Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tas filmukas vadinas hortonas mes ji turim bet kokybe nekokia
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 682 683 684 685 686 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tas filmukas vadinas hortonas mes ji turim bet kokybe nekokia
na Nijole. kai moki gali viska suderini,, pasimokai diena o vakare gali ir toosintis
Fiodorai , mielasis ar tu zinai??? ar zinai?????? mano giminuke juk ten ;D mano tetuke gyvena joniski puskes mokesi 2 vidurineje ooooooooo, sauliuk, gal mes kokiu bendru rysiu dar turim gal mes kokie uzslepti giminukai ?? mm??? kita teta gyvena dbr kalnelyje, o seneliai stungiuose < prie zagares ten ... nu jau klok tu cia tiesa laukiu, kad net nzn
>>>ne, Linai, ne kai moki,o kai esi kandis ) pripazink tiesa..
Nijole... jei tau bus geriau tai as glaiu pasakyti kad as alkocholikas but i doesn make any sence nes as ATSIPRASAU o atsiprasau todel kad tu esi neteisi
tu gali jau i LT nebegrizti.....
laba nu ku veikiam siandien kepiau kotletu su kopustais laaaabai skanu bet vienas zmogus nevalge nes jam ne kaip atrodo o vakar issikepiau tortuka (wasntme)
na, sesiau ) as siandien busiu panele aukle ) DA first timeas, kada ji su manim turbut viena isbus ;D bet tai kooooooks balius nusimato man birzelio 4 diena ;D varysiu svest 2 metu gimsiaus ) jau isivaizduoju, kaip man ta kepuryte tiks tokia ;D ir tas is skypes (party)
aaaa zinau pasakojo lina tai jau pasibaliavosi
tai vaikinams bus tikrai cia drasiau
jei nebijos cia ateit
Fiodorai , mielasis ar tu zinai??? ar zinai?????? mano giminuke juk ten ;D mano tetuke gyvena joniski puskes mokesi 2 vidurineje ooooooooo, sauliuk, gal mes kokiu bendru rysiu dar turim gal mes kokie uzslepti giminukai ?? mm??? kita teta gyvena dbr kalnelyje, o seneliai stungiuose < prie zagares ten ... nu jau klok tu cia tiesa laukiu, kad net nzn
>>>ne, Linai, ne kai moki,o kai esi kandis ) pripazink tiesa..
taigi iseina kad mes buvom susitike jei Kalnelije buvai tai tikriauisi mane matei ar kalbejom kazkada galbut ir toma matei !o tu juk kalnelije ne karta pas tetas lankeisi as nuo kalnelio kokie 2 km ten mokiausi ir paneliu turejau
<<< taip taip Linuciuk hotunas borbunas xorton ziurekit bet vistiek neprilygs pingvinams Surfs Up o tas gaidys tai ten is jo verkiau ir zvengiau ...tie jo prikolai http://cinemaxx.ru/2008/03/26/lovi_volnu_2007.html aaa jei neiseis paleisti parsisiuskit kita narsykle fox ar mozila per jas veikia
zinau ir ta filmuka ten tai ir nemirtingas ;D
ne ne.. mano tetuke neprisimenu pries kiek laiko atsikrauste i kalneli :? gal kokie 5-6 metai atgal :? tiksliai neprisimenu :V tai turbut jau tu nebusi buves ten :? hmm... ir as su tavim tikrai galiu garantuoti, kad nesnekejau ) prisipazistu, kad nesnekedavau su niekuo, kai budavau kaime
ne ne.. mano tetuke neprisimenu pries kiek laiko atsikrauste i kalneli :? gal kokie 5-6 metai atgal :? tiksliai neprisimenu :V tai turbut jau tu nebusi buves ten :? hmm... ir as su tavim tikrai galiu garantuoti, kad nesnekejau ) prisipazistu, kad nesnekedavau su niekuo, kai budavau kaime
nu tai savaime aisku kad nesnekejom man mama ir sake su niekuom nekalbet:D ir pamates visalaik begu i sona i kita kelio puse ;D
<<<<Lina !!!!ypaci tas gaidys kai uzsirove ant aborigenu ji dejo i puoda o jis dzaiugesi kad jam ten meta morkas ir petrazoles, bet jis sake kad einu bico ciuvako po lapais ir drevem i ieskoti ;D
asmeniskai man geresnis net uz madagaskara tas filmukas
Fiodorai, tu melagis .. tikras melagis ) i sikna tau ispirt reikia :-)
Fiodorai, tu melagis .. tikras melagis ) i sikna tau ispirt reikia :-)
ot ir nemelagis sale kelio pries ivaziuojant ten randasi zigmantu parde yra baseinas kalnelio desimtmete mokykla dar yra salia kapines ir toks kelias su rodykle >>>ZADVAINIAI :DPAUKI TEN IR KAIREI PUSEI RANDASI DAUNORYSKE BET AS RASDAVAUSI NETOLI KALNELIO DU KM
nu madagaskare man kruciausias buvo i like to move it i like to mive it ;D ;D tie judesiukai kruti :d
I like to move move move like, tu move
-
-Baikit geriausias multikas tai ratatuile nu bent jis labai romantiškas .Ką tik žiūrėjau Karibų piratai ,paskutinę dalį :V nieko blogo žymiai įdomesnės nei dvi pirmosios visi tie sprogimai
man tai visai nieko tas 10,000 B.C. ar kazkas panasaus tipo 10000metu pries musu era jei geraai supratau siaip nieko toks
man tai visai nieko tas 10,000 B.C. ar kazkas panasaus tipo 10000metu pries musu era jei geraai supratau siaip nieko toks
Ooo jau pamiršau kad ta filmą mačiau :=Djei ne būčiau žinojęs apie tai kaip daromi filmai bučiau klausęs iš kur jie Mamutu gavo ;D
_
_O kaip jums tas Filmas Speed Racer ? I6 to gero seno animacinio filmuko dar 1994 žejau :V o db filmas pagal multika
Страницы Назад 1 … 682 683 684 685 686 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~