1,801

Re: Blevyzgos...

Aurelija, 19 пишет:

ale matau, gal iš tikrųjų čia kažkas pas jūs mezgas, abu pradingstat ir sugrįžtat tuo pačiu :::608

Taip, nes mes nieko nelaukiam.... ;D Mes ne taip, kaip kaikurie is cia.... ;D

1,802

Aurelija, nu tai kitaip ir but negali big_smile cia kaip koks tarnubinis romanas..zinai, kad kiti nesusiprastu...tai atvaziuoja abu iki darbo..bet vienas kazkuris po 10 min ieina :::044:::044:::044
Sigitai, tai musu su Evaldu rugseji..kas 2 nzn big_smile o jus tikiuos iki Naujuju irgi sukursit seima wink

1,803

Aurelija, 19 пишет:
Auris, 21 пишет:

Ogi visiskai toks pats wink Musu abieju vardai yra sudaryti is Auroros ;] kas reiskia kad mes visur ir visada atnesam saules spindesy, siluma ir dziaugsma :H

na ne visai taip, mano vardas iš lotyniško žodžio aurum ar kaip ten, kuris reškia auksą, Mendelėjavo lentelėj tokį gali rast big_smile o jei rimtai, tai verčiasi auksinė wink

nu ok gal tu ir teisi big_smile visgi mano reiksme bisq labiau nukvankus:

Aurimas (04.09), – lietuvių: au (prūsiškai „be, nuo, šalin“) + rim- (rimti, rimo)

Kitaip tariant: be rimtumo, nuo rimtumo, salin rimtumo ;D nu argi ne tiesa? big_smile)

1,804

Ingrida, nesvarbu kas antireiji, svarbiausia, kad abejose sudalyvauciau.... kitu atveju, nezine kelinti mes zenysymes.... ;D

1,805

Auris, 21 пишет:
Aurelija, 19 пишет:
Auris, 21 пишет:

Ogi visiskai toks pats wink Musu abieju vardai yra sudaryti is Auroros ;] kas reiskia kad mes visur ir visada atnesam saules spindesy, siluma ir dziaugsma :H

na ne visai taip, mano vardas iš lotyniško žodžio aurum ar kaip ten, kuris reškia auksą, Mendelėjavo lentelėj tokį gali rast big_smile o jei rimtai, tai verčiasi auksinė wink

Aurimas (04.09), – lietuvių: au (prūsiškai „be, nuo, šalin“) + rim- (rimti, rimo)

Kitaip tariant: be rimtumo, nuo rimtumo, salin rimtumo ;D nu argi ne tiesa? big_smile)

uoj Auri, žinai, gal ir tiesa big_smile bet manau, kai reikia būni rimtas, suderini viską wink
Sigitai, na mes ne stabdžiai, tiesiog vat laiko nėra sad

1,806

Auris, 21 пишет:
Aurelija, 19 пишет:
Auris, 21 пишет:

o man rodos, kad sio vardo kilme nuo zodziu ...kurie sklido miske pasiklydus Barborytei big_smile AUUUU!!! RIMASSSS!! big_smile kazkokia bobute isgirdo ir pagalvojo, kad visai nieko vardas wink tongue
p.s. kol pavasaris vynui sudie..kai ruduo sudie mano meile :::234

1,807

Aurelija!!! baik teisintis!!!
Auri, tave tai irgi liecia, nes kazko labai nutilo kalbos apie jusu su Gabija vestuves... ;D

1,808

Sigitas, 25 пишет:

Aurelija!!! baik teisintis!!!
Auri, tave tai irgi liecia, nes kazko labai nutilo kalbos apie jusu su Gabija vestuves... ;D

tai ką jam čia vienam šnekėt, kai Gabijos nėr :::734 vargšas sielvartauja ir apie vestuves su grauduliu prisimena ir tik laukia kol mylimoji pasirodys... va šiandien kartelį buvo, bet tik vieną ar kelis postus parašė ir pabėgo..

1,809

Liaukis Aurelija, nejaugi Auris negali vienas paplanuot??? na nors kazka.... ;D

1,810

Gabijukas erzina mus big_smile ot mes jai baliu padarysim, kai gris i Italija tongue che big_smile
Sigitai, niekaip negaliu atsistebet kaip tavo kunas isbluko nuo pavasario saules big_smile

1,811

jis db lodoriauja big_smile tad nėr kada vestuves planuot :::044
(Auri neįsižeisk, juokauju :H)

1,812

Ingrida, priekabiauji del avataro ar kaip???? Nes man vis rodo senajy avatara....

1,813

o mums naująjį smile

1,814

Aurelija, 19 пишет:

jis db lodoriauja big_smile tad nėr kada vestuves planuot :::044
(Auri neįsižeisk, juokauju :H)

Nieko tokio, as irgi lodoriauju, bet va laiko randu... ;D
P.S. Stai, visai katik persijunge ir pas mane mano naujasis avataras..... ;D Jegele....:D

1,815

Sigitai..zinai nepriekabiauju big_smile negaliu, juk tu Violetos big_smile:D kazkaip keista, is raumenu kalno virtai i schemu sudarinetoja big_smile musiau chimycini kazka wink

1,816

Ingrida, 22 пишет:

Sigitai..zinai nepriekabiauju big_smile negaliu, juk tu Violetos big_smile:D kazkaip keista, is raumenu kalno virtai i schemu sudarinetoja big_smile musiau chimycini kazka wink

Na, prie manes, kiek pastebiu ir nepriekabiauji, bet as snekejau apie priekabiavima prie mano avataro.... ;D
O kuom virtau, laikui begant, tai avatare puikiai matosi.... is raumenu kalno i dviraty.... ;D

1,817

dvirati??:::041matos, kad schemose as ne bum bum :::921:::913

1,818

Kazkaip pagalvojau kad va mes cia daugiausiai reiskiames sitoj temoj... o to autoriaus kuris sukure sia tema kaip nera taip nera... wink

1,819

manau ten tik perkeltine prasme tas dviratis big_smile o iš schemos, matau rezistorius, skambutį, ar garso išėjimą kažkokį, nors nesu įsitikinus, blogai matosi, bet kad schema tai matos big_smile

1,820

Na gerai, baigiam apie mano avatara ir pratesiam pokalby apie vestuves..... tik gaila, negana to kad Gabijos nera, bet dar ir Auris dingo.... ;D