedo ;D )

1,704

na, tada labanakt Aurelija, Evaldai wink
Auri, as pasiryzus KUILIUS skaityt, o tu 8 psl neiveiki big_smile LODORIUS tongue
as tai dar pasidarbuosiu big_smile

1,705

nu tai tu pasiryzus, o as apie save juk nieko nesakiau big_smile juk mes snekejom, kad as esu lodorius ir is lovos neislipu ir tinginiauju kasdien ;D juk man atostogos, negi negaliu as sau to leisti ? big_smile) big_smile) big_smile)

1,706

ooooo kas cia da,nemieganciu yra:::305

1,707

labas Tania wink junkis prie musu big_smile

1,708

niu aš sakiau kad eisiu tuoj miegot, bet dar nesakiau kad einu big_smile na bet, o aš vakar jau 60 psl perskaičiau big_smile ir ten pasireikšiu tik tuomet kai viską perskaitysiu big_smile

1,709

Labas Tania. O kam tas miegas? Pagalvok - puse savo gyvenimo pramiegi big_smile vietoj miegojimo geriau patinginiaut gi ;] pvz kaip as ;D

1,710

laba  Ingrida, bandau kazka panasaus daryt. biski sunkiai man cia sekas,pirma diena sa cia. draugele priregino:::d07

1,711

Tania, tau puikiai pavyksta big_smile net sokt sugebi..man tai sokas buvo cia pirma kart atejus ir Auri pamacius :::044:::044:::044
Aurelija, nu nejuokyk nu big_smile as tai skaitysiu po mokslu baigimo tongue o db jau kokiu manau paskutiniu 40 psl esu skaicius big_smile

1,712

tai va radau as ta paparcio zieda... kai agurkai prades zydeti galesiu parodyti kaip atrodo... big_smile
na as jau lekiu liulio tai labanakt visiems... wink

1,713

na taip puse gyvenimo pramiegam,dali pradirbam,o kas lieka prageriam:::501:::517

1,714

Tania, 22 пишет:

na taip puse gyvenimo pramiegam,dali pradirbam,o kas lieka prageriam:::501:::517

man rodos, kad tu daugiau nei pritapsi :::035:::035:::035

1,715

natai labanakt evaldas:::d17

1,716

Labanakt Evaldai.

Aurelija, ka tu ten skaitai? irgi nika? yikes alia drasiasirdes jus rimtuoles sakes, negaliu atsidziaugt jusu fainumu :H

Ingrida, kas cia dabar per keistos uzleptos mintys susijusios su mano vardu? big_smile kas ten jau tokio buvo kai mane pamatei, a? a? :?

Tania, tai vat. Bet galima dali pragert ir dali pratinginiaut ;D ir viskas ore. big_smile~

1,717

Sveikute Tania, tai dažniau čia užsuk ir būsi jau sava wink
Ingrida, aš kalbu apie pradžią, o jei apie paskutinius puslapius tai jau irgi tikriausiai siekia 40, nes kiekvieną dieną skaitau jei kas parašyta big_smile
Auri, baik tu vieną kartą tinginiaut :::914
Evaldai, labanktukas wink

1,718

oi netycia ,visai ne tai norejau idet:::818

1,719

Aurelija, tinginiauti sustoti nebegaliu ;D tam nebera galo ;D pas mane pavaru deze sugedo tai uzstrigau dabar ant tinginiavimo pavaros artimiausius 4 menesius iki Rugsejo ;D na o tada pasikeisiu tepalus ir nauja transformatorine isimesiu, kad sugrizciau i tarasa... na nieko ypatingo, as usual.. big_smile) big_smile)

1,720

bet kokie cia grazus smailai:::d37:::d98