13661

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

tas filmukas vadinas hortonas  wink mes ji turim bet kokybe  nekokia

13662

na Nijole. kai moki gali viska suderini,, pasimokai diena o vakare gali ir toosintis tongue

13663

Fiodorai :::b18, mielasis :::b18 ar tu zinai??? ar zinai?????? mano giminuke juk ten ;D mano tetuke gyvena joniski big_smile puskes mokesi 2 vidurineje :::b18 ooooooooo, sauliuk,  gal mes kokiu bendru rysiu dar turim big_smile gal mes kokie uzslepti giminukai ?? mm??? kita teta gyvena dbr kalnelyje, o seneliai stungiuose < prie zagares ten ... nu jau klok tu cia tiesa :::b18 laukiu, kad net nzn :::b18
>>>ne, Linai, ne kai moki,o kai esi kandis big_smile) pripazink tiesa..

13664

Nijole... jei tau bus geriau tai as glaiu pasakyti kad as alkocholikas but i doesn     make any sence :::b02 nes as ATSIPRASAU o atsiprasau todel kad tu esi neteisi :::a38

13665

tu gali jau i LT nebegrizti.....

13666

laba nu ku veikiam big_smile siandien kepiau kotletu su kopustais smile laaaabai skanu bet vienas zmogus nevalge big_smile nes jam ne kaip atrodo big_smile o vakar issikepiau tortuka (wasntme)

13667

na, sesiau big_smile) as siandien busiu panele aukle big_smile) DA first timeas, kada ji su manim turbut viena isbus ;D bet tai kooooooks balius nusimato man birzelio 4 diena ;D varysiu svest 2 metu gimsiaus big_smile) jau isivaizduoju, kaip man ta kepuryte tiks tokia ;D ir tas is skypes (party)

13668

aaaa zinau pasakojo lina big_smile tai jau pasibaliavosi :::742

13669

tai vaikinams bus tikrai cia drasiau

13670

jei nebijos cia ateit big_smile

13671

Nijolė, 21 parašė:

Fiodorai :::b18, mielasis :::b18 ar tu zinai??? ar zinai?????? mano giminuke juk ten ;D mano tetuke gyvena joniski big_smile puskes mokesi 2 vidurineje :::b18 ooooooooo, sauliuk,  gal mes kokiu bendru rysiu dar turim big_smile gal mes kokie uzslepti giminukai ?? mm??? kita teta gyvena dbr kalnelyje, o seneliai stungiuose < prie zagares ten ... nu jau klok tu cia tiesa :::b18 laukiu, kad net nzn :::b18
>>>ne, Linai, ne kai moki,o kai esi kandis big_smile) pripazink tiesa..

taigi iseina kad mes buvom susitike smile jei Kalnelije buvai tai tikriauisi mane matei ar kalbejom kazkada big_smile galbut ir toma matei !o tu  juk kalnelije ne karta pas tetas lankeisi as nuo kalnelio kokie 2 km ten mokiausi ir paneliu turejau big_smile
<<< taip taip Linuciuk big_smile hotunas borbunas xorton ziurekit bet vistiek neprilygs pingvinams big_smile Surfs Up :::b02 o tas gaidys tai ten is jo verkiau ir zvengiau ...tie jo prikolai big_smile   http://cinemaxx.ru/2008/03/26/lovi_volnu_2007.html aaa jei neiseis paleisti parsisiuskit kita narsykle fox ar mozila per jas veikia :::b33

13672

zinau ir ta filmuka ten tai ir nemirtingas ;D

13673

ne ne.. mano tetuke neprisimenu pries kiek laiko atsikrauste i kalneli :? gal kokie 5-6 metai atgal :? tiksliai neprisimenu :V tai turbut jau tu nebusi buves ten :? hmm... ir as su tavim tikrai galiu garantuoti, kad nesnekejau big_smile) prisipazistu, kad nesnekedavau su niekuo, kai budavau kaime :::818

13674

Nijolė, 21 parašė:

ne ne.. mano tetuke neprisimenu pries kiek laiko atsikrauste i kalneli :? gal kokie 5-6 metai atgal :? tiksliai neprisimenu :V tai turbut jau tu nebusi buves ten :? hmm... ir as su tavim tikrai galiu garantuoti, kad nesnekejau big_smile) prisipazistu, kad nesnekedavau su niekuo, kai budavau kaime :::818

nu tai savaime aisku kad nesnekejom :::818 man mama ir sake su niekuom nekalbet:D ir pamates visalaik begu i sona i kita kelio puse ;D
<<<<Lina !!!!ypaci tas gaidys kai uzsirove ant aborigenu :::b02 ji dejo i puoda o jis dzaiugesi kad jam ten meta morkas ir petrazoles, bet jis sake kad einu bico ciuvako po lapais ir drevem i ieskoti ;D
asmeniskai man geresnis net uz madagaskara tas filmukas big_smile

13675

Fiodorai, tu melagis .. tikras melagis big_smile) i sikna tau ispirt reikia :-)

13676

Nijolė, 21 parašė:

Fiodorai, tu melagis .. tikras melagis big_smile) i sikna tau ispirt reikia :-)

ot ir nemelagis big_smile sale kelio pries ivaziuojant ten randasi zigmantu parde big_smile yra baseinas kalnelio desimtmete mokykla :::110 dar yra salia kapines ir toks kelias su rodykle >>>ZADVAINIAI :DPAUKI TEN IR KAIREI PUSEI RANDASI DAUNORYSKE big_smile  BET AS RASDAVAUSI NETOLI KALNELIO DU KM :::b25

13677

nu madagaskare man kruciausias buvo i like to move it i like to mive it ;D ;D tie judesiukai kruti :d

13678

I like to move move move:::d04 like, tu move:::d03
-
-Baikit geriausias multikas tai ratatuile :::714nu bent jis labai romantiškas .Ką tik žiūrėjau Karibų piratai ,paskutinę dalį :V nieko blogo žymiai įdomesnės nei dvi pirmosios :::036 visi tie sprogimai :::b21

13679

man tai visai nieko tas 10,000 B.C. ar kazkas panasaus tipo 10000metu pries musu era jei geraai supratau big_smile siaip nieko toks wink

13680

Lina, 24 parašė:

man tai visai nieko tas 10,000 B.C. ar kazkas panasaus tipo 10000metu pries musu era jei geraai supratau big_smile siaip nieko toks wink

Ooo jau pamiršau kad ta filmą mačiau :=Djei ne būčiau žinojęs apie tai kaip daromi filmai bučiau klausęs iš kur jie Mamutu gavo ;D
_
_O kaip jums tas Filmas Speed Racer ? I6 to gero seno animacinio filmuko big_smile dar 1994 žejau :V o db filmas pagal multika big_smile