13,721

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

ne, man jis bus 3dieni, bet pas mus pries gynimus viska susitvarkyt turi :V
>> tai kaip apie save :-) kas nors :V

13,722

neuzmaciau pirmai to pasipasakojimo apie save wink ir kagi man pasipasakot...jonavoj bunu gana retai, bet manau, kad jau teks sugrizti greitu metu smile na, ziuresim kaip bus...tai va..kai griztu, tai sedziu prie kompo ir rasau ka nors, nes ten, kur studijuoju (siauliai) neturiu jo...dar nulekiu aplankyt draugiu ir visu, kurie manes pasiilgsta smile padaboju vaikus..nes nlb moku pasakyti NE big_smile (gal del to, kad juos lb myliu)...o miegu...miegu as dazniausiai viena..bet pasitaiko, kad ir su sese tongue
ka dar as jonavoj veikiu...tiesiog atsigaunu, nes griztu namo, o namuose geriausia wink

13,723

gerai.. hm.. tada siauliai... hmm.. su kuo miegi siauliuose ?

13,724

siauliuose as miegu su kambarioke big_smile ir zinok susistumeme lovas tongue kaip ji sake...su tavim jau galiu miegot, nes jau 3 metus pazystamos big_smile
p.s. kazkoks suktas klausimas big_smile

13,725

hmmm.... jau as patylesiu ;D nes labai negraziai galvot pradedu :::818 .. ;D

13,726

.... :V Tai... :V :::a20:::a20:::a20:::a20:::a20 Sveikinam ! :H :H :H

p.s.: jauciasi apvarytas del studiju ir kitu aspektu ;D

13,727

Nijole, kartais geriau negalvot tongue man miegoti..vadinas ilsetis...tai ka as tureciau parasyt? big_smile
Auri, o kas vare???as tik pastebejima mestelejau, kad kazkas netaip arba su tavim, arba su manim, bet turbut su manim zinok ... wink

13,728

Nijole vare wink Paziurek kokia ji isviso iskrutejusi pastaruoju metu bliam.. :? Zinai Ingridut, jungiam pajegas ir statom ta suvalkiete i vieta ? big_smile) big_smile) big_smile)

13,729

as irgi taip, Ingridele, mastau ;D bet pabendrausi tu su mumis.. tai pradesi galvot, kad miegama tik po 2.. miegas yra miegas :-) taip sakant...
>> ne ne ;D cia del .. nepajudinamas kaip uola ;D

13,730

Beje, o tai kada Diana zada vel grizti? Ir kada darom Ingridoskes kriksta? smile

13,731

na, as siandien su Dianyte kalbejau ir sakiau, kad jos pasigedau big_smile) ir dainos uzsimaniau tokios, kur ji turi big_smile) tai sake,kad nzn kada mus pamatys.. nes (pliatkai TM) jai dabar sesijos ir paskui nzn kur ja vejas nunes.. turbut irgi i uzsieni << kazkaip labai madinga pasidare hmm
>>> na, as tai galiu bet kada ir bet kur big_smile) tik ne iki kt sav 3dienio big_smile ir ne kt sav 7dieni (jei dar gausiu ta bilieta :V )

13,732

Hmm.... :? :? Um... :? :? Tai ka jus cia norit pasakyt, kad visi zadat isvaziuot ir Tata palikt viena Lietuvoj??????!?!?!?! :? sad sad sad

13,733

na, Dianyte tik vasarai turbut big_smile) ... o va .. hm... Ingrida niekur nevaziuoja :V Diana,kaip ir Karolina po pusmecio grizta << po pusmecio ir mes su sesium  tave aplankysim :::419 Linas irgi dar cia bus big_smile)
>>> o vasara dar ilga ;D kaip kazkada snekejom dar 26 tekilos buteliai liko kol as isvaziuoju wink

13,734

3.14z... :? Vistiek jus cia kazkaip negerai sugalvojot mane palikt viena.. :?

13,735

nu tai taip.. as irgi taip mastau ;D jokio susirinkimo, jokio pasitarimo ;D kazkaip be tvarkos cia sitie reikalai praejo;D

13,736

nu... visai kiaules. Pasielget taip visai neatsizvelgdami i mano jausmus... sad

13,737

oi kiek daug paraset net nebepamenu kokiu ten klausimu buvo tongue
na, as siaip lb daznai garbanojuos big_smile (neveltui buvau muzike pavadinta big_smile  )bet pastaruoju metu man ne iki garbanojimosi wink
krikstynos smile laukiu nesulaukiu...tikiuos jos ne uz kalnu tongue
as niekur nevaziuoju, tik stogas kartais pajuda is vietos big_smile gal kas priverztumet?
Auri, tu taip nesisielok, kad visi tave "palieka" Lt viena smile jie gris!ir butinai su lauktuvemis big_smile:D:D arba..didesne meile wink
Auri, nepastebejau, kad Nijole iskrutejo (jei cia apie krutine) big_smile ji juk vietoj vis dar tongue bet galim bandyt statyt i vieta, tik pirma pasakyk kur jos ta vieta? big_smile

13,738

taip... ar jums negeda?
>>> Ingrida :::921

13,739

smelio kopuose jos originali vieta :] ir dar pilnom kelnem smelio ir ersketroziu big_smile

Ei, del lauktuviu tai cia gerai sumastyta :] vat vat, kadangi taip jau neatidairiai pasielget su mano jausmais, tai kaip bausme jums bus dabar parvezt man lauktuviu ir kuo daugiau prasytume ;D

13,740

Auris, 21 пишет:

smelio kopuose jos originali vieta :] ir dar pilnom kelnem smelio ir ersketroziu big_smile <...>

tai kaip man su tavim gyvent?... as tau smelio kibiriuka... tu man jo visa sunkvezimi....