Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ne, man jis bus 3dieni, bet pas mus pries gynimus viska susitvarkyt turi :V
>> tai kaip apie save :-) kas nors :V
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 685 686 687 688 689 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ne, man jis bus 3dieni, bet pas mus pries gynimus viska susitvarkyt turi :V
>> tai kaip apie save :-) kas nors :V
neuzmaciau pirmai to pasipasakojimo apie save ir kagi man pasipasakot...jonavoj bunu gana retai, bet manau, kad jau teks sugrizti greitu metu na, ziuresim kaip bus...tai va..kai griztu, tai sedziu prie kompo ir rasau ka nors, nes ten, kur studijuoju (siauliai) neturiu jo...dar nulekiu aplankyt draugiu ir visu, kurie manes pasiilgsta padaboju vaikus..nes nlb moku pasakyti NE (gal del to, kad juos lb myliu)...o miegu...miegu as dazniausiai viena..bet pasitaiko, kad ir su sese
ka dar as jonavoj veikiu...tiesiog atsigaunu, nes griztu namo, o namuose geriausia
gerai.. hm.. tada siauliai... hmm.. su kuo miegi siauliuose ?
siauliuose as miegu su kambarioke ir zinok susistumeme lovas kaip ji sake...su tavim jau galiu miegot, nes jau 3 metus pazystamos
p.s. kazkoks suktas klausimas
hmmm.... jau as patylesiu ;D nes labai negraziai galvot pradedu .. ;D
.... :V Tai... :V Sveikinam ! :H :H :H
p.s.: jauciasi apvarytas del studiju ir kitu aspektu ;D
Nijole, kartais geriau negalvot man miegoti..vadinas ilsetis...tai ka as tureciau parasyt?
Auri, o kas vare???as tik pastebejima mestelejau, kad kazkas netaip arba su tavim, arba su manim, bet turbut su manim zinok ...
Nijole vare Paziurek kokia ji isviso iskrutejusi pastaruoju metu bliam.. :? Zinai Ingridut, jungiam pajegas ir statom ta suvalkiete i vieta ? ) ) )
as irgi taip, Ingridele, mastau ;D bet pabendrausi tu su mumis.. tai pradesi galvot, kad miegama tik po 2.. miegas yra miegas :-) taip sakant...
>> ne ne ;D cia del .. nepajudinamas kaip uola ;D
Beje, o tai kada Diana zada vel grizti? Ir kada darom Ingridoskes kriksta?
na, as siandien su Dianyte kalbejau ir sakiau, kad jos pasigedau ) ir dainos uzsimaniau tokios, kur ji turi ) tai sake,kad nzn kada mus pamatys.. nes (pliatkai TM) jai dabar sesijos ir paskui nzn kur ja vejas nunes.. turbut irgi i uzsieni << kazkaip labai madinga pasidare
>>> na, as tai galiu bet kada ir bet kur ) tik ne iki kt sav 3dienio ir ne kt sav 7dieni (jei dar gausiu ta bilieta :V )
Hmm.... :? :? Um... :? :? Tai ka jus cia norit pasakyt, kad visi zadat isvaziuot ir Tata palikt viena Lietuvoj??????!?!?!?! :?
na, Dianyte tik vasarai turbut ) ... o va .. hm... Ingrida niekur nevaziuoja :V Diana,kaip ir Karolina po pusmecio grizta << po pusmecio ir mes su sesium tave aplankysim Linas irgi dar cia bus )
>>> o vasara dar ilga ;D kaip kazkada snekejom dar 26 tekilos buteliai liko kol as isvaziuoju
3.14z... :? Vistiek jus cia kazkaip negerai sugalvojot mane palikt viena.. :?
nu tai taip.. as irgi taip mastau ;D jokio susirinkimo, jokio pasitarimo ;D kazkaip be tvarkos cia sitie reikalai praejo;D
nu... visai kiaules. Pasielget taip visai neatsizvelgdami i mano jausmus...
oi kiek daug paraset net nebepamenu kokiu ten klausimu buvo
na, as siaip lb daznai garbanojuos (neveltui buvau muzike pavadinta )bet pastaruoju metu man ne iki garbanojimosi
krikstynos laukiu nesulaukiu...tikiuos jos ne uz kalnu
as niekur nevaziuoju, tik stogas kartais pajuda is vietos gal kas priverztumet?
Auri, tu taip nesisielok, kad visi tave "palieka" Lt viena jie gris!ir butinai su lauktuvemis :D:D arba..didesne meile
Auri, nepastebejau, kad Nijole iskrutejo (jei cia apie krutine) ji juk vietoj vis dar bet galim bandyt statyt i vieta, tik pirma pasakyk kur jos ta vieta?
taip... ar jums negeda?
>>> Ingrida
smelio kopuose jos originali vieta :] ir dar pilnom kelnem smelio ir ersketroziu
Ei, del lauktuviu tai cia gerai sumastyta :] vat vat, kadangi taip jau neatidairiai pasielget su mano jausmais, tai kaip bausme jums bus dabar parvezt man lauktuviu ir kuo daugiau prasytume ;D
smelio kopuose jos originali vieta :] ir dar pilnom kelnem smelio ir ersketroziu <...>
tai kaip man su tavim gyvent?... as tau smelio kibiriuka... tu man jo visa sunkvezimi....
Puslapiai Ankstesnis 1 … 685 686 687 688 689 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~