Re: Blevyzgos...
ale matau, gal iš tikrųjų čia kažkas pas jūs mezgas, abu pradingstat ir sugrįžtat tuo pačiu
Taip, nes mes nieko nelaukiam.... ;D Mes ne taip, kaip kaikurie is cia.... ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 89 90 91 92 93 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ale matau, gal iš tikrųjų čia kažkas pas jūs mezgas, abu pradingstat ir sugrįžtat tuo pačiu
Taip, nes mes nieko nelaukiam.... ;D Mes ne taip, kaip kaikurie is cia.... ;D
Aurelija, nu tai kitaip ir but negali cia kaip koks tarnubinis romanas..zinai, kad kiti nesusiprastu...tai atvaziuoja abu iki darbo..bet vienas kazkuris po 10 min ieina
Sigitai, tai musu su Evaldu rugseji..kas 2 nzn o jus tikiuos iki Naujuju irgi sukursit seima
Auris, 21 parašė:Ogi visiskai toks pats
Musu abieju vardai yra sudaryti is Auroros ;] kas reiskia kad mes visur ir visada atnesam saules spindesy, siluma ir dziaugsma :H
na ne visai taip, mano vardas iš lotyniško žodžio aurum ar kaip ten, kuris reškia auksą, Mendelėjavo lentelėj tokį gali rast
o jei rimtai, tai verčiasi auksinė
nu ok gal tu ir teisi visgi mano reiksme bisq labiau nukvankus:
Aurimas (04.09), – lietuvių: au (prūsiškai „be, nuo, šalin“) + rim- (rimti, rimo)
Kitaip tariant: be rimtumo, nuo rimtumo, salin rimtumo ;D nu argi ne tiesa? )
Ingrida, nesvarbu kas antireiji, svarbiausia, kad abejose sudalyvauciau.... kitu atveju, nezine kelinti mes zenysymes.... ;D
Aurelija, 19 parašė:Auris, 21 parašė:Ogi visiskai toks pats
Musu abieju vardai yra sudaryti is Auroros ;] kas reiskia kad mes visur ir visada atnesam saules spindesy, siluma ir dziaugsma :H
na ne visai taip, mano vardas iš lotyniško žodžio aurum ar kaip ten, kuris reškia auksą, Mendelėjavo lentelėj tokį gali rast
nu ok gal tu ir teisi
visgi mano reiksme bisq labiau nukvankus:
Aurimas (04.09), – lietuvių: au (prūsiškai „be, nuo, šalin“) + rim- (rimti, rimo)
Kitaip tariant: be rimtumo, nuo rimtumo, salin rimtumo ;D nu argi ne tiesa?
)
uoj Auri, žinai, gal ir tiesa bet manau, kai reikia būni rimtas, suderini viską
Sigitai, na mes ne stabdžiai, tiesiog vat laiko nėra
Aurelija, 19 parašė:Auris, 21 parašė:Ogi visiskai toks pats
nu ok gal tu ir teisi
visgi mano reiksme bisq labiau nukvankus:
Kitaip tariant: be rimtumo, nuo rimtumo, salin rimtumo ;D nu argi ne tiesa?
)
o man rodos, kad sio vardo kilme nuo zodziu ...kurie sklido miske pasiklydus Barborytei AUUUU!!! RIMASSSS!!
kazkokia bobute isgirdo ir pagalvojo, kad visai nieko vardas
p.s. kol pavasaris vynui sudie..kai ruduo sudie mano meile
Aurelija!!! baik teisintis!!!
Auri, tave tai irgi liecia, nes kazko labai nutilo kalbos apie jusu su Gabija vestuves... ;D
Aurelija!!! baik teisintis!!!
Auri, tave tai irgi liecia, nes kazko labai nutilo kalbos apie jusu su Gabija vestuves... ;D
tai ką jam čia vienam šnekėt, kai Gabijos nėr vargšas sielvartauja ir apie vestuves su grauduliu prisimena ir tik laukia kol mylimoji pasirodys... va šiandien kartelį buvo, bet tik vieną ar kelis postus parašė ir pabėgo..
Liaukis Aurelija, nejaugi Auris negali vienas paplanuot??? na nors kazka.... ;D
Gabijukas erzina mus ot mes jai baliu padarysim, kai gris i Italija
che
Sigitai, niekaip negaliu atsistebet kaip tavo kunas isbluko nuo pavasario saules
jis db lodoriauja tad nėr kada vestuves planuot
(Auri neįsižeisk, juokauju :H)
Ingrida, priekabiauji del avataro ar kaip???? Nes man vis rodo senajy avatara....
o mums naująjį
jis db lodoriauja
tad nėr kada vestuves planuot
![]()
(Auri neįsižeisk, juokauju :H)
Nieko tokio, as irgi lodoriauju, bet va laiko randu... ;D
P.S. Stai, visai katik persijunge ir pas mane mano naujasis avataras..... ;D Jegele....:D
Sigitai..zinai nepriekabiauju negaliu, juk tu Violetos
:D kazkaip keista, is raumenu kalno virtai i schemu sudarinetoja
musiau chimycini kazka
Sigitai..zinai nepriekabiauju
negaliu, juk tu Violetos
:D kazkaip keista, is raumenu kalno virtai i schemu sudarinetoja
musiau chimycini kazka
Na, prie manes, kiek pastebiu ir nepriekabiauji, bet as snekejau apie priekabiavima prie mano avataro.... ;D
O kuom virtau, laikui begant, tai avatare puikiai matosi.... is raumenu kalno i dviraty.... ;D
dvirati??matos, kad schemose as ne bum bum
Kazkaip pagalvojau kad va mes cia daugiausiai reiskiames sitoj temoj... o to autoriaus kuris sukure sia tema kaip nera taip nera...
manau ten tik perkeltine prasme tas dviratis o iš schemos, matau rezistorius, skambutį, ar garso išėjimą kažkokį, nors nesu įsitikinus, blogai matosi, bet kad schema tai matos
Na gerai, baigiam apie mano avatara ir pratesiam pokalby apie vestuves..... tik gaila, negana to kad Gabijos nera, bet dar ir Auris dingo.... ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 89 90 91 92 93 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...