Re: Blevyzgos...
niu joa rytas... eisiu tuoj paparcio ziedo ieskoti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 84 85 86 87 88 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niu joa rytas... eisiu tuoj paparcio ziedo ieskoti
Auri, tau gerai, tau vienam atostogos..o mums darbelio nusimato, bent man, irgi eisiu jau miegučio, nors dar pabendraut norėčiau..
blem... bet jei rasi tai iskart keliauk i psichuske, nes ko gero bus kas nors negerai su baskariku ;D (cia man taip draugas buvo patares, kai ieskojau to ziedo ;D )
na, tada labanakt Aurelija, Evaldai
Auri, as pasiryzus KUILIUS skaityt, o tu 8 psl neiveiki LODORIUS
as tai dar pasidarbuosiu
nu tai tu pasiryzus, o as apie save juk nieko nesakiau juk mes snekejom, kad as esu lodorius ir is lovos neislipu ir tinginiauju kasdien ;D juk man atostogos, negi negaliu as sau to leisti ?
)
)
)
ooooo kas cia da,nemieganciu yra
labas Tania junkis prie musu
niu aš sakiau kad eisiu tuoj miegot, bet dar nesakiau kad einu na bet, o aš vakar jau 60 psl perskaičiau
ir ten pasireikšiu tik tuomet kai viską perskaitysiu
Labas Tania. O kam tas miegas? Pagalvok - puse savo gyvenimo pramiegi vietoj miegojimo geriau patinginiaut gi ;] pvz kaip as ;D
laba Ingrida, bandau kazka panasaus daryt. biski sunkiai man cia sekas,pirma diena sa cia. draugele priregino
Tania, tau puikiai pavyksta net sokt sugebi..man tai sokas buvo cia pirma kart atejus ir Auri pamacius
Aurelija, nu nejuokyk nu as tai skaitysiu po mokslu baigimo
o db jau kokiu manau paskutiniu 40 psl esu skaicius
tai va radau as ta paparcio zieda... kai agurkai prades zydeti galesiu parodyti kaip atrodo...
na as jau lekiu liulio tai labanakt visiems...
na taip puse gyvenimo pramiegam,dali pradirbam,o kas lieka prageriam
na taip puse gyvenimo pramiegam,dali pradirbam,o kas lieka prageriam
man rodos, kad tu daugiau nei pritapsi
natai labanakt evaldas
Labanakt Evaldai.
Aurelija, ka tu ten skaitai? irgi nika? alia drasiasirdes jus rimtuoles sakes, negaliu atsidziaugt jusu fainumu :H
Ingrida, kas cia dabar per keistos uzleptos mintys susijusios su mano vardu? kas ten jau tokio buvo kai mane pamatei, a? a? :?
Tania, tai vat. Bet galima dali pragert ir dali pratinginiaut ;D ir viskas ore. ~
Sveikute Tania, tai dažniau čia užsuk ir būsi jau sava
Ingrida, aš kalbu apie pradžią, o jei apie paskutinius puslapius tai jau irgi tikriausiai siekia 40, nes kiekvieną dieną skaitau jei kas parašyta
Auri, baik tu vieną kartą tinginiaut
Evaldai, labanktukas
oi netycia ,visai ne tai norejau idet
Aurelija, tinginiauti sustoti nebegaliu ;D tam nebera galo ;D pas mane pavaru deze sugedo tai uzstrigau dabar ant tinginiavimo pavaros artimiausius 4 menesius iki Rugsejo ;D na o tada pasikeisiu tepalus ir nauja transformatorine isimesiu, kad sugrizciau i tarasa... na nieko ypatingo, as usual.. )
)
bet kokie cia grazus smailai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 84 85 86 87 88 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...